Бял списък за гр. Пловдив

• 584 323
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 525
БЛАГОДАРЯ,baksisa!

# 526
Ако Ви трябва професионално мнение на РЕНТГЕНОЛОГ.
Доц. д-р Георги Хаджигеоргиев  - МУ Пловдив работи в клиника по образна диагностика.
Рентген. 032/64170 вътрешен 399,398
ХИРУРГИИ НА ПЕЩЕРСКО ШОСЕ.
Професионалист -  първа класа, 
100 % точна диагноза.

# 527
Др.Стоков-детски хирург на Пещерско.Нямам думи!Страхотен специалист ,професионалист и човек

# 528
  • До хладилника, който обичам
Да добавя и един стоматолог Grinning

Д-р Соня Тосева-Чавдарова, лекар по дентална медицина
Търговски център Гранд, ул. Кап. Райчо 56, ет.4, офис 16

От години е зъболекар на фамилията ни. Работи внимателно и безболезнено.

Работи със Здравната каса.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 19:45 от Мис Бу

# 529
Ооо, и аз съм очарована от своята зъболекарка! Работи много внимателно, безболезнено и най-вече евтино.

Д-р Бойка Димитрова, стоматолог,
ул. Кукуш 15, ет.1

Не знам как ви се струва, но за пулпит, вадене не нерви на два зъба и изграждане на половин предкътник с фотополимер ми взе всичко по здравната книжка+10 лева.

На един познат за два пулпита го обрулиха над 160 лв.

# 530
Привет, момичета! Изчетох темата, ама не успях да се опиентирам за лекар, който да ми води ЖК в 3 ДКЦ /най-близо ми е/. Ходя при друг специалист, но ми е необходимо да се запиша при някой, заради изследванията по ЗК. Бихте ли препоръчали такъв?
Иначе - да повторя към белия списък д-р Троянчев - много спокоен и внимателен! Той следи бременността ми, но не работи със ЗК. Има и добра апаратура и в никакъв случай не личи да прави нещата само за пари. Напротив - той ми препоръча вместо да ме праща някъде на изследвания да си използвам тези по касата.

# 531
  • Пловдив
Гостът бях аз  Flutter

# 532
моми4ета от Пловдив,моля да ми помогнете.аз съм от бургас и имам спешна нужда от специалист уши-нос-гърло.4ух,4е в Пловдив имало някакъв професор-изклю4ителен специалист,но нито името,нито клиниката ми казаха.ако можете да ми помогнете,ще ви бъда задължена.но,моля,освен име,пишете ми и клиника.

# 533
Вероятно става въпрос за клиника "Каспела". Там работят 2 отлични специалисти. Единият е доц. Дойков, но името на другия ми убягва  Blush

# 534
Вероятно става въпрос за клиника "Каспела". Там работят 2 отлични специалисти. Единият е доц. Дойков, но името на другия ми убягва  Blush
"Д- р" Дойков е по- скоро за черния списък. Той един добър бизнесмен, но не и специалист.

# 535
Не искам да обръщаме темата на спор. Жената попита - аз отговорих  Peace В семейството ни двама са оперирани от него - дете и възрастен. И в двата случая имаше бързо възстановяване и липса на каквито и да било усложнения. Поведението му извън лекарската компетентност не ме интересува. И в двата случай сме минавали по ЗК, без никакви доплащания и при отлични условия в клиниката, в която работи Peace

# 536
Не искам да обръщаме темата на спор. Жената попита - аз отговорих  Peace В семейството ни двама са оперирани от него - дете и възрастен. И в двата случая имаше бързо възстановяване и липса на каквито и да било усложнения. Поведението му извън лекарската компетентност не ме интересува. И в двата случай сме минавали по ЗК, без никакви доплащания и при отлични условия в клиниката, в която работи Peace
а мога ли да Ви помоля за някакви координати-нямам никаква представа за града,нищо 4е ми е роден

# 537
  • Пловдив
Ако ще ходите в Каспела, по - добре отидете при д-р Милинич,  само добри отзиви съм чувала за нея, освен в Каспела, мисля че, работи и в ДКЦ3.   Peace А аз, лично, не съм доволна от д-р Дойков, ама никак!!!  Naughty  Наистина е бизнесмен и печалбар!  Naughty За нищо искаше да извади третата сливица на дъщеря ми, без да се интересува от противопоказанията за това в нейния случай!  Naughty

# 538
моми4ета от Пловдив,моля да ми помогнете.аз съм от бургас и имам спешна нужда от специалист уши-нос-гърло.4ух,4е в Пловдив имало някакъв професор-изклю4ителен специалист,но нито името,нито клиниката ми казаха.ако можете да ми помогнете,ще ви бъда задължена.но,моля,освен име,пишете ми и клиника.

Аз бих ти препоръчала в Пловдив да отидеш във ВМИ /Хирургиите на Пещерско шосе/ при проф. Йовчев, невероятен специалист е уши-нос-гърло, клиниката се намира в Хирургиите на 6 етаж /питай, от коя страна е, като пристигнеш, защото от другата страна 6 етаж е очно отделение...

# 539
  • Пловдив
За ВМИ - препоръчаха ни две лекарки: д-р Андреева и д-р Бешкова, гл. асистенти във ВМИ, УНГ.
Всъщност, точно д-р Андреева спаси третата сливица на детето ми, не разреши операция, каза да изчакаме, че ще я израсте, и че при тия противопоказания, тя нама да рискува живота и здравето на детето с операция, за което съм й много благодарна! И наистина сливицата се сви, нямаме проблеми / след проведена физиотерапия и хомеопатично лечение от хомеопат/ и при следващия преглед при д-р Андреева, след няколко месеца се оказа, че всичко е наред. Благодаря!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт