Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 631
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 990
  • Варненска клюкарка
Аз разбрах, че някое от допълнително инсталираните приложения е видяло сметката на шрифта, ни потребителката не е разбрала точно кое.
Да, проблемът е външен, не на телефони, марки, възраст на устройството и т.н. Теглим различни неща, затова при едни визията се скапва при нови устройства, при други на стари няма проблем, както и при едни и същи модели едни имат проблем, други няямат.... При чисто нов телефон купен преди дни който лично изпробвах на няколко сайта, след тегленето едва го познах - призля ми като видях че на Мамата и на 2 новинарски сайта шрифта който вадеше  едва се четеше, а Ю Тюб въпреки настройката да превежда коментарите под видеата на български език, беше започнал да ги превежда само на английски. Връщането на заводските настройки, върна и нормалния шрифт и превода на български на коментарите под видеата в ЮТ, които си имаше телефона когато го купувах.

При мен се промени без да съм инсталирала каквото и да е ново приложение...
Казвате че дори тапетите ви са от самия телефон ли? При мен през август също се промени без скоро да съм теглила  нищо, вероятно просто на някои неща им спира поддръжката. На новия телефон тегленията бяха малко,  лсно се лишихме от тях и проблемът се реши бързо.
Само предполагам естествено, обясненията ми са съвсем лаишки, но видях с очитеси преди и след тегленето.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 17:18 от Беллора

# 18 991
  • Далечният изток
Да, тапети никога не съм теглила.
Наистина е дразнещо, дано се оправи!

# 18 992
  • Берлин
Аз се включвам по темата с дребния шрифт, защото открих кога и как се появи проблемът при мен. "Вързах" профила си към лоялната програма, купих ваучери и пратих номерата им на брат ми /не живея в Бг и той да направи поръчка там/. Дотук всичко  си беше нормално. Сетих се, че съм забравила пин-а на 1я ваучер да копирам и влезнах в Бг мамма /както винаги през мобилната версия и телефона си/. Шрифтът вече беше малък и нищо не помага да го върна в по-едър вид. Та, копирайки пин-а, съм питала брат ми има ли някакъв трик да си оправя шрифта. Затова навързвам събитията. Дано тази информация е полезна, ако някой въобще работи по отстраняване на проблема /за мен е огромен/.
Току-що "се откачих" от лоялната програма,но няма промяна. Ще пробвам с рестарт и лог аут.
Едит- не помогна и това.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 02:21 от PAPURCHE MEHURCHE

# 18 993
И при мен на лаптоп шрифта изведнъж стана по-дребен преди няколко дни. Но на лаптоп става да се чете.

# 18 994
На лаптопа можеш да си го увеличиш с клавиши "Fn и +" или "Ctrl и +"

# 18 995
  • Mediterraneo
Дават се някакви обяснения от потребители, не от администратори относно дребния шрифт. Не съм инсталирала нищо ново, нито е имало ъпдейт, когато ми се промени шрифта. В момента съм с нов телефон, шрифтът си е все така дребен. Години наред ползвам форума през телефон, не ми обяснявайте, че е заради външно приложение, как пък тази апликация успява да въздейства само на шрифта на форума, не и на нищо друго.

# 18 996
И при мен на лаптоп шрифта изведнъж стана по-дребен преди няколко дни. Но на лаптоп става да се чете.
Задържала си Ctrl + скрола назад и така се е смалил. Не е от форума.

# 18 997
Аз за пореден път да кажа, че не ми работи бутон “полезно”.Успявам 2-3 пъти да го ползвам и става неактивен.( iphone , ios 18.2, мобилна версия)

# 18 998
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Към кой мога да се обърна за добавяне към първи пост в темата за томболите?

# 18 999
Към кой мога да се обърна за добавяне към първи пост в темата за томболите?
Много по-лесно и по-бързо.

Нещо друго > Друго и си пишеш изискванията.

# 19 000
В коя тема/раздел мога да задам въпрос "Тази буболечка каква е?". Имам нужда от помощ за идентифициране на буболечка, от чието ухапване развих алергия.

# 19 001
  • София
Свободно време, Актуални и общи дискусии

# 19 002
В коя тема/раздел мога да задам въпрос "Тази буболечка каква е?". Имам нужда от помощ за идентифициране на буболечка, от чието ухапване развих алергия.
Google отлично се справя с разпознаване на такива неща. Снимаш и я търсиш с търсене по снимка или с Google Lens на телефона.
Скрит текст:

# 19 003

AnMary вече те е насочила къде, но се замислих – често се появяват теми за идентифициране на разни насекоми. Има тема  „Как се казва това цвете“, може би има нужда от такава и за буболечките?

# 19 004
  • Телиш/Плевен
Споделям същото мнение като цитираното:
Има потребители, които при участие в игри, томболи и теми с награди, са некоректни. Например не отговарят на поставения въпрос според правилата за участие, и/или участват повече пъти, отколкото е разрешено по правилата, и / или са се регистрирали само заради игри и награди и всичките им публикации са само от игри.  Смятам за справедливо такива потребители да бъдат служебно дисквалифицирани и да не участват в тегленето накрая.
Много допълнителна работа за екипа модератори, знам.
Разбирам, че няма как да отсявате постовете на потребителите, но се чудя дали има някакъв начин поне след изтеглянето да проверявате дали са изпълнили всички условия на играта и тогава да ги публикувате като печеливши? В една от последно проведените във форума игри и двете печеливши не са спазили условията. И някак не е честно спрямо тези, които са ги спазили...

Общи условия

Активация на акаунт