Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 031
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 830
Добре де, какво трябва да направим тези с Мозилата, при които не работи. На прост бг език ако може, къде да влезем, какво да променим
https://support.mozilla.org/bg/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems
Ако се оправи, значи е от някое разширение.

Оправи се! Благодаря!

# 13 831
Здравейте, преди 2 дни публикувах тема за място за разходка в близост до София ,в което се отнасят ужасно с клиентите си. Публикацията ми беше с цел да информирам и други семейства за това място за да не останат разочаровани ! Искам да попитам каква е причината да бъде изтрита ?

# 13 832
  • Испания
През последните 2-3 часа не получавам известия на имейла за нови публикации в темите, които следя.

# 13 833
  • Euskal Herria
Днес много бавно ми зарежда форумът. Веднъж при публикуване на отговор, докато изчаквах да се публикува, получих известие, че в темата има нов отговор. А той съдържаше цитиран моят пост, който чаках да се публикува,  и отговор от потребител.  С хром съм.

# 13 834
  • Mediterraneo
Тегава работа е днес цял ден публикуването на каквото и да е, зарежда бавно, дава грешки.

# 13 835
С камбанката имам проблеми - не отваря отговорите понякога. Вчера и днес това.

# 13 836
Днес няколко пъти се опитвам да си редактирам мнението, но промяната не излиза. Като натисна отново бутонът, се вижда редактирането мнение. Когато го публикувам обаче, отново се връща на старото.

# 13 837
Благодарим за сигналите! Установен е технически проблем и се работи по отстраняването му.

# 13 838
  • Испания
През последните 2-3 часа не получавам известия на имейла за нови публикации в темите, които следя.

Проблемът продължава.

# 13 839
От менюто на пълната версия премахнах някои теми.
Като отворя камбаната, обаче те продължават да стоят там. Рефрешнах, разбира се, но отново стоят в камбаната.

# 13 840
  • Германия
От менюто на пълната версия премахнах някои теми.
Като отворя камбаната, обаче те продължават да стоят там. Рефрешнах, разбира се, но отново стоят в камбаната.
Последната седмица към 5 пъти се опитвам да се отпиша от една тема, в която бях писала. Все си ми излизат известия, включвах следи, изключвах, май най-накрая стана, но не съм сигурна, защото не е от най-популярните и не знам дали някой е писал пак

# 13 841
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile бабе, ако се абонираш за тема И пишеш в нея, трябва да се "отпишеш" и по двата начина - от камбанката с кошчето и от 'следенето" в темата.
Simple Smile

# 13 842
Здравейте. Моля за координати на потребител bilieva

# 13 843
  • София
Сериозно ли очаквате някой ей така да даде чужди лични координати дори да ги имаше?

# 13 844
  • Германия
Добри, на мойта камбанка няма кошче, аз ползвам форума само от компютър, уж съм доста на вътре с технологиите, но този форум ми разказва  играта.

Общи условия

Активация на акаунт