Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 033
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 12 555
Тета и при мен са такива рекламите, до колкото разбрах са нормални 😒😒😒

Black Cat, при мен проблема изчезна ✌ (само за инфо)

# 12 556
  • При семейството си
Как се гарантира, че модератор, който изразява личната си, на потребител позиция по дадена тема, при модерирането на същата е безпристрастен, обективен, воден единствено от Правилата?

# 12 557
Модераторите премахват или редактират публикации, които противоречат на правилата, без значение дали те съвпадат или не с личната им позиция.
Както вече бяхте насочена, можете да се обърнете към администратор, който да прегледа спорните постове.
Потребители, които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени от Модератор, трябва да се свържат с някой от Администраторите.
Ако Администраторът счете, че потребителят е бил предупреден неуместно (от Модератор), то Модераторското предупреждение може бъде отменено.
Последната дума имат Администраторите.

# 12 558
Тета и при мен са такива рекламите, до колкото разбрах са нормални 😒😒😒

Аз разбрах, че не е допустимо.
Разбрах го не от мод или админ..

# 12 559
Подала съм доклад до модератор за това мнение: https://bg-mam.ma/p/1272933/42252429
Въпреки това същото не се трие. Каква е причината да се толерира агресията от определени потребители, отново и отново, само защото са на позиция, съответстваща с тази на модовете или на официалните доктрини?
Ако аз напиша такова нещо колко секунди ще минат преди да получа бан?
Цитирам го и тук, за да се види за какво "ниво" и "възпитание " говорим.
И не, по никакъв начин не съм го провокирала, в темата може да се види.
Цитат
Като молиш да не ти се отговаря аз пък моля да престанеш да сипеш говна (без извинение) в темата защото стойността на мненията ти е горе долу на това ниво.

# 12 560
Здравейте, как мога да сменя екранното си име?

# 12 561
Подала съм доклад до модератор за това мнение: https://bg-mam.ma/p/1272933/42252429
Въпреки това същото не се трие...
Докладите се обработват по реда на пристигане, веднага, щом има модератор/администратор на линия.
Благодарим за сигнала!

Здравейте, как мога да сменя екранното си име?
Заповядайте: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497533

# 12 562
И защо трябва да се трие това мнение - защото не пасва на нечии разбирания   или ей така че на някого не му е кеф?
Има глава всеки да пресява кое  му е важно ,кое истина ,кое манипулация  и откровена лъжа. Под калъп все още не се раждат хора. Докладват се реклами , обиди, отправени към личност- потребител,  продажби, въбоще забранени тук дейности, има правила. Но че някой има различно мнение и си го е казал културно , що да се трие? Да се угоди  на някой друг.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 18:32 от Бор_яна

# 12 563
И защо трябва да се трие това мнение - защото не пасва на нечии разбирания   или ей така че на някого не му е кеф?
Премахват се всички публикации, които нарушават ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!
В случая т.16.

# 12 564
  • Sofia

Благодаря за уточнението, но при мен все още си седи. Close Пробвам постоянно и сякаш положението се е влошило – вече се случва с всяка тема, за която първо проверя харесаните постове. Преди това беше спорадично – само за определени теми.
Дано се работи по тази неуредица, все пак.

# 12 565
И защо трябва да се трие това мнение - защото не пасва на нечии разбирания   или ей така че на някого не му е кеф?
Премахват се всички публикации, които нарушават ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!
В случая т.16.
Точно , преценка на модератор, но не натиск над модератор.

# 12 566

Благодаря за уточнението, но при мен все още си седи. Close Пробвам постоянно и сякаш положението се е влошило – вече се случва с всяка тема, за която първо проверя харесаните постове. Преди това беше спорадично – само за определени теми.
Дано се работи по тази неуредица, все пак.
Аз изрично писах, че при мен проблемът е отстранен. Не съм се объркала, потвърждавам, че и към момента работи. Явно, обаче, че не при всички се е получило... (много е неприятно...)

# 12 567
# 12 568

Пак огромна реклама 😉

# 12 569
Здравейте,

в тема, в която последният пост не е мой, ми излиза съобщение, че съм автор на последното публикувано мнение и да редактирам. През формата за бърз отговор се случва това.
Не ми е дерт, че няма да пусна пост, но да знаете, че има някакъв проблем.

ПС - допълвам - същият проблем се появява и когато опитвам да цитирам последния пост на друг потребител, в друга тема, не в първата, за която писах. Т.е. последният пост в темата не е мой, опитвам да цитирам друг човек.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 16:27 от EmmaT

Общи условия

Активация на акаунт