Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 006
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 855
Постът не беше част от дискусия. Според правилата постове, които нарушават дискусията, не се изтриват, затова преценяваме според всеки конкретен случай дали да изпълним молбата или не.

# 9 856
  • Sofia
bubanka, ама авторът реално има 24 ча̀са, в които да реши дали да си "изтрие" мнението, без да се допитва до модераторите и без да се интересува дали дискусията е нарушена, или греша? Wink Т.е., чисто технически, всяко мнение може да бъде премахнато в рамките на 24 ча̀са, според правилата на форума.

# 9 857
  • Седмото небе
Здравейте! Кой може да ми съдейства за да бъде изтрито мое мнение в една тема? Въпреки, че е от днес сутринта не ми позволява да го премахна... много странно...
Предварително благодаря!
Хрумна ми нещо и се справих сама... като не можах да го изтрия си го редактирах/изтрих съдържанието и оставих три точки само...
Много интерсно. Пишете мнение пък после го изтривате и така дискусията се загубва. Ако има такава. Ми защо пишете нещо, от което после ви е срам/страх или не знам и аз какво.
Темата, в която съм публикувала не е била дискусионна. При написаното не е имало от какво да ме е срам или страх. Просто по-късно в същия ден написах нов пост и исках стария да бъде изтрит. Това е! Няма нужда от излишни разсъждения по темата. И благодаря на bubanka, че както винаги съдейства бързо!!!
Явно правилата на форума понякога се тълкуват според случая, с което аз нямам проблем. На модераторите това им е работата все пак и аз затова направо в тази тема се насочих. Нямам излишно време за проучвания кое-как-кога. Който знае и може-помага, който не може-да си мълчи, ако не му е проблем.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 22:05 от * SUPERGIRL *

# 9 858
bubanka, ама авторът реално има 24 ча̀са, в които да реши дали да си "изтрие" мнението, без да се допитва до модераторите и без да се интересува дали дискусията е нарушена, или греша? Wink Т.е., чисто технически, всяко мнение може да бъде премахнато в рамките на 24 ча̀са, според правилата на форума.

Системното премахване на съдържанието на постовете ги превръща във флууд, което е нарушение на правилата на форума и води до съответните мерки, описани в тях.

# 9 859
  • Dope Reach
Моля да се заключи. Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1163117

# 9 860
Здравейте,как да разблокирам получаването на лични съобщения?

# 9 861
От мобилната минавате на обикновената версия. Бутонът за целта е най-долу, върху черната лента.
Тук има инструкции за редакция на настройките на личните съобщения.

# 9 862
Привет и от мен - пиша коментар в дадена тема, преглеждам си го с бутона "Предварителен преглед" и като натисна "Публикувай" започва едно дълго мислене и зависване и трябва да щракна в началото или някъде другаде. Коментарът се оказва, че е публикуван.

# 9 863
Привет и от мен - пиша коментар в дадена тема, преглеждам си го с бутона "Предварителен преглед" и като натисна "Публикувай" започва едно дълго мислене и зависване и трябва да щракна в началото или някъде другаде. Коментарът се оказва, че е публикуван.

Tака е на старата версия от известно време и няма да има промяна, защото старата версия вече не се поддържа. Когато натиснеш "Публикувай" и започва дългото мислене и зависване, натисни отново "Предварителен преглед" и тогава ще видиш, че коментарът ти ще се публикува в темата под прозореца за писане. След това някъде горе щракаш върху заглавието на темата, иначе няма друг начин да се върнеш в темата.

# 9 864
Свиквайте вече с новата версия. Много скоро ще "загасят" старата.

# 9 865
https://m.bg-mamma.com/?topic=1149405.msg39928434 - когато искам да да публикувам отговор ми изписва, че темата е заключена, но в същото време продължавам да получавам известия за публикувани нови отговори и наистина има такива. Къде е проблема?

# 9 866
https://m.bg-mamma.com/?topic=1149405.msg39928434 - когато искам да да публикувам отговор ми изписва, че темата е заключена, но в същото време продължавам да получавам известия за публикувани нови отговори и наистина има такива. Къде е проблема?

Има нова тема, старата е заключена по-късно и по тази причина има нови коментари в нея. Благодаря за сигнала!

# 9 867
Защо са изтрити толкова постове в темата за Спестяване на пари?

# 9 868
  • София
Само аз ли имам проблеми с публикуването на мнения и писане на съобщения?
И в къщи и от офиса и от стара и нов версия на браузъра формата за пращане на съобщения след натискане на бутон Публикувай остава неподвижна и не те връща  с новото мнение във форума,. След рефреш на страницата си виждаш мнението вече публикувано.
Много е дразнещо!

# 9 869
  • софия
Има ли някаква опция за отписване от форума, или просто спирам да влизам?

Общи условия

Активация на акаунт