Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 792
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 270
И аз се присъединявам  към предишното питане. От няколко дни е така и е страшно дразнещо. Не е от телефона, тъй като той е възможно най-мовия модел с

ето така изглежда

много дребен шрифт, мога да го чета само с увеличаване на определеното място или горе долу да го прочета нормално като разгърна телефона си защото съм с фолд.

# 18 271
  • Далечният изток
Отметка евентуално на "Настолен сайт"?

# 18 272
О, не се бях сетила, че трябва да мина първо през браузера. Благодаря

# 18 273
Отметка евентуално на "Настолен сайт"?

Пак е същото

# 18 274
  • София

Пробвайте така
Здравейте,какво става с разрешаването на проблема с големината на шрифта във форума, все още е много дребен?
Външен проблем е.
Единственото, което можем да предложим на потребителите е да ползват опцията в настройките на хром на мобилна за увеличаване на шрифта (не настройките на телефона, а на самия хром).

Цитат
    1. Open Google Chrome on your Android phone.
    2. Tap the three vertical dots in the screen's upper-right corner to open the Chrome menu.
    3. Tap "Settings" in the menu.
    4. Scroll down and tap "Accessibility."
    5. Under "Text scaling", there's a slider you can move to change the font size.

# 18 275
При мен стана така.
Отиваш първо гугъл/ хром апп, следва проверяваш отметнат ли е настолен сайт, ако не слагаш отметка, рефреш и  затваряш аппа.  Отиваш в мобилното апп на мамата и отново рефреш, готово. Всичко си работи нормално вече.

# 18 276
# 18 277
Пиша от телефон и почти всеки пост редактирам. Сега обаче след като натисна бутон редакция вместо да се отвори прозореца за редакция се отваря сайт за поръчка на слънчеви очила и така няколко пъти. Преди 2 дни пък при влизане в коя да е от следените теми огромна реклама закриваше първия или първите постове на всяка от страниците на темите. Преди това други потребители се оплакваха от същото.
Наясно съм, че без реклами не може, но налагането на рекламите не трябва да е за сметка на достъпа до мненията на потребителите и функциите на форума като редактирането на мнения например.

# 18 278
Здравейте, има ли причина през известно време да се премахва снимката на аватара на профила ми?

# 18 279
  • Германия
Ако използваш сайт за преоразмеряване или друго обработване на снимката и даваш линк към него в профила си, снимката ще изчезне след няколко часа / дни, защото този тип сайтове не пазят файловете дълго време.
Друга възможна причина е снимката да противоречи на правилата на форума.

# 18 280
Винаги прикачвам снимката от компютъра си

# 18 281
Не е ли рекламна тази снимка? Laughing

# 18 282
Рекламна е и подобна снимка не е допустимо да бъде част от профила Ви.

# 18 283
А ако си напише ника outcast.bg/outcastbg, допустимо ли е? Simple Smile

# 18 284

Общи условия

Активация на акаунт