Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 792
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 960
  • Телиш/Плевен
Има ли начин да скрия имейла си, за да не се вижда от останалите потребители?
Да.
Настройки - Лични данни - Имейл адрес (кликваш на моливчето вдясно от имейла) - слагаш отметка на Скриване на имейл адреса - Потвърди

# 18 961
Имейлът ви СЕ вижда.
Публикациите също, но те на всички се виждат.
Мисля, само на мобилната версия я няма тази опция, но не съм сигурна, не я използвам нея.

Яаааа, почти съм сигурна, че някога, като създавах профила, не се виждаше. И аз не бих искала да се вижда и даже не съм се усетила. Кога е станал видим?

# 18 962
  • София
Ама твоят не се вижда. vaychka не пише за твоя, а за този на съфорумката, която питаше.

# 18 963
  • Телиш/Плевен
Черна станция, твоят не се вижда.

# 18 964
Черна станция, твоят не се вижда.

Уфф, добре. Щото веднага погледнах и той се изтъпанчил там. Явно е само за мен Simple Smile

# 18 965
  • Далечният изток
Има ли начин да скрия имейла си, за да не се вижда от останалите потребители?
Да.
Настройки - Лични данни - Имейл адрес (кликваш на моливчето вдясно от имейла) - слагаш отметка на Скриване на имейл адреса - Потвърди
Препраща към "Вход и сигурност", така че може направо от там да се сложе чекче.

# 18 966
  • Телиш/Плевен
Уфф, добре. Щото веднага погледнах и той се изтъпанчил там. Явно е само за мен Simple Smile
Да, всеки си го вижда в профила, но ако е сложена отметка на Скриване на имейл адреса, той е видим само за съответния потребител, модераторите и администраторите.

# 18 967
# 18 968
Имам предложение точките от лоялна програма да има опция да се даряват за някакви каузи, като "Българската Коледа" примерно.

Много Ви благодаря за това, че ми подариха тези точки, наистина беше изненада за мен, но мисля, че не само аз, но и други потребители ще предадат това добро нататък. Или някаква Ваша инициатива, където освен точките, но и който иска да може да дарява и да се прави нещо полезно с тези средства.

# 18 969
Имам предложение точките от лоялна програма да има опция да се даряват за някакви каузи, като "Българската Коледа" примерно.
Лоша идея. И непознаване на .... идеята

# 18 970
  • Далечният изток
И в момента има възможност за даряване на точките за благотворителна кауза.

# 18 971
И в момента има възможност за даряване на точките за благотворителна кауза.

Къде? Не видях тази възможност.

Лоша идея. И непознаване на .... идеята

Кое е лошото? И какво е непознаването? Никой няма да ви ги вземе на сила, но нека да има възможности.
Не е нужно да "хапете", всички сме различни, всеки има своето мнение и право да попита, нали?

# 18 972
  • Телиш/Плевен
Sephora, в момента не е активна тази възможност, но скоро ще бъде. Пише го тук.

# 18 973
  • Далечният изток
През твоя профил - Лоялна програма - Портфейл. Най-долу има "Често задавани въпроси" - последният:

Какво мога да правя с BGM точките си, ако не желая да ги използвам за ваучери?
Имате няколко възможности:
• Да не ги прехвърляте в LoyaltyHub на IncentivAI и да оставите да бъдат занулени.
• Да ги прехвърлите и да ги дарите за благотворителна кауза.
• Да ги прехвърлите и да ги изпратите на друг потребител (тази функционалност ще бъде налична скоро).

Според отговора, и в момента я има.

# 18 974
  • Телиш/Плевен
Според отговора, и в момента я има.
Писаха тук, че временно я спират и ще кажат, когато я пуснат отново.

Общи условия

Активация на акаунт