Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 945
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 585
  • Велики Преслав
Има ли начин, когато някой пише в тема която участвам, да получавам известие на имейла.

# 12 586
Има ли начин, когато някой пише в тема която участвам, да получавам известие на имейла.
Само за една тема, няма възможност.
Виж в настройките, как да направиш известяване.
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497546

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 11:15 от Camille Clo ♥

# 12 587
От мобилната минете на обикновената версия. Бутонът за целта е най-долу върху черната лента.
Инструкции как да включите известяването има тук.

# 12 588
  • Велики Преслав
Това е направено, но пак не получавам известяване на имейл. Прилагам снимка на настройките.

# 12 589
Настройките Ви са:

Ако наистина това искате (а не примерно известие за всеки публикуван отговор), проверете папката за спам, а също имайте предвид, че известията в абв.бг понякога се забавят до няколко часа, което не е по вина на бг-мамма.

# 12 590
Имате власт да местите мнения от една тема в друга..правите го. ОК.
Бих искала да ви кажа, че според мен прехвърлените мнения стоят в темата като недодялана кръпка. Хората си говорят за нещо, и измежду разговора им са сложени нашите мнения, ни в клин, ни в ръкав. В постовете ми дори няма думичката ковид или коронавирус, за да съответства на темата в която сте ги прехвърлири току що механично.

Така отстрани изглежда, четейки темата за ковид, че ние, чиито мнения са сложени там от вас, говориме върху другите, без да ги слушаме, един вид прекъсваме ги, за да цопнем мнението си, което няма пряка връзка с разговора в момента.
Ние не сме такива хора.
Но разбирате ли, вие ни поставяте в ситуация да изглеждаме такива, несъобразителни.

Не е издържано редакторски това ваше действие, имам предвид.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:39 от teta75

# 12 591
Извинете има ли тема за размяна на бяла козметика?
Не съм я засичала.

# 12 592
teta75, поредността на публикациите не може да се променя, излизат според часа, в който са пуснати.
Но така или иначе, в темата за коронавируса се обсъждат различни въпроси, свързани с проблема, не всеки пост е отговор на предишния.
В случая преценихме, че Вашата новина е важна, свързана с активна тема, затова не е изтрита, а преместена в нея.

Моля, когато попаднете на информация за нови мерки, промяна в досегашните и т.н., пишете в тази тема, така няма да се налага преместване и в същото време актуалните мерки ще са по-леснодостъпни за всички, които се интересуват от тях.

Извинете има ли тема за размяна на бяла козметика?
Не съм я засичала.
Заповядайте: https://www.bg-mamma.com/?topic=1270724

# 12 593
Има ли активна тема за избор на микровълнова фурна ?

# 12 594
Има ли активна тема за избор на микровълнова фурна ?
Можете да използвате тази: https://www.bg-mamma.com/?topic=1100228.30

# 12 595
https://m.bg-mamma.com/?topic=1298532.615
 Мнение ≠ 616 Реклама на личен блог, модератор е информиран.

# 12 596
Благодаря за сигнала!

# 12 597
Ще бъде ли модератор/администратор  така любезен да ми отговори, кое от правилата на форума наруших, та изтрихте последната ми публикация?

# 12 598
Извинете коя е тамата за обсъждане на бяла козметика, но по-реномирана?
Говоря за аптечна и по-висок клас.
Ще бъда благодарна да ме насочите.
Благодаря!

# 12 599
  • Sofia
Ще бъде ли модератор/администратор  така любезен да ми отговори, кое от правилата на форума наруших, та изтрихте последната ми публикация?
Същото, за което са премахнати над 10% от публикациите Ви, предупреждавани сте многократно и преди по-малко от година получихте последно предупреждение. Провокации, дрязги, подигравки, целенасочено подклаждане на спорове и скандали.

Общи условия

Активация на акаунт