Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 210
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 840
В интерес на истината, със Самсунг нямам проблем с размера, с техния си браузър. Но вчера за проба отворих форума с Хром, актуализиран преди седмица и шрифта там е значително по-ситен.

# 18 841
  • Далечният изток
Явно не е от телефона. И аз съм с Xiaomi, но имам проблем с шрифта. За първи път се случва впрочем. При предишните проблеми, за които писаха лятото, при мен всичко си беше наред.

# 18 842
  • Варненска клюкарка
Проблемът е факт! И аз не разбирам тези които се изреждат да кажат че при тях няма. Темата е за оплаквания, не за хвалби. На тези които изгледът ви е нормален, ами чудесно, дано да не дойде и вашия ред да се оплаквате тук. И на мен не беше ми се случвало до това лято, но прецених че телефонът ми е много стар и понеже проблемът се задържа към месец, реших да го сменя, на новия визията на форума си беше наред. Сега и двата станаха така - с Хром, с Опера и всички препоръчани през лятото хватки за подобряване на нещата нищо не се променя, шрифта все си е дребен. И не зависи ни от марката ни от модела, ни от възрастта на устройството, не знам колко пътои ви го повторихме на предните страници. Смятах тази седмица да си купувам таблет, но не смея, за да не се окажа с 3-то устройство, което вади БГ Мамата в такъв вид.

# 18 843
Може и да ми се е привидяло, но мисля че имаше пост от модератор че е съобщено за проблема на когото явно трябва да се занимае с решаването му. И щом не е разрешен още, значи вероятно не е открит също така какъв е точно, та може би всякаква информация би им била евентуално полезна.
А не знам да имат практика да пишат какво се прави, то и не е работа на модератор да знае техническата част всъщност. А хората които работят по това пък не съм ги виждала изобщо да пишат в качеството си на такива.

И аз си промрънквам профилактично за проблема с произволното отписване от теми, виж за това не видях и толкова отговор, аз си нямам идея дали го имат предвид или не. Но няма да ме видиш да се озъбя ако някой каже че на него пък не му ги прави тия номера... Хем нито е от скоро, нито е за малко ами стана доста дълго време вече.

# 18 844
Може и да ми се е привидяло, но мисля че имаше пост от модератор че е съобщено за проблема на когото явно трябва да се занимае с решаването му. И щом не е разрешен още, значи вероятно не е открит също така какъв е точно, та може би всякаква информация би им била евентуално полезна.
А не знам да имат практика да пишат какво се прави, то и не е работа на модератор да знае техническата част всъщност. А хората които работят по това пък не съм ги виждала изобщо да пишат в качеството си на такива.

И аз си промрънквам профилактично за проблема с произволното отписване от теми, виж за това не видях и толкова отговор, аз си нямам идея дали го имат предвид или не. Но няма да ме видиш да се озъбя ако някой каже че на него пък не му ги прави тия номера... Хем нито е от скоро, нито е за малко ами стана доста дълго време вече.
Не можем да гадаем проблема открит или неоткрит е или се работи по отстраняване. Просто през няколко дена като се натрупат отново съобщения от потребители, модератор да драсва един ред - още работим, проявете търпение. Разбрахме, трябва ни още такова и такова инфо, или "всичко е точно с информацията", благодарим, работим.
Елементарно уважение към потребителите, които така или иначе правят форума жив.

# 18 845
По принцип си трият което им се види че е излишно в темата.
А елементарното уважение бива помежду си също да го имаме.

# 18 846
Да уточним - темата не е за оплаквания, а за въпроси. Joy Справка - виж заглавието. Wink
Аз пък смятам, че както едните пишат, че имат проблем с нещо, редно е и тези, които нямат проблем с нещото, също да пишат. Така се улесняват хората, които поддържат форума. Едно е да мислят, че всички имат проблем, друго е да знаят, че само определени потребители го имат и да търсят откъде идва той.

# 18 847
Аз пък смятам че на когото му трябва още информация досежно браузър, телефон модел и так далее, ще попита на прост български език.
Нито се предполага да сме ай ти та ..нито се предполага да сме родени научени кой къде го сърби.
Споделя се проблем който е забелязан.
От там насетне ако някой иска да го отстрани..ще се проведе диалог.

# 18 848
Здравейте искам да попитам защо не мога да качвам снимка в тема и да пращам в съобщения.

# 18 849
Добре, знаем че модераторите са доброволци които не се занимават с техническата част. А не трябва ли да има отделна тема за технически въпроси и проблеми която да се чете директно от техническите лица?  Защо трябва тези доброволци да си губят времето да пре-предават за технически проблеми на тези които ги решават?

# 18 850
Samsung S23 нямам проблем с никакъв браузър. Много странно.

Дали някой може да ми покаже къде пише причината за ограниченията в броя лайкове? Това ме дразни страшно много.

# 18 851
Дали някой може да ми покаже къде пише причината за ограниченията в броя лайкове? Това ме дразни страшно много.

Въобще не се дразнете. И без това повече от седмица, че и повече, без значение колко лайка има един пост на потребителя общата бройка лайкове се вдига само с един.
Може да проверите много лесно /поне през компютър/ като преди да лайкнете вече харесан пост посочите визитката на човека видите общата бройка лайкове. Няма да има промяна и след Вашето харесване.

# 18 852
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Здравеите.Искам да попитам дали е възможно първи пост в тема да се направи така че човека който го оформя да редактира по всяко едно време, а не само за 24 часа.Така няма да се налага за добавяне (както в случая с темата за томболите) да се пише тук, а директно ще се коригира.

# 18 853
  • Sofia
Много добро предложение! Simple Smile И аз, като автор на някои теми, силно го подкрепям!

# 18 854
Аз съм с два телефона. Samsung S23 и Xiaomi. Нямам проблем с шрифта с нито един.

Общи условия

Активация на акаунт