Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 754
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 100
# 14 101
В темата за вредите от Ковид ваксините някой пусна линк към 20 минутно видео на чужд език, което ако не се лъжа е нарушение на правилата. Аз, понеже нямам нерви да гледам 20 минути видео, помолих за някаква сгъстена информация какво се казва там, което ще е от полза и за незнаещите английски. Моля забележете, че не съм характеризирала по никакъв начин линка или информацията в него, не съм го оборвала, или осмивала съдържанието, не съм се подигравала на пусналия линка, само помолих за конспект на потресаващите разкрития. И въпреки това постът ми беше изтрит, а конспект няма. Защо? Какво наруших с молбата си?

Да не говорим, че веднага след това беше пуснато известно от много време видео, определено като пълно фалшименто (видно от всеки образован човек), но то си стои и трупа лайкове. Не, че е лошо, защото показва нивото на антиваксърите, ама все пак...

# 14 102
  • София
Някога в този форум смятате ли в мобилното приложение да сложите функцията скрит текст, за да не гледаме постоняно по темите чаршафи от цитати, цитирани в други цитати?

# 14 103
В темата за вредите от Ковид ваксините някой пусна линк към 20 минутно видео на чужд език, което ако не се лъжа е нарушение на правилата. Аз, понеже нямам нерви да гледам 20 минути видео, помолих за някаква сгъстена информация какво се казва там, което ще е от полза и за незнаещите английски. Моля забележете, че не съм характеризирала по никакъв начин линка или информацията в него, не съм го оборвала, или осмивала съдържанието, не съм се подигравала на пусналия линка, само помолих за конспект на потресаващите разкрития. И въпреки това постът ми беше изтрит, а конспект няма. Защо? Какво наруших с молбата си?

Да не говорим, че веднага след това беше пуснато известно от много време видео, определено като пълно фалшименто (видно от всеки образован човек), но то си стои и трупа лайкове. Не, че е лошо, защото показва нивото на антиваксърите, ама все пак...

Форумът е пълен с такива линкове към видеа на чужди езици. Това видео, което коментираш, имаше субтитри на български и не нарушаваше по никакъв начин правилата. Не мисля, че някой трябва да ти конспектира видеа, защото на теб не ти се гледат, само за да започнеш да се заяждаш после. Защото от известно време, ти не пропускаш да се заядеш, спамиш непрекъснато и провокираш с постове, които не са по темата. Твоите постове предизвикват спорове и напрежение в темата. Ако не приемаш чуждо мнение, опитай да подминаваш, а не винаги да коментираш. А ако темата не пасва на твоите разбирания, защо въобще я четеш? Изключи си я, ако не можеш да се въздържаш от коментари. Темата е за вредите от ваксините(не е конкретно за ковид ваксините, явно не си разбрала) , но странно, постове по темата биват изтрити много бързо. Кой ли ги докладва и с каква цел?

# 14 104
Защо се изтриха публикации, включително и мои, в темата за перални?
Това, че доказваш, че на някой потребител вижданията и очакванията му са погрешни, с което подава невярна информация относно марка на перална машина към останалите, които се интересуват от дадената марка, повод ли е за поголовно триене?

# 14 105
Това, че доказваш, че на някой потребител вижданията и очакванията му са погрешни, с което подава невярна информация относно марка на перална машина към останалите, които се интересуват от дадената марка, повод ли е за поголовно триене?
Изказвайте личното си мнение, без да влизате в чат с други потребители. Не се отнася само за вас, важи за всички участници в темата.
Ако искате да си уточнявате нещо, използвайте ЛС.

# 14 106
Изказвайте личното си мнение, без да влизате в чат с други потребители. Не се отнася само за вас, важи за всички участници в темата.
Ако искате да си уточнявате нещо, използвайте ЛС.
Че не е ли целта на форума изразяване на лично мнение, по възможност подкрепено с аргументи?

# 14 107
Да. И всеки от вас е казал своите. Не е нужно след всеки зададен въпрос в темата да се връщате към личните си спорове.

# 14 108
Аз  не мога да разбера, защо присъстват теми за перални машини, сушилни машини, след като условията при избор и реакции при оплаквания ще са диктуват  от притежателите на кобинирани устройства.
Това последното във връзка с премахнати постове, касаещи съответните, а не равнис по комбинираните на petiaivanov и Черна Станция.
С какъв аршин се мерят санкциите и поощрява продуктовото позицирниране.
Каква е детерминантата за компромат?
Защо бе изтрит уточнявашият пост на Djordja, а този на Черна станция е съхранен? С какво е полезен от към информация, като същият касае друго /в случая комбинирано/устройство?
Техническата грамотност в подобни теми, винаги е за предпочитане.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 17:16 от niljaniljo

# 14 109
Само да спомена, че от нищо не съм се оплаквала. Даже явно не съм смогнала да прочета за какво става дума, нито съм забелязала какво е трито.

# 14 110
  • Sofia
Аз  не мога да разбера..
Това са потребителски теми и всички, дори специалистите, участват в тях единствено в качеството си на потребители. Няма продуктово позициониране и мнениятана потребителите са с еднаква значимост. Това не означава пристрастните да превръщат темата в бойно поле с безкрайни обвинения и обяснения към всички с различно от тяхното мнение.
И не, няма да пренасяте разправиите си и в тази тема.

# 14 111
  • Испания
Как да отговоря на зададен въпрос, след като мнението ми не е последно, но форумът твърди, че е? Вече писах по този въпрос.

# 14 112
  • София
Може ли да помоля модератор да информира потребителката double trouble, че няма как да й се отговори на отправеното на лични питане, понеже настройките й забраняват изпращането на отговор? Благодаря  предварително.

# 14 113
# 14 114
За пореден път форумът ми предоставя анкета, на която да отговоря. Ок, няма проблеми, лоялна съм, отделям исканите 5 минути. Ама, моля ви, кажете на екипа, който изготвя анкетите, че анкетите са безумни. Нямам идея как фирмите ще си направят нужното проучване, при условие, че винаги има само 1 опция за отговор (ето това за мен е подводен камък).

Общи условия

Активация на акаунт