Бял списък за гр. Пловдив

• 584 273
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 510
  • София / Пловдив
Единственият добър лекар, който е в час с всички европейски стандарти относно специалността си .......

Е, чак пък единственият...  Tired

# 511
Здравейте!Искам да предам искренните ми благодарности към професионалист като д-р Минев.Щастлива съм,че преди 5 години имах късмета да го срещна.Препоръчвам го на всичките си познати...Благодаря Ви, докторе! Райна Кръстанова-гр.Пловдив

# 512
Някой знае ли нещо за Д-р Елена Бакалова-АГ в 3 ДКЦ, а също работи и във "Весела"? Нещо не я откривам по списъците.

# 513
търся педиатър в Кичюка м/у Камела и коматевския възел? Като име срещнах веднъж в този списък Печилкова,какво ще ми препоръчате? Благодаря ви предварително Simple Smile
За Печилкова мога да ти кажа, че е пълна дезорганизация. Чакаш доста, преглежда на отворена врата-кабинета представлява един двустаен апартамент с обща чакалня, в едната стая е тя, в другата мъжа й и сестрата, на която се пада трудната задача да работи на компютър, който на всичко отгоре е и доста бавен ooooh! Печилкова влиза ту в едната стая ту в другата, както и мъжа й, преглежда по 2-3 деца наведнъж, абе ужас просто. Не мога да разбера какво я хвалят толкова, колкото й добър лекар да си, като преглеждаш по няколко пациента заедно, не мисля, че можеш да им обърнеш достатъчно внимание. И другото, което ме влудяваше е, че всички в чакалнята и кабинетите разбират за здр. проблем, с който си отишъл, поради добре отворените врати SickТо май за черния списък стана, ама питането е тук.За добър лекар , сигурно е такъв, но останалите фактори са...

# 514
Здравейте и от мен.Искам да попитам за Д-р Малинова.Имате ли впечатления от нея, защото аз чувам досега много противоречиви неща за нея.Много ще ми помогнете ако споделите мнения.

# 515
За Мария Малинова не бих дала добри отзиви, но зависи  - зависи с какъв проблем отиваш при нея.
Мисля, че е отличен ехографист с много години практика в областта, така че ако е за нещо от сорта, можеш да й се довериш.
За следене на бременност или проблеми със стерилитет не става...

# 516
В някоя от темите бях писала за доцентката Малинова,как не успя да види бременност на модерния ултразвук в вми и веднага препоръча аборт ShockedСъщия ден друг доктор на съвсем обикновен ехограф видя всичко.

# 517
Доц.Малинова,която работи във ВМИ е много добра! Peace

# 518
Ето как за пореден път всеки има различно мнение за един и същи лекар Crazy
Аз за ехографските й способности знам от други лекари, затова си позволих да пиша че е добър ехографист - но, един Господ знае защо не е видяла бременността...

# 519
Здравейте и от мен.Искам да попитам за Д-р Малинова.Имате ли впечатления от нея, защото аз чувам досега много противоречиви неща за нея.Много ще ми помогнете ако споделите мнения.

Да ти кажа, аз не бих се доверила нито на доц. Малинова, нито на доц. Кючукова /последната пък е под всякаква критика, нищо, че и тя е уж с дългогодишна практика и е преподавател на студенти/ от ВМИ...За съжаление, титлата не винаги е гаранция за кадърност!!!  Ако ти трябва добър ехографист, с две ръце залагам за д-р Корсемов от ВМИ /Хирургии/ - за мен той е най-добрият ехографист, и това е мнение от "кухнята"... За него не съм чула нищо лошо, доста лекарки и мед. сестри се насочват именно към него...

