Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 843
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 705
  • София
Ще се възстановят ли индикациите за темите с награди за годишнината на форума?

# 12 706
И при мен го има този проблем.

# 12 707
  • Вестерос
Виждам, че вече няколко човека са писали, а няма отговор. Та, ще се възстановят ли както преди темите от игрите 18 години бг мама, да излизат в нови отговори и в камбаната, за да се следи кога редактор пише накрая?

# 12 708
Спрял съм следенето на тази тема, но въпрекит това ми излизат известия при нови съобщения. Как мога да ги спра?

# 12 709
Някакви по-точни инструкции?

# 12 710
Май има поголовен бъг. Аз влизах да чета в тема, от която съм отписана, и странно, но не ми изскачаха после известия. Много готино така. Друг да го е забелязал, или само аз съм намазала ?

# 12 711
Има ли тема за компютри, трябва ми съвет от компетентни хора за проблем с лаптоп?

# 12 712
  • Sofia
Не.
Темата е в група, която не предполага абонаменти и известяване.
По наш пропуск, временно бе допуснато включването на известията, което своевременно бе коригирано.
Обявено е, че всяка игра ще е активна за участие 10 дни.

# 12 713
Има ли тема за компютри, трябва ми съвет от компетентни хора за проблем с лаптоп?

elinor7, пробвай в тая тема.

# 12 714
Ето тази : https://www.bg-mamma.com/?topic=1195247

# 12 715
Благодаря ви!

# 12 716
Бъг рипорт

# 12 717
  • Ямбол
Темата: https://www.bg-mamma.com/?topic=1306507
и първите два профила.

# 12 718
  • Велики Преслав
Искам да попитам, някой има следния проблем?
   Като напиша поста и го публикувам, имам само от половината написано.
    Питам за да разбера дали проблема е само в мен.

# 12 719
От известно време забелязвам, че в темите, които следя посредством включена камбанка, тя периодично се изключва сама. Всеки път като влезна в дадена тема трябва да следя дали камбанката не се е самоизключила. Да, това обикновено са теми в които пиша и с камбанка или не ще получавам нотификации за тях, но, ако е тема която следя, но не пиша в нея, ако следенето се самоизключи, значи, че ще загубя темата. Защо се получава така, някакъв бъг ли е?
Аз определено ползвам камбанката по  предназначение и не пиша голи постове за "запис", заради това и очаквам тя да изпълнява функцията си пълноценно, а не отвреме навреме. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт