Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 236
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 735
  • Sofia
...
Или оправете по някакъв (не знам какъв) начин алгоритъма на този изкуствен интелект, за да не обижда естествения.

...
И аз като потребителката от горния пост, смятам, че изкуственият интелект обижда естествения. Навсякъде е пълно със силно подвеждаща или невярна информация.

Направо ме е страх да погледна в другите теми.
Помогнете му да се научи. Това е и смисълът.
Тук е описана функционалността, принципът и на действие и начинът по който може да оцените двойките Q&A.
При натискане на въпросителния знак се изписва: "* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване."

# 18 736
...
Или оправете по някакъв (не знам какъв) начин алгоритъма на този изкуствен интелект, за да не обижда естествения.

...
И аз като потребителката от горния пост, смятам, че изкуственият интелект обижда естествения. Навсякъде е пълно със силно подвеждаща или невярна информация.

Направо ме е страх да погледна в другите теми.
Помогнете му да се научи. Това е и смисълът.
Тук е описана функционалността, принципът и на действие и начинът по който може да оцените двойките Q&A.
При натискане на въпросителния знак се изписва: "* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване."
Наистина бих помогнала Simple Smile
Има още един тънък елемент, който според мен играе съществена роля и той е добронамереността на "даващия акъл" спрямо "търсещия". Както се казва, добрият лъжец казва 90% от истината. Този проблем има ли решение Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 21:34 от petiaivanov

# 18 737
Темата за лоялната програма е тази: https://www.bg-mamma.com/?topic=1712236

# 18 738
  • Бургас
Интересно, къде са ми постовете в двете теми за Дм и за талоните,които писах, че подарявам!?

# 18 739
Бихте ли заключили тази тема, защото има по-нова?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1650024.720

# 18 740
Бихте ли заключили тази тема, защото има по-нова?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1650024.720
Вече няколко пъти пиша , ама още не е заключена . Вече има опция , когато избереш “информирай модератор” , да натиснеш “нещо друго” - “необходимост от заключване на темата”. По-лесно е , няма нужда винаги да се пише в темата.

# 18 741
Този изглед от моя телефон ли е или не? Защо се застъпват така надписите?

# 18 742
Не е от телефона. И при мен е така от известно време.

Скрит текст:

# 18 743
  • Далечният изток
При мен си е нормално.

# 18 744
Този изглед от моя телефон ли е или не? Защо се застъпват така надписите?
Скрит текст:
Firefox и Chrome на телефон се вижда нормално.и не се застъпват.

# 18 745
  • София
dolce miele, Чи лу, напишете с какъв телефон сте, операционна система, браузер (вид и версия).

# 18 746
Телефонът ми е Самсунг M21, с Андроид, използвам интернет през "Интернет на Samsung". Това пише, не знам къде да видя версията.

# 18 747
samsung galaxy s24 ultra
android
Интернет на Samsung и Chrome пише
Версията не знам къде да я видя☺️
Може би е това
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 20:37 от Чи лу

# 18 748
Здравейте,
Писах в тайните теми с награди, но не получавам известия от тях и съответно не виждам кога има нови отговори
Ако, дай Боже, спечеля нещо, как ще разбера?
П.п. Това в последните 3 теми - на алфатар, нова кожа и зигзаг. От Бену получавам известия.

# 18 749
И аз нямам известия от ЗАГ.

Общи условия

Активация на акаунт