Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 089
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 19 335
  • Далечният изток
В лентата за отговори ми липсва знакът за скрит текст .
В мобилната версия липсва, да. Има го само в пълна версия.

# 19 336
  • Варна
Изпишете си го на ръка, не е толкова трудно.

# 19 337
Някакви странни съобщения се явяват, рефрешвам страницата-изчезват.

# 19 338
  • София
Същото и при мен преди малко.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:49 от лято!

# 19 339
  • София
Тази тема и профилите в нея – https://www.bg-mamma.com/?topic=1608899

# 19 340
Някакви странни съобщения се явяват, рефрешвам страницата-изчезват.
Скрит текст:
Планирана техническа профилактика:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1755394

# 19 341
Четох нещо интересно като мнение на потребител и не си го запазих.Когато кликна на потребителя ми излиза само колко публикации има като бройка,но мога ли да открия конкретна в тема и как?

# 19 342
Минете на пълната версия на форума с бутона най-долу на страницата и вижте публикациите на потребителя:

# 19 343
И?Как ще ми излязат публикации на друг потребител ?

# 19 344
Показала съм и със снимка.

Минете на пълната версия на форума с бутона най-долу на страницата, отидете на профила на потребителя и вижте публикациите му:

Заповядайте Вашите собствени публикации, гледани през друг потребителски профил:

# 19 345
Интересно ми е какви са правилата за модерация на темите, и по специално тази:САЩ, тяхната политика и президентските им избори.
Нека погледнем няколко поста:
№ 9103  - потребителите избрали Тръмп са наречени "стадо"
№ 9098 - същите сме облъчени
№9096 - тук сме "онези с вдигнатите ръце

Защо има "чадър " над някой от потребителите в този форум? Тези привилегии на какво се дължат?

Скрит текст:
Защото лично аз бях с 10 или 15 дневен бан заради следните изрази
1. " А на вас какво ви влиза в работат"

Е извадено от контекста. Може ли да ми обясните с какво горното нарушава добрия тон?

2. " Абе, губещ си и подскача", се отнася за поведението на Зеленски на срещата с Тръмп
3. "  Ти какво точно плати? и кои сте тези вие?
какъв ти е проблема
Или повелята на партията  е такава? " това е отговор на въпроса от пост №7219, след като потребителя ме пита лично, аз отговарям лично. Моля посочете с какво това нарушава добрият тон. Потребителя, на който отговарям, посочва ние. Простият въпрос "кои сте Вие?" го е подразнил
Явно повелята на партията го е подразнила, защото това е отговор към Петрофф
4." Някой хора мислят с главата си, други като теб с храносмилателната система."
Поста на Петрофф или Прилл, на който отговарям ме пита дали мисля с "храносмилателната си система" Или за него/нея това е ок, когато аз копирам думички от неговия/нейния пост е нарушаване на добрият тон. Грешка е , че не посочвам източника.
5." Определено не съм от вашите." след като потребител е цитирал предишно мое мнение и е написал, че не съм от "нашите" С какво това нарушава добрия тон?
6. " Та в качеството си на какъв имаш искания? " Въпрос зададен към потребител имаш искания към вътрешната политика на САЩ. Според конституцията на САЩ искания могат да имат само граждани на САЩ. Къде е обидата тук?
7. " Прост въпрос, няма смисъл да отиваме към по сложните, простите ви затрудняват." Задала съм в предходен пост елементарен въпрос, ще го перефразирам, но беше, с какво лично ви е засегнала вътрешната политика на САЩ. Потребителите се затрудняват да отговорят, защото вътрешната политика не ги засяга лично. Кое е обида, предположението, че като нямаш отговор на елементарен въпрос, ще имаш отговор на по-сложен ли?

# 19 346
Правилата на модерацията са, че не е светкавична. Постовете са от около два часа, докладите на 12 минути. Вече са прегледани от двама модератори и премахнати преди да публикувате поста си.

# 19 347
Предполагам прочетохте и скрития текст.
Това беше основата за бан-а за мен ( така е решил модераторът, така е направил). Само дето тези правила на модераторът не важат за други потребители.
Не коментирам колко нелепо беше обяснението за начинът ми на комуникация във форума.

# 19 348
Банът Ви е за нарушаване на добрия тон, който Вие определено нарушавате както сама сте посочила в скрития текст. И сте получила временно ограничение. След което Вие отново го нарушавате. Но все още нямате окончателен бан. След като продължите да го нарушавате още известно време, наистина ще получите този окончателен бан. Както и всеки потребител, който е избрал да не го спазва. С което отговарям на въпроса Ви както за Вашите банове, така и за бановете на другите потребители.

# 19 349
Как наруших временното ограничение?
Според написаното нямах право да публикувам, което не съм направила, както и да регистрирам нов акаунт , което също не съм направила.
Моля изяснете къде е нарушението на временния БАН.
Позволявате си да ме заплашвате, без да сте прочела дори написаното. Страхотно.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 21:28 от Titina

Общи условия

Активация на акаунт