# 520
търся педиатър в Кичюка м/у Камела и коматевския възел? Като име срещнах веднъж в този списък Печилкова,какво ще ми препоръчате? Благодаря ви предварително Simple Smile
За Печилкова мога да ти кажа, че е пълна дезорганизация. Чакаш доста, преглежда на отворена врата-кабинета представлява един двустаен апартамент с обща чакалня, в едната стая е тя, в другата мъжа й и сестрата, на която се пада трудната задача да работи на компютър, който на всичко отгоре е и доста бавен ooooh! Печилкова влиза ту в едната стая ту в другата, както и мъжа й, преглежда по 2-3 деца наведнъж, абе ужас просто. Не мога да разбера какво я хвалят толкова, колкото й добър лекар да си, като преглеждаш по няколко пациента заедно, не мисля, че можеш да им обърнеш достатъчно внимание. И другото, което ме влудяваше е, че всички в чакалнята и кабинетите разбират за здр. проблем, с който си отишъл, поради добре отворените врати SickТо май за черния списък стана, ама питането е тук.За добър лекар , сигурно е такъв, но останалите фактори са...

Абсолютно, описа д-р Печилкова перфектно!!!  Laughing
Познавам я от ВМИ /от известно време работя във ВМИ/, преди да се пенсионира, и си мислех, че като е била дългогодишен педиатър в Детска Клиника, е добър лекар, а и живея наблизо...Оказа се пълен въздух под налягане!!!
От известно време ми е личен лекар, но, честно казано, вече взе да ми омръзва всички в чакалнята да разбират, кой за какво е дошъл, понякога тактично съм затваряла вратата след себе си, но тя или мъжът й ме молят да оставя отворено; а и работят доста, доста бавно... Определено смятам да я сменям, още повече, живот и здраве, след като се роди бебока, абсурд да разчитам на нея като педиатър!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да не говорим, че и като специалист не ми харесва - хайде, аз я използвам за направления или болнични, свикнала съм да се оправям сама, знам, къде и при кого да отида, но повечето хора наистина разчитат на нея...
Два примера ще дам само, макар да са повече - синът на моя позната - третираше го отгоре-отгоре и твърдеше, че е само лека инфекция, а момчето се оказа с двустранна пневмония...Ами, като не си сигурен за нещо, нали затова са тесните специалисти?!
Другият пример - малкото дете на една моя приятелка направи гърч, защото д-р Печилкова реши да го лекува само с хомеопатични лекарства /аз също от известно време съм на хомеопатично лечение и съм много доволна, имам много добра хомеопатичка/, но не бих казала, че Печилкова разбира изобщо от хомеопатия! А при децата нещата се  развиват много бързо, понякога само с часове се влошават нещата, затова трябва да се действа адекватно и много прецизно...
Моят съвет е , щом държиш да е в квартала - д-р Зоя Трампова, работи в ДКЦ "Кючюк Париж" - добър и съвестен лекар е, изписва подходящи лекарства...
А, ако можеш да си позволиш, или, не дай си, Боже, се наложи, бягай при д-р Георгиева от Окръжна болница /освен частен кабинет, тя работи и в Детско отделение на 14 етаж/ - просто е невероятен диагностик, неведнъж е правила толкова прецизни диагнози, които много други лекари не са откривали...

# 521
Раждала съм и при д-р Йончев и при д-р Виолета Паскалева
С две ръце съм за д-р Паскалева !!!
Страхотен АГ специалист и прекрасен човек

# 522
Моята женска консултация по време на бременността водеше д-р Ангел Карагьозов в клиника Торакс. Много е отзивчив и внимателен. Раждах при него "секцио"(в екип с д-р Даскалов). Продължавам да ходя на прегледи там и при следваща бременност (дай Боже  Grinning) няма съмнение, че пак на него ще се доверя. По мое мнение и двамата трябва да присъстват в този "бял списък". Препоръчвам ги на всички настоящи и бъдещи мами.  newsm10

# 523
Дайте координати на Медикус  Алфа.Разбрах,че д-р Даскалов се е преместил там.Искам да запиша час при него,а не съм от Пловдив.Благодаря предварително!

# 524
Медикус Алфа-тел:63 44 63 ,ул.Велико Търново 21(намира се на гърба на библиотека"Иван Вазов"

Общи условия

Активация на акаунт