Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 649
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 005
  • Italia
Здравейте, къде е най-удачно да се промотира безплатна инициатива на  Център за Обществена Подкрепа за родители? В отчетните по градове ще се изгуби постът, а в Психично здраве (примерно) ми се струва неподходящо, тъй като става въпрос за Стара  Загора. Не бих го определила като рекламна кампания, и затова се обръщам тук. Мога да предоставя по-подробна информация при необходимост, не пускам директно линк за да не наруша някое правило. Благодаря предварително

# 19 006
  • Mediterraneo
двете печеливши не са спазили условията.

Какво не са спазили, стана ми интересно. Понякога се отговаря на кг, без връзка с поставения въпрос.

# 19 007
  • Телиш/Плевен
Какво не са спазили, стана ми интересно. Понякога се отговаря на кг, без връзка с поставения въпрос.
Визирах тази игра, условието гласи:

𖧹 Споделете своята любима рецепта с някой от продуктите на „Мое Твое Наше“ и качете снимка.

Тук е обявен първият победител, а това е постът му. Липсва рецепта.
Тук е обявен и вторият победител, ето и неговия пост. Отново само снимка, без рецепта.

Точно защото много хора вече виждаме, че "се отговаря на килограм" и понеже знам, че за модераторите е невъзможно да следят всички постове, ми се ще да се намери начин да се преглеждат поне мненията на тези, които изтеглят като печеливши. И едва след като ги прегледат и се уверят, че са спазили условията за участие, тогава да ги обявяват за печеливши.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:24 от Лале в дъжда

# 19 008
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Искам да измърморя, че е адски дразнещо в темите с коледните игри да е пълно с постове на потребители, в чиито профили няма нищо друго освен постове от теми с игри с награди. 100, 200, 300 поста и всичките са само от такива теми. Т.е. акаунтът е регистриран само с тази цел. Не, че това не е позволено, но, модове и админи, проверявате ли ги дали не са втори, трети, ен-ти акаунт на някой редовен потребител?
Аман от такива калинки!

Лале в дъжда, хубаво би било да отговорят, макар че и на този ми въпрос, от преди 3 седмици, също нищо не отговориха.

# 19 009
  • София
но, модове и админи, проверявате ли ги дали не са втори, трети, ен-ти акаунт на някой редовен потребител?
Правят се проверки.

# 19 010
Здравейте.
Как мога да спра известията от тема, в която съм публикувала?
Благодаря предварително.

# 19 011
Здравейте.
Как мога да спра известията от тема, в която съм публикувала?
Благодаря предварително.
Тук са описани стъпките: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497478

# 19 012
Как да разбера кога ще кача нивото
Предлагам да го направите, че да  има видима скала и всеки да си гледа на колко % е от новото ниво.

# 19 013
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То има. Синята линия под звездичките е динамична скала и показва докъде сте.
В момента сте малко над 30% Морковелка.

# 19 014
  • София
Как да разбера кога ще кача нивото
Предлагам да го направите, че да  има видима скала и всеки да си гледа на колко % е от новото ниво.
С въпроси и предложения за лоялната програма моля пишете на loyalty@bg-mamma.com

# 19 015
  • Телиш/Плевен
В група Бъдещи майки има закачена тема ..::.. БИБЛИОТЕКА ..::.. ПРАВИЛА ..::.., която е била с много хубав замисъл, но уви, не е актуализирана през годините и в момента е по-скоро безполезна. Още в първия пост има неактивни линкове, всъщност само първите два пренасочват правилно. Но тук идват други проблеми... Първият води към пост, в който два от трите посочени линка не работят коректно. А линковете "Правила за този форум" и "Указания за потребителските групи и отчетните форуми" не водят никъде.
Предвижда ли се осъвременяване на тази тема? В този си вид не виждам смисъл да е закачена като важна.

# 19 016
То има. Синята линия под звездичките е динамична скала и показва докъде сте.
В момента сте малко над 30% Морковелка.
Аз не виждам цифри  🤔 30% по усет ли са или се виждат в пълната версия?
Искам да съм диамант 😆, ама наистина.
Трябва да пиша коментари ли?
Всеки ден пиша някъде по нещо.

# 19 017
Аз пък такава скала нямам.

# 19 018
  • Телиш/Плевен
Аз пък такава скала нямам.
Всички имаме, ето къде можеш да я видиш: Hug

# 19 019
Лаленце, ето я моята:

Мобилна версия.Никакви проценти, звездички.

Общи условия

Активация на акаунт