Бял списък за гр. Пловдив

• 584 343
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 540
Ако ще ходите в Каспела, по - добре отидете при д-р Милинич

Подкрепям!
От много, ама много хора съм чувала възхвали  за нея!

# 541
Доктор Милинич работи с Дойков в един кабинет в Каспела (поне преди 2 години беше така) - приемат заедно. Наистина е добър специалист, но ако се стигне до оперативна намеса, ще я извърши Дойков - тя не е хирург. Преди половин година разбрах, че е започнала работа в ДКЦ до х-л Санкт Петербург и не съм сигурна, дали още приема в Каспела  newsm78

# 542
  • Пловдив
Къде точно е ДКЦ-то до Санкт Петербург? Ще съм ти благодарна за отговора   bouquet

# 543
А някой има ли впечатления от доктор Иванчева, тя работи в хирургиите на пещерско шосе , но има и частен кабинет.. Препоръчаха ми я , но имам малко време още да си помисля ...

Napatila sum se ot ginekolozi - i na men mi preporu4aha D-r Ivan4eva - otivam s edno na ym za sujalenie ...

# 544
  • Пловдив
Къде точно е ДКЦ-то до Санкт Петербург? Ще съм ти благодарна за отговора   bouquet
Намира се на бул. Марица, но не знам кой номер, ДКЦ 3, отстрани на моста на Герджика към Пешеходния мост, Кършияка. Там са семейните лекари, а следващата сграда, мисля, са специалистите. Има табели, ще ги намериш. Peace

# 545
bendji2710, има едни нови кабинети в една оранжева ъглова нова кооперация на самото кръстовище на х-л Санкт Петербург (ул. Победа и бул. Москва) - там е, а не в ДКЦ-то на Герджика. Но да си призная не знам точни координати и дали все още е там  Blush

Но пък тук (ако не е стара информацията) се води на практика точно в кабинетите, които посочваш  newsm78

http://bgmedicine.com/lekaril.php?cmd=reset

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 15:00 от Drozi

# 546
  • Пловдив
Drozi, ей това не го знаех...Мерси за инфото, да не ни се налага де...но никога не се знае...  bouquet

# 547
  • Пловдив
Благодаря за отговорите, момичета!    bouquet
Ще се повторя, но можете ли да препоръчате някой от 3 ДКЦ да следи бременността?

# 548
  • Пловдив
П.П. Имам предвид по ЗК.

# 549
Според мен си намери добър лекар, а не просто някой, който ти е много близко Rolling Eyes

# 550
  • Пловдив
Сторила съм го, Stef  Peace Но той не работи със здравната каса и затова ми се ще на ЖК да се запиша някъде наблизо, но да не е твърде случаен избор, все пак... newsm78

# 551
Къде точно живееш? 3-то ДКЦ не знам къде е, затова питам Simple Smile

# 552
  • Пловдив
Близо до Санкт Петербург.

# 553
Ами, сещам се единствено за Христодулова във 2-ро ДКЦ,срещи р-т Стадиона, не знам как ти е като разстояние...
Бива я като лекар, все пак не мисля че останаха свестни лекари, към които може да се обърне човек, ако си има направление.
Единственият такъв лекар (който да работи с касата и това да не значи "не ме интересуваш като пациентка") за мен е Мерджанов, но той е в Кичука и теб не те устроийва никак Simple Smile

# 554
  • Пловдив
 Благодаря ти, Стеф!!!   bouquet И аз мислех за 2 ДКЦ, като резервен вариант и може да потърся д-р Христодулова. Другия вариант, за който четох случайно в друга тема е д-р Топалова срещу кино "Фламинго"...
Още веднъж благодаря за инфото!
Имай хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт