Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 777
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 800
Забелязах, че през Мозила менюто изобщо не работи. С хром го няма този проблем. Защо е така? Само при мен ли е?

# 13 801
  • Буркина Фасо
само мозила използвам и всичко си работи.

# 13 802
само мозила използвам и всичко си работи.

Много странно тогава при мен, въобще не мога да отворя новите отговори. Нещо включено/изключено ли?

# 13 803
Искам да напиша отговор към потребител на форума но пощата му е пълна и немога да изпратя съобщението си.Как може да го известим че да си почисти пощата?

# 13 804
Изпратете на модератор линк към профила на потребителя и модераторът ще му напомни да изчисти кутията си за лични съобщения.

# 13 805
Здравейте,
Потребителят vessi_vassi ми е изпратила съобщение с молба за съдействие, но е блокирала получаването на съобщения. Може ли да й пишете, за да мога да й отговоря.
Благодаря предварително за съдействието! Simple Smile

# 13 806
Здравейте,
Потребителят vessi_vassi ми е изпратила съобщение с молба за съдействие, но е блокирала получаването на съобщения. Може ли да й пишете, за да мога да й отговоря.
Благодаря предварително за съдействието! Simple Smile
Уведомена е.

# 13 807
При мен също менюто горе вляво не работи.
Не мога да отворя нито Меню, нито Търсене.
Аз също използвам Мозила и този проблем е от вчера. Просто самите елементи не са кликаеми.  

Едвам се добрах до тази тема за да го напиша. Наложи се да търся някакви стари връзки, които ми се пазят в history-то на браузъра, защото изобщо не мога да достъпя останалите групи.

Добавям, че през друг браузър това не се случва, само с Мозила.
С изчистен кеш и опит през Инкогнито прозорец - същата история, нищо горе вляво не работи.

# 13 808
Тъй като не зная как да си изтрия профила може ли вие като админ  да го направите ?
Не си знам паролата в пощата а може би ще трябва да потвърдя.Затова админ да го изтрие.

# 13 809
Пиша Ви лс.

Редактирам: Успяла сте да оттеглите съгласията си сама. Заключвам последната Ви тема.

# 13 810
Може ли админа да уведоми потребитела
 FBID1082919775073284
да си почисти  пощата  ,защото не може да получава съобщения. Благодаря предварително.

# 13 811
Пиша лс.

# 13 812
  • Велико Търново
Не ми се рови 1000 страници назад, затова направо към въпроса: няма ли вариант да се търси в конкретна тема? Например - прочела съм в тема еди коя си марката на някой парфюм, темата е обширна и не ми се връща страница по страница назад и да има опция като вляза в съответната тема да търся само там?
Сегашната обща търсачка е някакъв тюрлюгювеч.

# 13 813
При мен също менюто горе вляво не работи.
Не мога да отворя нито Меню, нито Търсене.
Аз също използвам Мозила и този проблем е от вчера. Просто самите елементи не са кликаеми.  

Едвам се добрах до тази тема за да го напиша. Наложи се да търся някакви стари връзки, които ми се пазят в history-то на браузъра, защото изобщо не мога да достъпя останалите групи.

Добавям, че през друг браузър това не се случва, само с Мозила.
С изчистен кеш и опит през Инкогнито прозорец - същата история, нищо горе вляво не работи.

Значи не е само при мен. Проблемът продължава, много е неудобно, трябва да отворя друг браузър, за да мога да си ползвам форума както обикновено

# 13 814
  • София
Не ми се рови 1000 страници назад, затова направо към въпроса: няма ли вариант да се търси в конкретна тема? Например - прочела съм в тема еди коя си марката на някой парфюм, темата е обширна и не ми се връща страница по страница назад и да има опция като вляза в съответната тема да търся само там?
Сегашната обща търсачка е някакъв тюрлюгювеч.
Има начин:
Търсене, думата, мнения, добави филтри, текуща тема...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт