Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 845
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Само заради генетичните, ако трябва да сме честни Simple Smile Първата ранна ФМ мина добре, нисък риск по БХС. Следващия месец ми е консултацията с лекаря, ще видим как ще протече и дали няма да размисли за амниото, още не сме обсъждали резултатите. Но по последни данни беше категоричен.  Crazy
лекарите се презастраховат, ама то си е за твоя сметка. Честно казано не бих се подложила на амнио без да има някакъв рис при видяното на ФМ. Търнър се вижда без проблеми на ФМ. Можеш да отидеш при няколко лекаря на ФМ, за да бъдеш спокойна. Иначе има някакъв кръвен тест, който се прави вече, ама дали покрива Търнър не знам. Скъп е, ама е доста по-малко рисков от амниото.

# 16
Покрива в най-скъпия си вариант - 2,500.  Mr. Green И според мен се вижда на УЗ и още как. Ще видим. Нали помниш последния път - аз узрявам за идеите бавно, но славно.

# 17
  • София
Знам, аз да си кажа. Щото съм минала през същото. Като имаш предвид, че при 2 броя не се прави и БХС Mr. Green

# 18
Възможно ли е от спиналната упойка да имам болки в кръста? Имах ги още в болницата, но от 2-3 дни са силно изразени и само от едната страна. Не мога да пия нищо и стискам зъби, но се зачудих дали е от упойката или от умората и тежестта покрай детето?  newsm78

# 19
  • София
да, възможно е да е от упойката. ще видиш какво е тежест като стане 10 кила Mr. Green Mr. Green

# 20
  • София
При естествено разждане татакото до кога стои при вас?

# 21
  • гр. София
Докато не те отведат към стая или реанимация ( Стига да има желание да присъства на самото раждане  Mr. Green ).  Peace

# 22
  • София
А, т.е. може да си остане през цялото време? Супер! Е, не го знам дали ще му стиска.  Mr. Green

# 23
  • гр. София
ММ беше с мен през цялото време.  Mr. Green

# 24
  • София
 Heart Eyes Браво на него!

# 25
А, т.е. може да си остане през цялото време? Супер! Е, не го знам дали ще му стиска.  Mr. Green
E ,що да не устиска,моят мъж беше до главата ми,не е стоял до акушерката ,да види фронтално излизането на бебето  Laughing

# 26
да, възможно е да е от упойката. ще видиш какво е тежест като стане 10 кила Mr. Green Mr. Green

ooooh! не знам, както от сега сме на ръце само.
Добре де ако е от упойката само ли ще си мине, да не го мисля поне.

# 27
  • София
E ,що да не устиска,моят мъж беше до главата ми,не е стоял до акушерката ,да види фронтално излизането на бебето  Laughing
Peace

# 28
  • София

ooooh! не знам, както от сега сме на ръце само.
Добре де ако е от упойката само ли ще си мине, да не го мисля поне.

нямам представа, мен нищо не ме е боляло, ама съм чувала други жени да се оплакват.
не го свиквай на ръце, че ще береш ядове Peace

# 29
А след деня на раждането пускат ли таткото в стаята, като бях в болницата четох в правилника и в сайта - по един посетител на ден за един час (май от 17-18:00) с подходящо болнично облекло и калцуни. Така ли е? Иначе ясно, че в столовата е през другото време за свиждания.

Общи условия

Активация на акаунт