Бял списък за гр. Пловдив

• 584 523
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Пловдив
Ами за Тракия доктор Рашкова или доктор Драгиева-отзивите за тях са чудесни , мисля една от тях да стане педиатър на мойта наследничка след някой ден

# 1 276
Изабела, благодаря ти Hug май и аз ще се запиша на ЖК при Мерджанов - той доскоро ми беше гинеколог, а и е до вкъщи. да си ползвам поне правото на изследвания...

За педиатър в Тракия бих препоръчала Тодорка Георгиева - имам лични наблюдения, племенницата ми е при нея също така.

# 1 277
Стеф, и аз ходя по касата при д-рМерджанов, а иначе си ходя при д-рКарагьозов.

# 1 278
Здравейте!Искам да попотам за мнението ви за Д-р Карен Джамбазов (УНГ)-по-конкретно ме интересува за пластичните операции,които прави.Знам(от личен опит),че в ушните операции е страхотен,също така обръща страшно мн.внимание на пациентите,въпреки,че е  мнооого  ангажиран.Моля ви,ако някой знае дали е толкова добър и в пластичните операции,нека пише.Благодаря!

# 1 279
  • София / Пловдив
...
Искам да кажа че Др. Лилия Милинич - УНГ, е страхотен лекар.Много мила и внимателна жена,със страхотен подход към децата.....

В "Каспела" ли ходите при нея?
Аз там водих дребната при доц.Дойков, но не съм на 100% сигурна дали ще продължим при него, та проучвам точно Милинич къде приема.

# 1 280
д-р Теодосиева - очен лекар , много мил човек  .

# 1 281
....

В "Каспела" ли ходите при нея?
Аз там водих дребната при доц.Дойков, но не съм на 100% сигурна дали ще продължим при него, та проучвам точно Милинич къде приема.

Да,в Каспела.В същия кабинет в който приема и доцента,308.Много съм доволна наистина.Работи и със Здравната каса.

# 1 282
здравейте мили мами
някой  можели да ми каже нещо за д-р Кръшков

# 1 283
..та проучвам точно Милинич къде приема.

Трета поликлиника, на бул. Марица, под блоковете  Peace

# 1 284
  • Пловдив
И аз да пусна едно положително гласче за за  Милинич.Страхотна лекарка е .

# 1 285
Милинич и на нас ни е любима, просто човек с едно голямо сърце.  Hug
Приема също и в МЦ Хипократ, намира се на бул.България, кръстовището на Победа и България, до жълтата сграда на ъгъла.

# 1 286
  • София / Пловдив
Направо ме навихте за Милинич  Hug Благодаря!
Ще я водя дребната на платен прием, защото направлението вече го изгърмяхме.

# 1 287
az sa6to hodq pri nego i toi mi sledi bremenosta.mislq 4e e dobar lekar

# 1 288
  • Пловдив
Не че ми е за тук мнението, но да си кажа за Милинич - много мила жена, но като специалист нямам положително мнение. И двете си деца водих при нея с различни проблеми - малката с възпалено ушенце, баткото със съмнения за синузит. Лечението беше неадекватно и при двамата. Да не ви занимавам с подробности, но за малката каза, че има доста кал в едното (болното) ушенце и й изписа лечение без изобщо да аспирира тази кал. Баткото го лекуваше с някакви билкови хапченца, при положение, че имаше гной в носа и се изискваше доста по-сериозно лечение  Rolling Eyes
Иначе да - мила жена, но само това.
М-у другото, Д-р Карен Джамбазов ми направи лошо впечатление - търсихме го по спешност една събота (за ухото на малката) и доста грубо ни отряза, че в събота не приема, без изобщо да попита аджеба за какво става въпрос. Не бих отишла и при него, колкото и добър специалист да е  Sick
Ако прецените, че постовете ми не са за тук - моля, изтрийте ги  Peace Все пак темата е за добрите лекари, а не са лошите Simple Smile
И за да не е само спам - доволна съм от д-р Петров, УНГ. Когато Джамбазов ни отряза по телефона, д-р Петров също каза, че в събота не работи, но попита за какво става въпрос. Прие ни след като разбра, че положението е сериозно и почисти ушната кал, която д-р Милинич не беше почистила  Mr. Green Доволна съм!  Laughing

# 1 289
Здравейте

Искам да добавя др Димитрова акушер гинеколг ВМИ . Страхотен специалист и човек.

Искам да Ви попитам  за др Влашева от кожно венерическия диспансер
или пък добър кожен лекар - става въпрос за дъщеричката, която има гъбички долу на устничките от вече 2 месеца. като  я мажа изчезват като спра пак  се появяват.
Ако можете да ми препоръчате добър лекар

Общи условия

Активация на акаунт