Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 017
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 665
Според мен да изчакаме малко и по-късно или следващите дни ще можем. Те току що са раздадени, може би трябва време да се актуализират и в платформата.
Но ако има проблем и после би трябвало с тях да се свържем.

# 19 666
Появи се бутона за прехвърляне

# 19 667
  • София
Аз нямам проблем да ги прехвърля, а че не се отразява коректният брой точки
П.С: Проблемът се оправи вече (поне при мен).

# 19 668
При мен изобщо не можеше, след като се появи бутона в профила ми тук ги прехвърлих.

# 19 669
Има някакъв бъг явно, даде ми една сума, а успя да зареди само половината в инсентив.

# 19 670
  • на последния етаж
И аз не успявам да си прехвърля точките, зарежда се друга по-ниска сума.

# 19 671
Не мога да со осребря точките, дава Грешка!

# 19 672
Аз заредих, но… Имам 2000 т., при зареждането ми излязоха 1999,85 т. Което в случая е доста тъпо, защото ваучертите са в цели числа. Аз имам някакви изостанали точки отпреди, тъй че пак мога да си купя нещо, но не е коректно просто.

# 19 673
Сигурно не са членове на съответния подфорум и затова нямат локален ранг.
 Ако е така защо е изписан твоят локален ранг, а не си член на Правила?

Член съм. Просто съм задала настройки на профила, да не се виждат групите, в които членувам.

Значи е така, както предположих. Ако не членуваш в дадена група, нямаш локален ранг.

# 19 674
Точките ми са 2925, какво да напиша за 75 точки, че да си ги ползвам всичките? Laughing

# 19 675
Чакаш следващо предизвикателство

# 19 676
Те за точките и прехвърлянето тук няма да отговорят.
Но поне да напишат къде да се пита, защото темата им за ЛП е заключена и въпроси там също не са желани, очевидно.
Тоест въпросът ми е кого и къде да се пита за ЛП?

# 19 677
Аз имам 1000точки. Това струва ли си като отстъпка да ги ползвам, предвид че после трябва да подавам декларация по чл 55 към НАП?

# 19 678
А тези 925 т. ще чакат ли това следващо предизвикателство или ги губя!?
Ооо, декларация за 20 лв? Занимавката по това ще ми струва повече. Мерси, да си държат точките.

# 19 679
А тези 925 т. ще чакат ли това следващо предизвикателство или ги губя!?
Ооо, декларация за 20 лв? Занимавката по това ще ми струва повече. Мерси, да си държат точките.
Ще чакат ако ги прехвърлиш в Incentive, там нямат срок, а тук имат някаква давност след която ги губиш.
Ако и без това подаваш данъчна декларация по друга причина, реално допълнителната работа е няколко кликвания да потвърдиш и тази сума. Ако е само заради това вече ти си решаваш дали ти се занимава, никой не те задължава.
На мен също ми е интересно няма ли да има някаква тема където да може да се задават въпроси и да се обсъжда тази програма, имам предвид някаква "официална" и съответно и някой от екипа да се ангажира а не да се разчита само ва клюките между нас си.

Общи условия

Активация на акаунт