Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 436
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 445
  • София
Разрешено ли е един и същи профил във всеки свой пост да се представя за различни личности - от жена, учителка и майка до тормозен от майка си мъж на средна възраст?
Кога да очакваме в мобилната версия да се виждат старите публикации, за да избегнем губене на време в отговори на подобни шизофренни образи?
Визирам потребител ksati, който побърза да заключи темата си, когато се появиха въпроси относно явните разминавания в образа му.

# 11 446
Точно идвах с въпрос относно темата "Неозаглваена за "майка" ми" https://www.bg-mamma.com/?topic=1241796

Темата е заключена заради молбата на автора или защото авторът сменя през ден самоличността и пола си?

Още нещо. Въпросите в темата относно самоличността на автора са изтрити. Намирам евентуалното обяснение, че тези въпроси не са по темата за неприемливо, защото когато давам мнение по казуса на 45-годишен мъж, а се окаже, че той два дена по-рано е бил жена, питаща за рецепта за руло, имам пълното право да поискам изясняване, за да зная дали да се хабя да си давам мнението или да не се занимавам с пързалките на тролове. Изтривайки въпросите относно самоличността на автора, вие всъщност лишавате останалите потребители от възможността да са наясно, че има вероятност да си губят времето, пързаляйки се.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 12:24 от Анонимен

# 11 447
Нежелателно е, но не е забранено, да се ползва един профил от повече от един човек /т. 11 от правилата на форума/.

# 11 448
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това може да доведе до технически проблеми с визуализацията, може да изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и да затрудни ползването на сайта на голяма част от потребителите.

Бихте ли обяснили какво означава " не се допуска" в горния контекст?
Пожелание, забрана, друго?
И какви са последствията от неспазването на това....пожелание, забрана или друго?

Благодаря.

# 11 449
Да разбирам ли, че според правилата на форума е допустимо 45-годишният тормозен от майка си мъж, който иска съвет от нас, преди два дни да е бил жена, търсеща рецепта за руло?

# 11 450
Нежелателно е, но не е забранено, да се ползва един профил от повече от един човек /т. 11 от правилата на форума/.

А защо не е забранено? Смятате, че изисква някакъв значителен финансов, интелектуален или друг ресурс, който не всеки притежава, че да може да си създаде собствен профил? Каква уважителна причина може да има за подобно нещо? Че то всеки може да пише  откровени глупости, лъжи, обиди и пр. от профила си и после да твърди, че профилът се използва и от комшията Пешо, неговата балдъза и баджанака на балдъзата.

# 11 451
Т. 11 от правилника подлежи ли на промяна или е недосегаема като Десетте Божии Заповеди?

# 11 452
Как може да се търси в конкретна тема с над 20 страници?

# 11 453
Добре де, след като не може повече от един профил от едно IP, хората са си решили проблема - пишат няколко души от един профил.

# 11 454
  • София
Когато е даден линк към тема, но е за мобилната версия, как мога да мина на пълната без да излизам от темата и без да редактирам в адресната лента?

# 11 455
Как може да се търси в конкретна тема с над 20 страници?
Да съм по-конкретна. Как мога да открия моите мнения в тема със 100+ страници?

Горен десен ъгъл (десктоп версия) - bubbata - Публикации.

И от там си преглеждаш всички коментари, подредени по дата и час. Ако са много, търсиш - по-лесно ще намериш така, отколкото в тема със 100+ страници

# 11 456
Темата е от 2018г. Simple Smile Първо трябва да ровя не знам си колко страници в мненията ми, което не е ясно колко по-бързо ще е. Аз питам за някакъв нормален начин.

# 11 457
Пробвай през гугъл с ключови думи bubbata bg-mammа 2018 мнения
Ако знаеш името на темата, включи и него.

# 11 458
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука...

В момента е допустимо /вкл. и емотикони в заглавия на теми и никове на потребители/ въпреки, че е препоръчително да се избягва. Необходимо е потребителите да могат лесно и бързо да разбират за какво става дума.

Да разбирам ли, че според правилата на форума е допустимо 45-годишният тормозен от майка си мъж, който иска съвет от нас, преди два дни да е бил жена, търсеща рецепта за руло?

При този потребител е инцидентно във връзка с конкретния случай. Потребителят се извини и ще запази профила си. При очевидна гавра с форума и потребителите това не се допуска.

Добре де, след като не може повече от един профил от едно IP, хората са си решили проблема - пишат няколко души от един профил.

Мултиакаунтинг е когато един човек ползва няколко активни профила едновременно, а не когато няколко души от едно домакинство имат различни профили.

Когато е даден линк към тема, но е за мобилната версия, как мога да мина на пълната без да излизам от темата и без да редактирам в адресната лента?

В момента не за всички потребители е възможно, но в бъдеще ще бъде оправено.

Т. 11 от правилника подлежи ли на промяна или е недосегаема като Десетте Божии Заповеди?

Детайли от правилата подлежат на промени и са били променяни през годините.

# 11 459
При влизане от телефона, не ми отчита кои постове съм прочела и после като вляза през компютъра( ползвам един и същи браузер си влизам в профила от различните устройства), се налага да скролвам  постове, защото ми излизат като нови.
Същата работа продължава и при мен, а преди няколко месеца зададох същия въпрос тук и не бях отразена
Има ли причина да се отговаря/не отговаря избирателно на въпросите в тази тема?
Изключително е неприятно, да чета една и същи мнения по няколко пъти. И явно не съм само аз.

Общи условия

Активация на акаунт