Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 114
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 590
Изчистете кеша.

# 13 591
  • Варна
На мобилната версия няма как.

Най-отдолу на черното поле може да се мине към пълната версия. И тогава има как.

# 13 592
# 13 593
Търсенето в мобилната версия в момента не работи. Излизат цветните точки, които се въртят, но не и резултат. С изчистен кеш съм.

Само при мен ли е този проблем?

# 13 594
Търсенето в мобилната версия в момента не работи. Излизат цветните точки, които се въртят, но не и резултат. С изчистен кеш съм.

Само при мен ли е този проблем?
И при мен е .

# 13 595
Как да разбера с какво съм нарушила правилата и ми е изтрит коментар?

# 13 596
Виждам изтрит пост, в който има много вложени цитати, но не се разбира точно къде сте писала Вие, което е причина постът да бъде премахнат.

# 13 597
Не мисля, че не се разбира, малко смешно ми звучи, ама здраве да е!

# 13 598
Ще ви изпратя на лс скрийншот, за да прецените сама.

# 13 599
Това с цитатите е добре да се регламентира, защото ми прави впечатление, че много нови потребители не са наясно.
Започват да пишат нещо, после вмъкват цитата, по който всъщност е коментара.
А трябва да е обратното.
Първо цитата, след него коментара.
Защото някои пишат по половин страница, после излиза, че има и цитат, и трябва пак да се върнеш на коментара, за да хванеш нишката на всичко.

# 13 600
Това с цитатите е добре да се регламентира, защото ми прави впечатление, че много нови потребители не са наясно.
Започват да пишат нещо, после вмъкват цитата, по който всъщност е коментара.
А трябва да е обратното.
Първо цитата, след него коментара.
Защото някои пишат по половин страница, после излиза, че има и цитат, и трябва пак да се върнеш на коментара, за да хванеш нишката на всичко.
Те не го правят съзнателно - просто курсора попада там и става мазало. При мен редовно.
После редактирам. Но често даже не забелязвам какво съм публикувала .

# 13 601
Не, съвсем съзнателно го правят. Мислят, че така е правилно.
Правила съм забележки, сърдят се. Simple Smile

# 13 602
Аз точно преди минути редактирах мой пост  - текста се вмъква неволно отпред или вътре в цитата .
После го поправих

# 13 603
Въпрос - за последноте няколко часа в темата за обсъждане на кварталите в София ми бяха изтрити два коментара БЕЗ абсолютно никаква причина, защо? Какви са тези своеволия?

Втори въпрос - каква е позицията на форума относно мултиакаунтинга? Има доста такива тролещи звезди, за които очеизвадно си затваряте очите?

# 13 604
Аз точно преди минути редактирах мой пост  - текста се вмъква неволно отпред или вътре в цитата .
После го поправих
Ето аз съм сравнително нов потребител, с цитатите нямах проблеми, но с прикачването на снимки, да. Вчера за пръв път пробвах да прикача две снимки, мобилна версия, хром. И сякаш това, което се изписва като прикачиш, това на втория файл, някак се вмъква при първия и в публикацията се вижда като да не се зарежда снимката. Надявам се да е разбираемо за модераторите и администраторите. Тръгнах да редактирам и при прегледа видях, че снимките са отишли над публикацията. Тогава разбрах, че курсора трябва да е там, където желаеш да е снимката. Може би наистина е хубаво това да е обяснено на леснодостъпно място.

Общи условия

Активация на акаунт