Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 457
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 560
  • Варна
Би трябвало.

# 16 561
  • София
Защо при опит да пусна отговор в друга тема ми излиза надпис, че съм блокирана?
Цитат
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

П.П. Успях. Явно е било нещо временно.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 16:22 от milenaka

# 16 562
Като скролнеш докрай надолу, има бутон Мобилна версия.
Не виждам такъв бутон...
Ето

# 16 563
На телефона трябва да се натисне и бутонът за настолна версия от трите точки горе вляво или където са, тогава се появява, поне при мен е така:

Скрит текст:

# 16 564
  • Sofia
Защо при опит да пусна отговор в друга тема ми излиза надпис, че съм блокирана?
Цитат
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

П.П. Успях. Явно е било нещо временно.
Сработила е автоматичната защита на Cloudflare по някаква причина.
В такива случаи в долната част на съобщението изписва Cloudflare Ray ID: xxxxxxxxxxxx Your IP: xxxxxx
Копирате го и го изпращате на ЛС или на мейл admin(at)bg-mamma.com, за да разберем конкретната причина.

# 16 565
  • София
Вече няма как да го видя, но за следващия път (ако има такъв) ще знам, благодаря.

# 16 566
  • Тра-ла-ла
Защо не мога да пускам анкети в раздел Астрология и нумерология?! Пише, че съм с блокиран достъп, а в същото време мога да пускам нова тема.
Пак да попитам

# 16 567
  • Sofia
Защо не мога да пускам анкети в раздел Астрология и нумерология?! Пише, че съм с блокиран достъп, а в същото време мога да пускам нова тема.
Пак да попитам
Няма причина за това.
Пратете ми на ЛС скрийншот на съобщението, което Ви изписва.

# 16 568
Когато се опитам да кача снимка от телефона ми дава грешка 1827 Тази услуга е временно недостъпна. Само при мен ли е така?

# 16 569
  • София
Когато се опитам да кача снимка от телефона ми дава грешка 1827 Тази услуга е временно недостъпна. Само при мен ли е така?
Не само при теб.Най-редовно ми го прави този номер.

# 16 570
Не съм сигурна, но мисля, че и във форума се навъдиха измамници. Прикачам комуникацията, ако админите сметнат това за нарушение, нека изтрият потребителят, да предупредят хората и да следят за подобни неща.

# 16 571
Потребителка ми е писала, но не мога да й отговоря, забранила е ЛС. Бихте ли я помолили да ги оправи?
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=225574;sa=showPosts

# 16 572
Благодарим за сигналите!
Потребителка ми е писала, но не мога да й отговоря, забранила е ЛС. Бихте ли я помолили да ги оправи?
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=225574;sa=showPosts
Уведомена е.

# 16 573
С Гугъл Хром не ми се скролват нотификациите от камбанката, виждат се няколко и не може да се скролне надолу да се прочетат останалите. С МС Едж си работи нормално и скролва.

# 16 574
  • гр. Варна
С Гугъл Хром не ми се скролват нотификациите
Деинсталирайте Хроме (контрол панел) и го инсталирайте наново, съобразявайки се с версия, отговаряща на Win-a на устройството ви.

Общи условия

Активация на акаунт