Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 739
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 575
И при мен се получава нещо странно. Вече няколко пъти ми се случва от камбанката да ми изчезнат реалните нови отговори, вместо това се появяват нови отговори в две конкретни теми, едни и същи, от предишна дата, може би отпреди месец. Като с машина на времето. След няколко минути се появяват пак реалните отговори.

# 13 576
На мен най-редовно ми изчезва от нотификациите съобщението за нови отговори в темата за минимализма. Не съм я отваряла от месеци и обикновено ми стои нотификация за 12329 нови отговора. По някое време от самосебе си изчезва, след няколко седмици отново се появява...

# 13 577
  • София
Моля, заключете тази тема.

Благодаря!

# 13 578
Може ли да уведомите Radina79,че си е запълнила пощенската кутия?Благодаря!

# 13 579
В тази тема се търси начин за убиване на две котки, макар и не директно казано. Няколко пъти се споменава антифриз, който е силно токсичен. Дали не е добре да се затрие?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1349589

# 13 580
# 13 581
Здравейте, не мога да намеря следната информация.
Имам теми , които вече на следя, а все още излизат  съобщения за тях - как да ги премахна окончателно

# 13 582
Здравейте, не мога да намеря следната информация.
Имам теми , които вече на следя, а все още излизат  съобщения за тях - как да ги премахна окончателно
Само няколко поста нагоре https://bg-mam.ma/p/840351/43076314

# 13 583
  • София
Сигурно ще задам този въпрос за милиарден път в темата, но толкова ли е трудно да се сложи бутон за скрит текст в мобилната версия? Мисля, че обновената версия на форума е на повече от 3 години (ако не греша), за това време не се ли намери начин да се улесни ползването на spoiler-и? Изслючително неудобно е да се публикува, осабено в групата с компроматите и това го казват всички пишещи в нея. Не съм запозната с поддръжката на подобни сайтове, но предвид, че масово се ползва форума през мобилен телефон, може би е добре да се въведе най-после този бутон.

# 13 584
Този форум няма нищо общо с онзи форум, не мога да намеря темата, в която съм писал последно. Аз съм стар човек, нямам нерви. Ако някой ми даде линк към последната тема, в която съм писал, ще съм му задължен. Поздрави!

# 13 585
  • Sofia
Не разбрах дали това търсиш, но...

https://bg-mam.ma/p/512269/42822805

# 13 586
Този форум няма нищо общо с онзи форум, не мога да намеря темата, в която съм писал последно. Аз съм стар човек, нямам нерви. Ако някой ми даде линк към последната тема, в която съм писал, ще съм му задължен. Поздрави!

Отиди си в профила и кликни на "Публикации".

# 13 587
  • пустинята Гоби
На мобилната версия няма как.

# 13 588
Аз откачам направо от търсачката. Значи ако потърся "въпроси" в Теми ми излизат всякакви теми от 2014-та, 2018-та и т.н. но темите за всякаквите въпроси и въпроси към администратори абсолютно никога не ми се появяват.. защо така? Какъв е алгоритъмът на търсачката?

# 13 589
Аз съм на път и се сблъсках с проблем, който не съм имала за 13+++ години във форума! Не можех да вляза във форума...

Няколко часа по-късно грешката ср промени!

Опитах се да вляза от частен wifi, както и през мобилния ми интернет. Защо става това?

Общи условия

Активация на акаунт