Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 015
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 815
  • София
https://bg-mam.ma/p/1188915/40666879
Този човек, не му е мястото в тази тема, още по-малко да публикува такива грозни послания.

pisan4e 6te te skysam pisa se mehmet isusof faf instagram
Не мога от телефона да го скрия, съжалявам.

# 10 816
Рекламите между мненията заемат толкова много място, сигурно щото са и по 2, че не мога да скролна през екрана до следващото мнение, защото запецва на мястото на рекламите страницата. Такова мъчение е за четене, че нямам думи. И е в почти всички теми. Да, отваряла съм линкове на разни стоки, ама смятам, че все пак е у вас причината на страница от 20 мнения да има по 2-3 прекъсвания от двойка реклами, включително и разни рекламирани теми в бг-мама за специалисти, даващи акъл по време на ИП:

# 10 817
  • Испания
При опит за редактиране на пост, написан от мен преди час и половина

# 10 818
Рифреш и опитайте отново.

# 10 819
  • Испания
Направих го 7 пъти, преди да пиша тук.

Както и да е.

# 10 820
Имам проблем със сърфирането през хром на мобилната версия. Страницата замръзва, налага се да рестартирам приложението. Много често се случва при бутона за отиване на следваща страница и понякога дори рестартирането не помага и се налага да скролна нагоре и да премина на следваща страница от горните бутони. Не знам дали проблемът е във форума или хрома, но с други сайтове нямам такива проблеми, включително и такива на форуми.

# 10 821
Като не е фирмена тайна, бихте ли споделили къде работи автора на това?
Скрит текст:
Цитат
Идеята на Биос е ,че е независим от каквито и да е било оперативни програми. Тоест това си е оперативната програма на Леново за техният си компютър. Всяка марка си има собствен Биос. Освен да се пробвате да упдаейтнете самия биос ако въобще има такава опция.
https://support.lenovo.com/bg/en/troubleshoot/lpt000453
Ако го няма там :
1. Изгорял хард
2. Някакъв малоумен упдейт на Леново

# 10 822
Тук не виждам тема-съновник!!

Извинете,че пиша в темата за админи!!!

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 09:42 от bubanka

# 10 823
# 10 824
Като не е фирмена тайна, бихте ли споделили къде работи автора на това?
Скрит текст:
Цитат
Идеята на Биос е ,че е независим от каквито и да е било оперативни програми. Тоест това си е оперативната програма на Леново за техният си компютър. Всяка марка си има собствен Биос. Освен да се пробвате да упдаейтнете самия биос ако въобще има такава опция.
https://support.lenovo.com/bg/en/troubleshoot/lpt000453
Ако го няма там :
1. Изгорял хард
2. Някакъв малоумен упдейт на Леново
Точно това мислих да питам и аз снощи като го прочетох. Open Mouth След това прочетох в темата:
Работи във фирма XXX, занимаваща се с търговия с резервни авточасти за леки и товарни автомобили, като заема две длъжности –продавач-консултант и като #специалист в центъра за повишаване на квалификация на персонала.

XXX може да предложи помощ при:
- Настройка и преинсталиране на домашни компютри.
- Настройки и работа с MS Word, Excel, Power Point, Microsoft Expression
- Отстраняване на електрически повреди

По първите две точки и ученик в 10кл. го може. По последната не звучи сериозно. Как ще отстрани електрически повреди по интернет? Все едно лекар да постави диагноза по интернет и да лекува по интернет. Това го могат само врачките срещу 3 имена и година на раждане.

# 10 825
Тази тема е изписана, можете да я заключите: https://www.bg-mamma.com/?topic=1159627.735

# 10 826
  • София
Искам да питам защо има двойни стандарти в темата за предаването "Един за друг"? Коментирам неща, пряко свързани с предаването, но давам примери и извън него (свързани, за да подкрепя мнението си за дадена ситуация в предаването, например), като не обиждам и не посочвам никой от потребителите. Не знаех, че е забранено. И някой умник решава да докладва коментарите ми, но остават такива, в които има обидни реплики и злобни подмятания. Не към мен. Просто са злобни и неприятни за четене. Ако моите се считат за спам (макар да са свързани с предаването), защо очевиден спам не се трие? Да, нарочно се върнах страници назад и даже ви докладвах спама, че да се намери по-лесно. Но тези постове си стоят, а моите се трият. Защо има двойни стандарти? Ако спамът се следи от модератор, то нека се трие всеки един. А не модераторите да взимат под внимание само докладваните такива избирателно от 1-2 потребителя.

# 10 827
« Ѕmile », няма двоен стандарт. Темите са за обсъждане на участниците в реалитито.
Постовете, които коментират потребителите на форума се премахват.
Това важи за всички теми, не само за тази.

# 10 828
# 10 829
Кога ще се случи сериозно и не избирателно модериране на тази тема??! :
https://m.bg-mamma.com/?topic=1198767.21195
Доста от хората там бяхме трити, бяха ни пускани предупреждения и т.н и то при положение, че лично аз съм се стремяла да пускам само мнения във връзка с темата! В същото време се вихрят потребители, коити ползват темата за спам, чат, провокации и обсъждане на всякакви други теми нямащи нищо общо със заглавната тема, но те не се трият. Изключително е трудно вече да се чете там. Аз лично се отказах да пиша, но дори и не мога да чета вече от офф топик. Темата е пълна каша, повечето мнения нямат нищо общо с нея и се е превърнала в личен чат на няколко броя потребители, които си разменят реплики там вместо в лични съобщения. Моля обърнете внимание.

Общи условия

Активация на акаунт