Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 996
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 500
Има ли проблем със забиване и зацикляне на форума през приложението на форума?
От две вечери имам проблем 🤔
Форумът няма приложение.

# 16 501
  • Велики Преслав
Няма приложение, но от Гугъл може да бъде изведено като иконка на начален екран.

Аз имам въпрос.Смених си телефона и като влязох от новия във форума, от стария ме изхвърли. Нормално ли е?

# 16 502
  • София
Здравейте! Пиша в бг.Мама от 2008г.Тогава регистрацията във форума ми е направен от друг човек.Отдавна не съм ползвала този имейл и ми е деактивиран.От АБВ поща ми отговориха,че не може да бъде възстановен,защото не помня данни,с които съм регистрирана.Участвах в една от игрите и печеля награда,но не мога да докажа с имейлна регистрация,че аз съм този потребител.Какво мога да направя в случая?Моля,помогнете ми!

# 16 503
Здравейте!
Преди около 2 месеца зададох въпрос тук.
Проблемът ми беше решен и след като спрях следене и всичко, каквото намерих и видях - предположих, че ще спра да получавам известия за всякакви други въпроси и мнения, задавани тук.
Обаче известията не спират, каквото и да правя и наистина започвам да се чудя, дали трябва да си изтрия профилът и да си направя нов, за да се отърва. 😬

# 16 504
  • Sofia
Влизаш ли периодично в темата?
Ако си изключила следенето, не трябва да я посещаваш повече, нито веднъж.

# 16 505
Аз като се отпиша от тема, известията за нея продължават да идват. Не ги отварям, но горе си се множат.

# 16 506
  • Далечният изток
Не следенето, изтриваш темата в коша от "Нови отговори".

# 16 507
Здравейте!
Преди около 2 месеца зададох въпрос тук.
Проблемът ми беше решен и след като спрях следене и всичко, каквото намерих и видях - предположих, че ще спра да получавам известия за всякакви други въпроси и мнения, задавани тук.
Обаче известията не спират, каквото и да правя и наистина започвам да се чудя, дали трябва да си изтрия профилът и да си направя нов, за да се отърва. 😬

Минавате от мобилната на пълната версия чрез бутона най-долу на страницата и следвате инструкциите.

# 16 508
Не следенето, изтриваш темата в коша от "Нови отговори".

Да, от коша от пълната версия се отписах. Но известия продължаваха да идват.
Известия за харесани мнения имам предвид, да уточня...те не се махат с отписването. Може би това има предвид и другата дама.

# 16 509
Не може да изключиш харесвания.
Известия за нови отговори е друго.

# 16 510
Известия за харесани мнения имам предвид, да уточня...те не се махат с отписването. Може би това има предвид и другата дама.

Това са различни известия и те не се махат.

# 16 511
Не може ли да се направи да не се включва отново известяването, само защото си отворил темата? Ако пишеш пак в нея, нека получаваш известия, но при положение, че си прекратил следенето и да не можеш да четеш, е доста... неприемливо. Като престъпник с ограничителна заповед, избягваш темата до пускането на нова. Отчетните хубаво, ама тези, които се подновяват след месец, година?

# 16 512
Здравейте, искам да пус а тема във форума ,но имам забрана и не мога да разбера защо?

# 16 513
  • Пловдив
Здравейте, искам да пус а тема във форума ,но имам забрана и не мога да разбера защо?
Защото в някои подфоруми не можете да пуснете тема с 2 мнения.

# 16 514
  • София
Здравейте,
Възможно ли е, ако не изцяло, то поне във фото темите, да се увеличи максималния размер на снимките от 5 на 6 - 7 МБ?
При днешната техника това ограничение идва доста рестриктивно.

Общи условия

Активация на акаунт