Бял списък за гр. Пловдив

• 584 443
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 675
ИМАМ ВЯРА..., и аz да попитам като Стеф дали са ти правени хормонални иzследвания? Мен от лапарото на Минев ме спаси проф. Павлов. Той е ендокринолог и работи в ДКЦ "Св. Георги". Много съм доволна от него. Откри ми аденома и ми предписа правилно лечение, след което всички хормони си влеzнаха в норма. Лиспата на овулация е била в следствие на zавиШения пролактин. Освен това съм чувала (беz да съм била при нея), че доц. Орбецова е много добра. Тя съЩо е ендокриноложка.  Освен това мисля, че е zадължително да посетиШ ендокринолог, ако имаШ проблеми с хормоните.  Peace

при Минев хормони не съм изследвала,довери се на стари изследвания.имала сам проблем с тестостерона,уз беше влезнал в норми,но после пак се вдигна,пак го нормализирахме и така,но при минев отидох с нормализиран тестостерон.пролактин съм  изследвала само веднъж и нямаше проблем,но това е било преди 5 год.после следихме само тестостерона,но явно има нещо което не е наред.а аз знам,4е хормоните се променят и може и пролактина да се е ка4ил,но....ве4е направих лапаро,резултат нулев,само първия месец ми дойде нормално,и пак старата история.само се моля да не полу4а някакви сраствания от това лапаро,мн се притеснявам!!явно трябва да посетя ендокринолог!а как става при този професор записването??
също искам да те попитам какви са симптомите на високия пролактин??
пиша объркано и бързо,но това мнение го пиша за 2-ри път,нещо стана с нета ми и из4езна мнението ми.сори!

# 676
Ами може и никакви симптоми да няма. При имаШе секрет от гърдите, аменорея и лиспа на овулация. И понеже при zавиШен пролактин всички хормони се объркват (поне при мен беШе така) най често гинеколоzите каzват поликистоzа. Аz при проф. Павлов ходя беz час. Не живея в Пловдив и си ходя 2 до 3 пъти в годината, той ме поzнава вече и просто се качвам при него. Иначе трябва с направлението да отидеШ долу на регистратурата и Ще ти дадат час zа някой от следваЩите дни. А ако беz направление и си платиШ, Ще те пратят веднага при него. Работи всеки делничен ден до 13 часа ет. 3 каб. 31.

П.П. Много ми е интересно как Минев поставя диагноzа поликистоzа, беz да е видял съотноШението ЛХ/ФСХ.  ooooh! ooooh!

# 677
Ами може и никакви симптоми да няма. При имаШе секрет от гърдите, аменорея и лиспа на овулация. И понеже при zавиШен пролактин всички хормони се объркват (поне при мен беШе така) най често гинеколоzите каzват поликистоzа. Аz при проф. Павлов ходя беz час. Не живея в Пловдив и си ходя 2 до 3 пъти в годината, той ме поzнава вече и просто се качвам при него. Иначе трябва с направлението да отидеШ долу на регистратурата и Ще ти дадат час zа някой от следваЩите дни. А ако беz направление и си платиШ, Ще те пратят веднага при него. Работи всеки делничен ден до 13 часа ет. 3 каб. 31.

П.П. Много ми е интересно как Минев поставя диагноzа поликистоzа, беz да е видял съотноШението ЛХ/ФСХ.  ooooh! ooooh!

ох,и при мен са същите симптоми,имах правени тези хормони ,но той не ми е назначавал нови

# 678
Писнало ми е да споря по темата Минев Даскалов........Един е доволен от един друг от друг!Аз съм бременна в 6 месец благодарение на др Минев!!Мога да кажа ,че не е комерсиялен!Страхотен лекар и Човек!!!!Като не ви харесва ходете при Даскалов Rolling EyesНо Минев е доказателство ,че Даскалови не са единствените в Пловдив и наистина са светлинни години назад от Минев! ! ! !

# 679
Както казах, дано не ти се налага да се сблъскваш със стерилитета. Ти си единствената, която говори подобни неща за д-р Даскалов и Мели - пак казвам, не споделяш цялата история (по какъв повод си била при тях, какво точно е станало, за какви изследвания става въпрос) и няма как да с види обективно кой е крив и кой прав.
Тук си говорим за специалисти в тази област не само на ниво Пловдив, а в по-голям мащаб - много доказателства има за това.
Това, че препоръчвам постоянно този лекар е само и единствено защото съм запозната с работата му, познавам много негови пациентки и т.н. Многократно са се доказвали, много двойки със стерилитет днес се радват на рожба благодарение на тях.
В Пловдив няма друг лекар, който да е постигнал толкова успехи и да е толкова навътре в областта на стерилитета.
Ако съм правила коментари за други лекари, то е било пак от опит, с доказателства - не говоря без да имам основание.

Мразя да се карам с някого, лошият тон не ми е присъщ и за толкова години във форума не искам точно сега да се сдърпам с някого - затова, моля те, нека запазим добрия тон. То не че има какво повече да се коментира, оспамихме и темата, даже може модератор да позатрие тук там - просто ако водим диалог, нека да бъде цивилизован, а не на ниво "махленски клюкарки" с обиди и грозни нападки.

