Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 046
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 720
  • Sunshine state
Съгласна съм с Джаста Праста относно ограничението на полезни постове. Много е досадно и е глупаво! Аз чета някои теми с много отговори отзад напред и докато докарам до средата, нямам вече лайкове. До там опряхме, че да публикуваме специални мнения започващи с "Свършиха ми лайковете, но да знаете, че ми харесват мненията на еди си кой.." Що за простотия????

# 18 721
  • Телиш/Плевен
Тук модератори май не отговарят....
Някой знае ли как да спра да получавам известия за нови отговори от тази тема?
Меню - Нови отговори - Намираш заглавието на темата и задържаш курсоса върху него, най-вдясно ще се появи едно кошче, трябва да кликнеш на него и така ще се отпишеш от темата:

# 18 722
  • София
Редакцията в мобилната версия вече работи.

# 18 723
  • Разпиляна във въображението
Да питам ще има ли теглене на късмети? Беше приятно, дори не заради наградите Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 10:57 от Tatti

# 18 724
  • Някъде там
Мога ли в общата спортна тема да публикувам линк към конкурса на
"View of Sofia" за най-красив българин ?
Боряна Калейн и още красиви вътрешно и външно спортисти участват и заслужават подкрепа.

# 18 725
  • на чист въздух
Моля,  Ви обяснете ми как да качвам снимки. Дава ми отказани разрешения. От тел. влизам

# 18 726
  • София
Моля,  Ви обяснете ми как да качвам снимки. Дава ми отказани разрешения. От тел. влизам
Цитат
Only the following file types are allowed: *.(jpg|jpeg|gif|png)
jpg
jpeg
gif
png

Във форума мисля няма съобщение от рода на "отказани разрешения". Телефона?
Вижте какви разрешения сте дали при използване на камера/галерия, т.н.

# 18 727
  • Sofia
Да питам ще има ли теглене на късмети? Беше приятно, дори не заради наградите Simple Smile
Да. Предвижда се да стартира до края на деня.

Мога ли в общата спортна тема да публикувам линк към конкурса на
"View of Sofia" за най-красив българин ?
Боряна Калейн и още красиви вътрешно и външно спортисти участват и заслужават подкрепа.
Допустими могат да са:
- международни конкурси с българско участие;
- изцяло благотворителни конкурси

# 18 728
  • на чист въздух
Цитат
Only the following file types are allowed: *.(jpg|jpeg|gif|png)
jpg
jpeg
gif
png

Във форума мисля няма съобщение от рода на "отказани разрешения". Телефона?
Вижте какви разрешения сте дали при използване на камера/галерия, т.н.

Не е от телефона

# 18 729
Предполагам че трябва да се разреши на Chrome или браузъра който се ползва достъп до файловете/снимките.

# 18 730
  • София/Севлиево
Някой има ли проблеми с прехвърлянето на точките по лоялната програма?Аз бях в таргетната група, които първи опитахме тази програма и тогава нямаше проблеми,но сега не мога да си прехвърля наличните точки от форума към приложението.

# 18 731
  • София
Здравейте,
Ще бъде ли предвиден контрол на AI, който както разбрахме ще бъде все по-застъпен във форума?
Според мен би следвало, за да не се стига до абсурдни изречения като второто.
 "форум Истите"? Неологизъм на AI ли е това или нещо друго?

По-нататък в обобщението също има абсурди - "Холмс" от Стивън Кинг вместо "Холи" от същия автор.
Алена Морнщайнова (чешка авторка) е спомената като "свежо попълнение" в българската литературната сцена???

Какво се случва??? Ако обобщението ще бъде такова, ами благодаря!

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 19:07 от Happy Mijjj

# 18 732
  • София
Някой има ли проблеми с прехвърлянето на точките по лоялната програма?Аз бях в таргетната група, които първи опитахме тази програма и тогава нямаше проблеми,но сега не мога да си прехвърля наличните точки от форума към приложението.
Моля прехвърлете въпроса си в тази тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1712236

# 18 733
  • София
Извинявам се, че пак пиша по същия въпрос, но сега прегледах подробно обобщението и на темата "В момента чета.."
Наистина, по-добре да не се обобщава по такъв начин темата. Фактологически грешки, несъществуващи произведения, пълен хаос... Недейте, моля ви! Или оправете по някакъв (не знам какъв) начин алгоритъма на този изкуствен интелект, за да не обижда естествения.
Някои се чувстват огорчени заради точки, аз се чувствам огорчена от дейността на AI.

# 18 734
Тъй като съм много активна в техническите теми и смея да твърдя, че имам добри познания за някои домакински уреди, си направих труда да погледна обобщените отговори на някои въпроси в темата за комбинирани уреди-перални със сушилни.
И аз като потребителката от горния пост, смятам, че изкуственият интелект обижда естествения. Навсякъде е пълно със силно подвеждаща или невярна информация.

Направо ме е страх да погледна в другите теми. Имам подозрението, че някои теми за взаимопомомощ и помощ при избор, ще се превърнат във "форум мой-враг мой".

Общи условия

Активация на акаунт