Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 819
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 915
По принцип да..но реално няма как да се знае дали е безвъзмездно.
То и досегашните теми бяха уж безвъзмездни и за размяна...на практика всички виждаха че са чисти продажби.

# 18 916
Според моите разбирания размяната НЕ е безвъзмезден акт, продажбата е ясна, но подаряване на ненужни вещи/цветя и т.н. не би трябвало да се санкционира. Ако не може да се докаже безвъзмездно или възмездно е изпратено нещо, значи се приема каквото може да се докаже.
Без да съм юрист, разбира се, си мисля щом БГМ не могат да докажат възмездност, то и НАП няма да могат да обвържат БГМ с въпросното предлагане.

# 18 917
При мен има обратен проблем от доста време.
Чета, че хората искат да получават известия от дадена тема - няма. Аз пиша някъде, разабонирам се после. Не искам да получавам известия повече, знам как става. Но само при посещение, а не повторно писане в темата, почвам да получавам пак известия. И трябва пак да ходя да я махам.

# 18 918
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Доколкото помня, окончателно "разабониране" от тема, в която сте писали, няма. Т.е., доколкото има, то в никакъв случай не трябва да влизате повече в темата, дори и просто да четете. Влезете ли, автоматично ставате активен участник в нея, защото имате пост/постове, независимо кога са писани. И това тук е обяснявано десетки пъти.

# 18 919
Даже да сте се отписали от някоя тема, тя си стои в Следени теми, ако се влезе през менюто с трите черти. Имайте едно наум, когато разглеждате от там теми.

# 18 920
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знам, че има много проблеми по които работите, но не може ли да се направи нещо с качването на снимки?
преди сякаш форумът сам си го свиваше до позволения размер, а сега всяка снимка трябва да скрийншотвам, после да изрязвам излишното... голяма мъка е.

# 18 921
Според мен нищо не трябва да се предлага в темите. Защото и подаръци трябва да се декларират.
Отписването от темата сме го коментирали милиарди пъти. Условието да нямаш никога известия е по никакъв повод да не отваряш темата. Само четене отново активира известията.

# 18 922
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добри, често качвам снимки, но дори не разбирам какъв точно проблем описваш. Едната опция е при самото качване да "свиеш" обхвата върху част от самата снимка, а не върху цялата, със сините линии. Ще се публикуват само джуджетата. Можеш и въздуха над шапките им да обереш.

Другата е, след като вече си качила цялото изображение, което искаш, но при преглед преди публикуване излиза доста голямо на екран, можеш да го намалиш променяйки единия размер в тага и изтривайки другия, след публикуването, с бърза редакция на поста.
Ето "оригинален" размер, т.е. максималният за ширина на публикувана снимка в пост, който е 600 dpi.

Ето след редакция, само на ширината от 600 на 300. Другият размер се появява автоматично след публикуването.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 18:38 от profi_1

# 18 923
  • Варна
Използвам безплатно приложение за намаляване размера на снимките и си спестявам много проблеми.

# 18 924
При мен има обратен проблем от доста време.
Чета, че хората искат да получават известия от дадена тема - няма. Аз пиша някъде, разабонирам се после. Не искам да получавам известия повече, знам как става. Но само при посещение, а не повторно писане в темата, почвам да получавам пак известия. И трябва пак да ходя да я махам.

Чети я през друг браузър на който не си логната и няма да получаваш известия.

# 18 925
  • София
Сигнализирам за проблем : Не съм автор на последното мнение, но при опит за цитат и отговор, ми изписва :

Темата е Лидл 187.

# 18 926
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, често качвам снимки, но дори не разбирам какъв точно проблем описваш. ...

Опитай се да качиш снимка с високо качество. Излиза съобщение, че надвишава разрешения размер. За да я качиш трябва да направиш скриин шот, да го заредиш, след това изрежеш излишното..

# 18 927
Добри, често качвам снимки, но дори не разбирам какъв точно проблем описваш. ...

Опитай се да качиш снимка с високо качество. Излиза съобщение, че надвишава разрешения размер. За да я качиш трябва да направиш скриин шот, да го заредиш, след това изрежеш излишното..

Да и при мен е тачно така. Телефонът ми е с камера 108 МР и прави снимките по 10 МВ. За да кача тук, винаги трябва да скрийншотна.

# 18 928
Много пъти се опитвах да сложа едно пиано с цветя, което се намира близо до Орлов мост, така и не успях. Каквото и да правя, ми дава, че трябва да намаля изображението. В един момент не може да се намали повече.

# 18 929
  • Бургас
Скрийншот на снимката?

Общи условия

Активация на акаунт