Никого не съм обидила, споделям 100% какво ми беше казано, не става въпрос за стерилитет, но това не означава, че трябваше да се отнесат по този начин, нали?
А това, че Даскалови били единствените в Пловдив, дето разбирали от стерилитет, май само ти и още 1-2 пищещи в този форум го знаят. Аз като чуя стерилитет и се сещам за д-р Ставрев и д-р Минев -  първото успешно инвитро в града е именно тяхно, а последното, което четох на първа страница във вестник "Марица" от края на октомври, беше материал за 44 годишна жена с дългогодишен стерилитет с успешно от първия път инвитро пак при Ставрев и Минев... За Даскалови освен във форум Зачатие никъде нищо нито пише, нито се говори...  Peace

# 680
Остани си със здраве  Hug
Надявам се нуждаещите се момичета да направят правилния избор.
Моите думи са нищо в сравнение с фактите, които ги подкрепят - и мисля, че всички които са навътре в нещата, знаят какво имам предвид.

# 681
Здравейте! Нова съм и не знам дали е тук мястото, където мога да си задам въпроса.
Дъщеря ми е на 4 години и има кариес на един от кътниците. Някой може ли да ме насочи към стоматолог? Не знам дали има детски, но все пак, някой работил с деца .....

# 682
Здравейте! Нова съм и не знам дали е тук мястото, където мога да си задам въпроса.
Дъщеря ми е на 4 години и има кариес на един от кътниците. Някой може ли да ме насочи към стоматолог? Не знам дали има детски, но все пак, някой работил с деца .....

Д-р Евелина Маркова, много е добра, кабинета й е на ул. Любен Каравелов - кабинети на д-р Ралев, в кооперацията на ъгъла срещу данъчното на Радецки, на 5 ет. над медицински център Сана.
тел: 64-22-22, GSM 0888539618

# 683
  • Пловдив
Дъщеря ми има два кариеса на кътните зъби от ляво и от дясно. Чувала съм, че 5-ти зъб не се сменял, и затова трябва да я водя на зъболекар. Тя е доста палава и не мога да си представя как би седяла на зъболекарския стол.
Някой водил ли си е детето и как успокояват децата?

# 684
За доктор Крумов мога да пиша само хубави неща.На 9 май родих при него във ВМИ Пловдив.Следеше бременността ми от  третия месец.Много интелигентен,начетен и най-вече приветлив професионалист.Човек с дългогодишна практика,премерен в думите и отсяващ важното от маловажното.Аз родих в 11.30 ч с негова помощ ,при положение че неговта смяна беше до 6.00 сутринта.Човека е страхотен и си заслужава да се срещнете с него и дано си паснете.Успех
Абослютно, 100 % подкрепям това изказване! Минев, Топалова , Ставрев и разни там Селенски специалисти са само и нищо повече от комересиализирани доктори, чиито имена незнам защо се спрягат постоянно!
Д-р Крумов е невероятен човек и специалист много далеч от лакомията за пари. Явно има достатъчно пациентки, и не се чуди как да те завърти, за да изкара повече пари от теб!!! Родих при него, следи бременността ми, пациентка съм му от доста години! Свидетел съм не само аз колко остава след смяната си, понякога почти му се сливат смените, но никога не можеш да го видиш изморен, ядосан или нещо подобно!
Винаги ще му бъда благодарна!   bouquet
Дано има и друга такива лекари!

Въпросният доктор дори нямал ехограф в кабинета си, викал бременните като е нощна смяна на работа във ВМИ да ги погледне на видеозон...  #Crazy само това ми е достатъчно, за да не стъпя при него... Що за специалист, щом ехограф не може да си купи, явно толкова и пациенти има...
Д-р Крумов има достатъчно пациенти,мисля даже,че му идват в повече. Раждах при него и съм доволна,но имах лека и безпроблемна бременност,така, че не съм критерий.
Наистина няма ехограф в кабинета си и това е причина да не ходя вече там,а и опашката от пациенти е колосална.
Това дали има ехограф също не е критерий за професионализма на някой,но май наистина е време да се сдобие с такъв,макар,че е хубаво да използваш безплатно болничния.

# 685
Прочетете в утрешния вестник "Марица" на 9-та страница разказът на една майка,  загубила бебето си във ВМИ, и то при прехвалената д-р Елена Димитрова. Петкилограмово бебе, безпроблемна бременност, второ раждане и накрая... Нямам думи, за пореден път се убеждавам колко НЕКЪДЪРНИ са във ВМИ. За мен това си е убийство, дете без проблеми и да го загубят толкова нелепо! Тази Димитрова отдавна трябва да е в пенсия, явно съвсем е изкукала.

# 686
  • София / Пловдив
mama_na_vale, нали вече го написа в "Черния списък"  Rolling Eyes

# 687
mama_na_vale, нали вече го написа в "Черния списък"  Rolling Eyes

Първо го написах тук, после потърсих темата с черния списък, мисля, че това е толкова ужасно, че не е зле повече жени да разберат какво може да им се случи при раждане във ВМИ.

# 688
mama_na_vale, белият и черният списък са направени, за да могат хората да получат що-годе систематизирана информация! Моля, да не спамиш!

# 689
Моля ви,

препоръчайте ми педиатър по здравна каса в района на Направи си сам - Пещерско шосе, най-общо кв. Смирненски.
Става въпрос за новородено, на което трябва да се избере личен лекар. Моля, дайте и координати .

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт