Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 377
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 150
Може ли от мобилната да се отпишем от дадена тема?

Не. Само от пълната.

# 18 151
Защо се променя заглавието на тема номер 5 и кой го променя ?
https://m.bg-mamma.com/?topic=1476690.855
Става дума за темата за избор на климатик - тема номер 1 до номер 4 е избор на климатик, а тема 5 изведнъж е с друго заглавие - въпроси всякакви, и се получава объркване при търсенето ?
Избор е едно, въпроси касае по-скоро технически питания извън избора на марка и модел .
Вие ли уеднаквявате/унифицирате заглавията в раздела, защото гледам че и за перални и др. уреди са със същите заглавия "въпроси всякакви за...", а създателите са разл.хора и едва ли мислят чаак толково еднотипно.
И защо?

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 14:53 от teta75

# 18 152
Кога мобилната версия ще придобие всички функционалности? Много е досадно това преминаване към пълната версия на 6 инча екран.

# 18 153
  • Варна
Има ли тема свързана с преминаването ни към евро?
Бихте ли пратили линк, ако има такава!

# 18 154
Защо се променя заглавието на тема номер 5 и кой го променя ?
Авторът на темата го е публикувал така.

Има ли тема свързана с преминаването ни към евро?
Бихте ли пратили линк, ако има такава!
Политиката в България - нови избори, нов късмет

Какво става с ипотечен кредит в лева след приемане на еврото?

Кога мобилната версия ще придобие всички функционалности? Много е досадно това преминаване към пълната версия на 6 инча екран.
Що се касае до останалите функции, мобилната версия не е пълно функционално копие на оригиналния. Винаги мобилните версии предлагат като възможност само ограничен набор от най-важните функции.
В случай, че има нужда да се ползва друга, то винаги има възможност да се премине към пълната версия.
За разглеждане на профили и всички останали допълнителни функции, ако се налагат,

# 18 155
Здравейте! От известно време рекламите закриват постовете. След като ги затворя с Х, върху поста се появява бяло поле. Това се случва само и единствено с бг мама, всеки друг сайт, форум и каквото и да е, при затваряне на реклама няма проблем.

Как да се предотврати това, форумът става нечетим. Зададох въпроса и на други потребители, оказа се, че проблем имат и други.

# 18 156
От вчера, когато отида на нова страница ми излиза едно огромно каре с реклам, което закрива 1-2 поста, заради които отивам на страницата. По никакъв начин не мога да махна това каре, за да прочета постовете. По този начин се обезсмисля четенето на форума.

# 18 157
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В тази тема, чийто автор съм, тази сутрин се появи банер с някаква псевдоанкета, която щеше искрено да разсмива пишещите в нея, ако не беше жалка и пълна с абсолютни безсмислици. Нямам нищо общо с поставянето ѝ. Моля, така, както внезапно се появи, да се постараете и така внезапно да изчезне и повече да не се появява. Обида за естествения интелект е.

# 18 158
  • София
Никаква анкета не виждам аз - това е нова функция на форума - да отделя определени въпроси и отговорите към тях. Grinning

# 18 159
Искам да питам кога ще получа наградата от Елмекс?

# 18 160
Пак си пробутва въпроса какво да правя с огромното рекламно каре, което ми прави темите нечетими? Не мога да го разкарам по никакъв начин и чета през три поста, което ми обезмисля четенето.

# 18 161
Ама за "въпросите и отговорите", които стоят в началото на всяка тема ли става въпрос? Това не е анкета и е ясно, че не са от автора на темата. Дори е уточнено, че информацията може да е невярна и подвеждаща. То да ги пита човек защо ги публикуват тогава, но това е друга тема.

# 18 162
  • Другата България
Ама за "въпросите и отговорите", които стоят в началото на всяка тема ли става въпрос? Това не е анкета и е ясно, че не са от автора на темата. Дори е уточнено, че информацията може да е невярна и подвеждаща. То да ги пита човек защо ги публикуват тогава, но това е друга тема.
То си е написано, ако има кой да го прочете, разбира се.
Това е функция, която я има от няколко месеца, не е от вчера или днес, в Здравния подфорум поне е от толкова.
И наистина всеки с малко по-....сериозна форумна култура би прочел горния текст, и не би “пришивал“ нищо на автор на съответната тема, което и не смятам, че се е случило.
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
Вероятно защото по принцип има потребителски мнения, които съдържат невярна и подвеждаща информация, е добавен и този абзац. За Здравния подфорум и аз не смятам, че е много полезна, защото в много теми се сипят съвети на килограм от меко казано некомпетентни хора, и това може да доведе до заблуда, ако някой реши да се “лекува“ форумно.

# 18 163

Мигащото въпросче е близо до стрелките за превъртане на страниците, което ако не е нарочно позиционирано там, пречи.

# 18 164
  • Стара Загора
Здравейте, не зная какво направих но облика на форума ми излиза на монитор огромен. Как да направя изгледа нормален?

Общи условия

Активация на акаунт