Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 608
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 050
  • Бургас
Да,това са авторски теми и само авторът им, може да публикува!

# 19 051
Diorela, изпратих ви лс с начина на оформяне на питката. Ще го добавя и в рецептата.

Имам въпрос към модераторите, относно Лоялната програма. Защо не мога да си прехвърля точките към приложението? Дава ми, че е свързано. Отваря се този прозорец и до там.

# 19 052
Напомням, че темата за лоялната програма е тази: https://www.bg-mamma.com/?topic=1728077
Текущата тема е за въпроси към модератори и администратори и в нея няма да получите отговори на въпросите си.

Модераторите нямат отношение към лоялната програма.

# 19 053
Към кого да се обърна за редакция на анкета в "туризъм"? След редактиране от моя страна на анкетата, въпреки че не съм добавяла нови опции за отговор, отговорите се промениха.

# 19 054
  • София
Към кого да се обърна за редакция на анкета в "туризъм"? След редактиране от моя страна на анкетата, въпреки че не съм добавяла нови опции за отговор, отговорите се промениха.
Пишете ЛС на модератор.

# 19 055
Тази сутрин пуснах тема в подфорум Пътуване в чужбина за застраховки Отмяна на пътуване. Тъй като не виждам темата, има ли някаква причина да е премахната или грешката е в мен?

# 19 056
  • Телиш/Плевен
Тази сутрин пуснах тема в подфорум Пътуване в чужбина за застраховки Отмяна на пътуване. Тъй като не виждам темата, има ли някаква причина да е премахната или грешката е в мен?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1730405
Преместена е в раздел Застраховане.

# 19 057
анкетата , която върви в момента- няма ли начин да се отчете, че веднъж си я попълвал?
непрекъснато ми се явява на екран, ей сега, подозирайки за бъг, я попълних втори път
само че ,така ни потребителите на бг мама, ни администриращите сайта, ще получат  резултатите, от които имат нужда

# 19 058
  • Бургас
На няколко пъти ми се случва, вече около от седмица  да цъкна на една тема, а да ми отвори друга!

# 19 059
Здравейте, с неудоволствие пиша това, но в темата "Ергенът между два сезона" потребител с никнейм .Hazel. често се отклонява от обсъждането на самата тема и вместо това прибягва до личностни нападки и атаки към останалите участници. Разбирам, че темата е сложна и предизвиква емоционални реакции, но подобно поведение сериозно нарушава атмосферата на дискусията.

# 19 060
https://www.bg-mamma.com/?topic=1730405
Преместена е в раздел Застраховане.
Мога ли да помоля да се върне в Туризъм, тъй като е конкретно за застраховки за пътуване и темата би била по-полезна и информативна именно там?
И като довод да добавя - този тип застаховки се дискутира в почти всички теми от форум Туризъм, особено в Пътуване в чужбина. Тук би влязъл някой, който се интересува от застраховки, но не и такъв, който вече ползва даден продукт, че да сподели опит.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 12:44 от m@ria

# 19 061
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сменете заглавието например на
"Отмяна на пътуване" - застраховка, как, къде ...
както прецените, че е нужно.
Мисля, така фокусът ще е където трябва.

# 19 062
Благодаря за идеята. Ще пробвам.
Към модераторите
Извинявайте, ама щом триете мнения, значи влизате в темата. Защо не отговаряте тогава? За какво е тази тема???
За какво правите всички тези анкети и въвеждате точки и звезди и стимули? Някак неуважително е, меко казано...

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:34 от m@ria

# 19 063
  • Mediterraneo
Напълно съм съгласна. Както започна да се трие в нарочната тема за Лоялната програма. Неща, свързани пряко с програмата. Изпращат ме да пускам теми в подфорум! Уж нямате общо с лоялната програма, а в специалната тема се трият мнения, които са свързани с нея. Нонсенс.

# 19 064
Към модераторите
Извинявайте, ама щом триете мнения, значи влизате в темата.
Не. Модераторите нямат отношение към тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт