Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 450
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 235
  • Варна
Какъв размер трябва да са снимките от опцията " прикачи"? Всеки формат на снимките от телефона се отхвърлят. При опит за качване излиза надпис "Only the following file tipes are allowed."

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 23:36 от Viviana91

# 11 236
  • USA
Viviana, понеже често ми се случва и на мен, вариант е да направиш скрийншот на снимката и така вече се приема.

# 11 237
Какъв размер трябва да са снимките от опцията " прикачи"? Всеки формат на снимките от телефона се отхвърлят. При опит за качване излиза надпис "Only the following file tipes are allowed."
5 MB
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497467

# 11 238
Здравейте, явно съм блокирала получаване на съобщенията. Промених настройките и отблокирах получаването. Има ли опция да получа съобщенията, които са били изпратени , докато съм била в режим " блокирани съобщения", за да не се налага да ми пишат отново ? Много благодаря предварително и хубав ден!

# 11 239
Има ли опция да си видя цялата кореспонденция на лични с даден потребител? Ако не може, ще я има ли тази опция някога?

# 11 240
  • Sofia
Има ли опция да получа съобщенията, които са били изпратени , докато съм била в режим " блокирани съобщения", за да не се налага да ми пишат отново ?
Няма такава възможност. Изпращачът получава съобщение, че сте забранили ЛС и то не "минава".

Има ли опция да си видя цялата кореспонденция на лични с даден потребител? Ако не може, ще я има ли тази опция някога?
За момента няма точно такава възможност, но може да използвате търсенето в ЛС https://www.bg-mamma.com/?action=pm;sa=search с името на потребителя и текст за търсене например Re:
Заложено е в бъдеще да бъде добавена и такава възможност.

# 11 241
Видях, че има тема за простестите в момента, която е заключена. Тъй като темата живо ме вълнува, предвид, че живея в България, възможно ли е да отворя нова тема, която да е аполитична доколкото е възможно?

# 11 242
  • При семейството си
Видях, че има тема за простестите в момента, която е заключена. Тъй като темата живо ме вълнува, предвид, че живея в България, възможно ли е да отворя нова тема, която да е аполитична доколкото е възможно?

Интересно  защо тази актуална тема е заключена.

# 11 243
То си пише.

Последният коментар е от Tatti и гласи ''Политически пропаганди, независимо в каква посока, са в разрез с правилата на форума.
Заключвам.''

# 11 244
  • При семейството си
То си пише.

Последният коментар е от Tatti и гласи ''Политически пропаганди, независимо в каква посока, са в разрез с правилата на форума.
Заключвам.''

Мислиш, че не мога да чета ли?

# 11 245
  • София
Прочетете темата за езика на омразата и ще ви се изясни, защо се заключват масово теми.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1233544

# 11 246
Мислиш, че не мога да чета ли?

Мисля, че не можете да четете с разбиране - да. Иначе, какво би трябвало да означава коментарът Ви? Искате да възстановят изтрити коментари, за да прецените дали наистина темата е заслужила ключ?

В диалог с мен не влизайте - няма да се получи среднощната свада. Не и фор фрий.

# 11 247
То си пише.

Заключвам.''

Не си пише. Хиляди българи бяха на площада, а тема няма. Странно е. Аполитична съм, което не означава, че не ме вълнува какво се случва в родината ми и в каква среда растат децата ми. Та, удачно ли е да се отвори мирна и смислена тема, за случващото се в страната?

# 11 248
  • Козлодуй
Няма как да остане мирна Simple Smile

# 11 249
Няма начин тема за политика да остане аполитична.
Да не говорим за платените тролове, които само това чакат.

Общи условия

Активация на акаунт