Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 804
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 020
  • Козлодуй
Досега използвах само старата версия. Новата е нефункционална неудобна за мен. Не съм сигурна дали ще продължа да влизам в този форум. Както виждам, няма потребител, който да хвали новата версия, защо не я промените, нали все пак е създадена за хората, които ползват форума, или не?
На мен ми харесва новата версия Simple Smile Просто който няма оплаквания си мълчи какво толкова Simple Smile

# 10 021
Аз съм на новата версия откакто се появи. Свикнах за няма и седмица. Наложих си го, защото мислех, че бързо ще махнат старата версия.
Нищо не ми пречи. 🙂
Старата версия дори не помня как изглеждаше и се учудих, че чак сега са я махнали.
Емотиконите са малко смотани и ако има опция, дано ги променят.

# 10 022
Трета смяна на визията, откакто чета и пиша тук.
Мрънкам, мрънках и пак съм тук.
И понеже следя,  пиша в още два форума единстено този с последната си визия е адаптиран и удобен за новите устройства.
Мога спокойно да чета и публикувам докато пътувам или чакам на опашка, или нямам достъп до лап топ.
Та и да мрънакате това е единственият форум, адаптиран с новите времена.
Да, помня. И аз се бунтувах и щях да напускам при всичките промени, но ето че съм тук и свикнах с новостите.
Я се опитайте да четете от Андроид. бг., примерно.
Та мисълта ми беше, че се свиква. И после оценяваш, че всяко ново нещо има повече плюсове. Без емотките! 😃😂😗

# 10 023
Спрете се бе хора, става досадно вече нова/стара версия. Половината тема е като някаква оплакваческа. Ето не се сдържах, на новата версия съм отначало, както и на предишните, какво пък толкова станало, свиква се с всичко, само с едно в този живот не се свиква, но няма смисъл да го споменавам.

# 10 024
  • София
Аз пък като се сетя като пуснаха старата версия за първи път, тогава естествено нова, каква драма беше, то бяха закани, оплаквания, драми, направи се даже алтернативен форум, в който щяха да се изнасят всички, не го знам съществува ли още, и сега пак тези дето ревяха от предходната версия, реват за нея Simple Smile

# 10 025
  • Варна
А
Няма да се оплаквам! Ще питам!
Имам навика да оцветявам името/ника на този, към когото се обръщам/на когото отговарям. За целта, както и при всяка друга опция от типа, маркирам думата, която искам да се оцвети и избирам цвят, при което би трябвало от двете ѝ страни да се появят съответно [color=_______] и [/color]. Да, ама не. Те се появяват в началото на поста, независимо колко от него вече е изписано.
Скрит текст:
Умишлено оставих да се види къде се позиционират и написах една буква, че иначе не се виждат.
Следват еквилибристики и губене на време за да направя нещо толкова елементарно. Това е изключително неудобно, тъй като обръщенията често не са първа дума в текста. Този проблем е валиден само за оцветяването. Няма го при болдване,  курсив, подчертаване, скрит текст, връзка и пр.

Та, въпросът ми е:
На какво се дължи това?
От доста време е така, но определено не е от самото начало на новата версия.

Скрит текст:
Която, впрочем, започнах да ползвам почти с въвеждането ѝ, въпреки проблемите и неуредиците през това време. Беше ясно, че някой ден старата вече ще е недобре функционираща, а после - премахната и нямаше смисъл да отлагам. Отдавна свикнах и ако някоя стара тема ми се отвори в старата версия, чак ми е странно. Да, има проблеми, но "Това е положението, Минке!". Как пък няма да се кахъря сега за някакъв си форум, че и версията му.!

# 10 026
При мен пък често се получава курсорът да не е между последната и първата скоба на "спойлер", а след скобата и наклонената черта на втория спойлер. И ако не забележиш, че не е на правилното място се оказва, че само си мислиш, че пишеш в скрит текст.
Скрит текст:
[/Хspoiler]
С хикса съм обозначила къде застава курсорът на мишката, когато избереш функцията скрит текст. Дано ме разбрахте.

Текстът ми е след спойлера, а излиза като скрит текст, странно.

# 10 027
Относно създаването на нова тема – до колко страници да е лимитът – до 50 страници? Имаше и предложение темата да продължи до края на 2020. За тази тема става въпрос – https://www.bg-mamma.com/?topic=631845 Имаше предложение някой да създаде нова тема, защото я няма основната информация, а и е препълнена темата с 200 страници, някои не могат да намерят отговорите из предишните страници, налага се да попитат повторно въпросите си, които са коментирани преди.

Какво е Вашето предложение?

Simple Smile

# 10 028
Създайте нова тема.

# 10 029
Как да се отпиша от тема, в която съм писала, но вече не ме интересува?

# 10 030
Указания за описване от тема с Ваше участие има тук.

# 10 031
Много ти благодаря, Бубанка!

# 10 032

Благодаря, но какъв е лимитът? 50 стр. или да продължава до края на 2020, за да знам как да озаглавя темата. Simple Smile

# 10 033
50 стр., не нужно да го отразявате в заглавието, но напишете, че е тема #2.

# 10 034
Здравейте! Искам да Ви помоля да изтриете моята тема, ще съм Ви много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт