Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 119
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 840
Последните часове доста често ми излиза 502 Bad Gateway, на новата версия съм и нямам проблем с другите сайтове.
При мен е същото от вчера.
Почти не мога да вляза през новата версия днес.
Моля модератор да разясни вършат ли се някакви настройки
в момента.

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 21:13 от delpel

# 9 841
  • Другата България
В момента и при мен е същото на новата версия, не ме пуска да вляза никъде и ми излиза тази грешка.

# 9 842
Бавно зареждане на страниците е другият проблем

# 9 843
И при мен 502 в новата.

# 9 844
  • София
Последните часове доста често ми излиза 502 Bad Gateway, на новата версия съм и нямам проблем с другите сайтове.
Предадено е на техн. екип.

# 9 845
Някога съм писала в определени теми и получавам известия, а не искам. Има ли как да ги спра?

# 9 846
# 9 847
  • Sofia
А старата версия до кога ще е налична и използваема?
ЧНГ!
Предвижда се до края на текущия месец, старата версия да бъде "загасена". Огромна част от проблемите се дъжат на поддържането на паралелни функционалности.

# 9 848
  • Козлодуй
Честита нова година Simple Smile
Писмата в пощата ми от форума нямат съдържание само бяло и няма къде да щракна за да вляза в съответната тема и се налага да отворя някаква тема и да ползвам камбанката

# 9 849
Честита Нова година!

Чувствам се неудобно да повдигна отново въпроса относно спечелена награда от Ленор, до този момент не съм получила нищо и май аз съм единствената от всички изтеглени, бих искала да знам дали ще получа комплекта, благодаря и се извинявам на аудиторията.

# 9 850
Човекът споделя болката си, но с копи-пейст на едно и също...
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=653097

# 9 851
  • Седмото небе
Здравейте! Кой може да ми съдейства за да бъде изтрито мое мнение в една тема? Въпреки, че е от днес сутринта не ми позволява да го премахна... много странно...
Предварително благодаря!
Хрумна ми нещо и се справих сама... като не можах да го изтрия си го редактирах/изтрих съдържанието и оставих три точки само...

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 18:30 от * SUPERGIRL *

# 9 852
Изпратете ми линк към поста си на лично съобщение и ще Ви отговоря.

# 9 853
  • София
Здравейте! Кой може да ми съдейства за да бъде изтрито мое мнение в една тема? Въпреки, че е от днес сутринта не ми позволява да го премахна... много странно...
Предварително благодаря!
Хрумна ми нещо и се справих сама... като не можах да го изтрия си го редактирах/изтрих съдържанието и оставих три точки само...
Много интерсно. Пишете мнение пък после го изтривате и така дискусията се загубва. Ако има такава. Ми защо пишете нещо, от което после ви е срам/страх или не знам и аз какво.

# 9 854
От няколко дни се натъквам на нещо в мобилната версия на форума. Ако маркирам всичко прочетено в камбанката, за да се отърва от н на брой полезни мнения, след това единствения начин да видя нови отговори е да вляза през менюто, от ляво. Въпреки, че има нови отговори в 10 теми, колкото и да рефрешвам, в камбаната не излизат.

Общи условия

Активация на акаунт