Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 041
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 650
Сигурно не са членове на съответния подфорум и затова нямат локален ранг.

# 19 651
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Едва ли е това. Самата питаща няма видим ранг тук, в тази тема, а всички профили още с регистрацията си са членове на подфорум Правила.

# 19 652
Питащата не е член на нито една група. Дори и в Правила не членува. Ето какво се вижда в профила й.

Ето и профила на Profi

Не отричам, че е възможно да е бъг, само казвам какво виждам от моя профил.

# 19 653
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хм, за пръв път виждам профил, който да не членува в Правила. Бях убедена, че членството в този подфорум става автоматично, още с регистрацията в БГ-Мамма.

# 19 654
Групата може да се напусне. На потребителя обаче не знам какъв е случая. Simple Smile

# 19 655
Сигурно не са членове на съответния подфорум и затова нямат локален ранг.
  Ако е така защо е изписан твоят локален ранг, а не си член на Правила?

# 19 656
  • Буркина Фасо
сега си "ентусиаст". като направиш повече на брой постове ще имаш друг ранг.

# 19 657
  • в сърцето на един мъж...
Форумът зарежда трудно, за определени теми изписва това съобщение

Web server is returning an unknown error
There is an unknown connection issue between Cloudflare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

# 19 658
# 19 659
сега си "ентусиаст". като направиш повече на брой постове ще имаш друг ранг.
Бонго, въпросът ми е съвсем друг. Знам много добре взаимовръзката между постове и ранг, но не питам това. Не ме вълнува ранга ми, а защо на някои потребители няма означение за локален такъв. Не ме вълнува и това, че аз го нямам, но ми направи впечатление чисто визуално и реших, че може би има някакъв проблем. Не е само при мен.

# 19 660
Бих искала да разбера, каква е политиката на платформата спрямо такива теми: https://www.bg-mamma.com/?topic=1782747;all

Следя и пиша в няколко чуждоезични форуми, и при появата на подобна тема обичайно се предприемат мерки: дават се координати на места за кризисна консултация и помощ (телефони, адреси, имена, линкове към профили на асоциирани специалисти), и след това темата се заключва.

Темата за психичното здраве е изключително важна и не би следвало нито да се неглижира, нито да се обсъжда ей така между другото и да се оказва "помощ" от неспециалисти.

Ако темата е фалшива, негативите са за четящите - първо изпитват емпатия и безпокойство, а след това, с развитието на "сериала" и непрекъснатото повтаряне на едно и също - раздразнение. С времето наличието на подобни теми може да притъпят чувствителността по въпроса, и в един момент всяка такава тема да бъде посрещана с недоверие и  насмешка.
Ако темата е истинска, а авторът - лабилен, не се знае коя наглед обикновена дума и реакция може да го провокира да направи нещо неразумно. Подобни въпроси следва да се отговарят основно от специалисти.

Накратко - призовавам теми, свързани с тежки депресивни състояния, идеи за самонараняване, самоубийство, и подобни, да се заключват за публично обсъждане, и да се поемат от специалистите, които сътрудничат на форума - дали като публичен отговор, дали като лично съобщение, или по някакъв друг избран от вас начин, нямам представа. Или ако се допускат, с идеята за взаимопомощ от хора с реален  опит, то пак да се наблюдават и модерират от специалист. Ако специалистите нямат време и възможност да съдействат, описаното от мен в началото на поста също е решение - насочване към специалисти, и ключ.

Предварително благодаря за отговора - каква е била политиката досега, и смятате ли да  промените нещо в бъдеще.

# 19 661
  • София
Здравейте, при опит да си осребря точките от лоялната програма, в известието ми показва определен брой, а при влизане вече в системата съвсем друг....

# 19 662
  • София
Здравейте, при опит да си осребвя точките от лоялната програма, в известието ми показва определен брой, а при влизане вече в системата съвсем друг....
И при мен в системата са 0, а имам съобщение за 600.

# 19 663
Мисля, че въпросът не се отнася до бг мама, а до системата за обменяне (поне първия път с тях се свързах).

# 19 664
Също не мога да прехвърля точки към https://app.incentivai.io/  Изписва ми 0 т. при опит да прехвърля.

Къде е проблемът и трябва ли да пишем на контактите с платформата или ще се актуализират данните?

Общи условия

Активация на акаунт