KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Мойто може да стреля в някой неизвестен пратен и да я занули.  newsm78

# 136

На мен още от сега ми е толкУз смешно като гледам МС изкимрен до гроба на Кера и тъжи,че не знам как довечера ще спазвам приличие! #Crazy

Даже в един вестник пише, че щял да се прави пред Фера на скърбящ съпруг, да рони сълзи и да се превива от мъка. Голямо театро ни чака довечера.

# 137
Мойто може да стреля в някой неизвестен пратен и да я занули.  newsm78

Аз съм засега за тази версия.

# 138
Може, Вичоми, аз отдавна не следя сериала изкъсо, затова и по-малко коментирам, че ми се губят някакви моменти. Това с мерките, взети от Турги съм го пропуснала, например, но продължавам да мисля, че Белга със сигурност не стреля по Моалла и/или Ведат  Grinning

# 139
Обаче много искам,ама чоооок,Батю да разбере,че оная ашуфтана Селфината е кастрофирала Фера и е убила едното бебече.Това ми е мечтата и Батю да я подметне,ама да я смеле от бой,гадината заразна! Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 17:16 от vichom

# 140
# 141
Обаче много искам,ама чоооо,Батю да разбере,че оная ашуфтана Селфината е кастрофирала Фера и е убила едното бебече.Това ми е мечтата и Батю да я подметне,ама да я смеле от бой,гадината заразна! Mr. Green

Ти пък, вишомиджим!  Grinning Как ти даде сърце да правиш Батю побойник на жени?  Rolling Eyes Така или иначе той не и вярва. Още не му е светнало за нея, но и това ще стане.  Peace Само без малтретирани жени лютфен!  Peace

# 142
Може, Вичоми, аз отдавна не следя сериала изкъсо, затова и по-малко коментирам, че ми се губят някакви моменти. Това с мерките, взети от Турги съм го пропуснала, например, но продължавам да мисля, че Белга със сигурност не стреля по Моалла и/или Ведат  Grinning
Кате,аз само ти давам сламка,за да можеш правилно  да анализираш и да прогнозираш... Hug Hug Hug

# 143
Обаче много искам,ама чоооо,Батю да разбере,че оная ашуфтана Селфината е кастрофирала Фера и е убила едното бебече.Това ми е мечтата и Батю да я подметне,ама да я смеле от бой,гадината заразна! Mr. Green

Ти пък, вишомиджим!  Grinning Как ти даде сърце да правиш Батю побойник на жени?  Rolling Eyes Така или иначе той не и вярва. Още не му е светнало за нея, но и това ще стане.  Peace Само без малтретирани жени лютфен!  Peace
Ти това за жена ли го имаш Селфи??? HugАз не! StopТова е един безцеремонен убиец! Mr. GreenОсвен това непрекъснато налазва Батю,а за такива прошка нЕма! #2gunfire

# 144
Ами като я души в предния болюм ми дожаля.  newsm43

# 145
Ами като я души в предния болюм ми дожаля.  newsm43
Мен пък ми дожаля когато казваше как оня от дома се възползвал от нея,но после,след като предаде Мурат ,а и блъсна Фера,реших че иииич не съм била права да я жаля и сега искам възмездие.Ама от Батю,с беш кардеши и да й извие тънкия врат!Ако може без да я бара дори! Joy Joy JoyЩото тя е извратеняк и май и на шамарите ще са кефи,че са Батюви! hahaha

# 146

Той Махир не я е опухал още, само защото е жена. Но злото няма пол.

Щом без капчица жал уби бебето, значи не е никакъв човек. Заслужава си лошия край.

# 147

Елмира щяла да пусне видео и снимки от сета утре.  Grinning Grinning

Кенан бил с много готини очила.

Само дразни народа.

# 148
Елмира щяла да пусне видео и снимки от сета утре.  Grinning Grinning

Тази ли беше с надрасканите снимки?  newsm78  ooooh!

# 149

Елмира щяла да пусне видео и снимки от сета утре.  Grinning Grinning
То пък тая Е.защо е толкова важна???Ако има нещо за пускане,да пуска,защо предупреждава от предния ден???? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт