Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 111
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • UK

Отчет с No More Trouble Zones, 13 мин йога от блендърите и ден 5 без шоко и чабати Mr. Green

Мерих се вчера:
163 см, 49 кг.
гърди - 86
талия - 68
ханш - 86
бедро - 47,8
працес - 31,5-32
/за 13 седмици с Джилиан - -3кг, и -1,2,3 см от почти навсякъде, ДОВОЛНО!/
Следващите цели още няколко см от талия и да го вдигна най-накрая тоя дирник Mr. Green Sunglasses

Джули, добре дошла!

Хоум, аз Скини Рулс хич не го подценявам откъм скука, сигурна съм, че ще е добро, предвид колко кратко е, значи трябва да е много интензивно и ефикасно, оставила съм го за лятото.

Фея, страхотно включване с тази салата. Имам всичко без покълналата спелта, но може да я заменя с други кълнове! (евентуално за вечеря) Crazy

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 14:28 от MissDreamy

# 46
Днешната тренировка с Руми + Йога с Лесли ден 17 - пак прави някви стойки и пози... аз само си гушках коляното  Grinning
Дилянка, силно се надявам да можем да правим поне една от показаните пози в клипчетата в края на 90-те дни, но защо ли и силно се съмнявам  Laughing

Джери, ще ме умориш с тая сланина... после Руми ги качила тия кг Grinning

# 47
  • Stavanger,Norway/ Varna
На мен пък точно това ми се прияде- боб със сланина или гърдички....абе и с наденица не бих му простила и люти чушки  Crazy

# 48
  • В полите на Пирин планина
На мен пък точно това ми се прияде- боб със сланина или гърдички....абе и с наденица не бих му простила и люти чушки  Crazy

Стига с тия манджи  Mr. Green

Аз боб рядко ям, че много се подувам, но поне го предпочитам постен със салата  Crossing Arms

Бобче,
Скрит текст:
в БГ пък постоянно се препуска по материала. Не само по математика - по всичко. Има деца, които просто не успяват и учителите обръщат внимание повече на тях.
Големият ми син е много добър по математика - да го похваля - на 1-во място в нашия регион на Великденското математическо състезание за 4-ти клас  Blush

# 49
Отчет за днес: днешната на Руми + ден 22 на Лесли, тази седмица ще е по-slow йога, с повече стречинг, което ми дойде страхотно след вчерашната тренировка. Имам МТ на ръцете, едвам си ги движех днес, а всичко упражнения включваха гири в do/do тренировката..и тази чатуранга и това гмуркане просто ми разказаха играта  Peace
За закуска хапнах домати с извара и няколко маслинки, след тренировка си пийнах протеин с кисело мляко, а за обяд печени зеленчуци с риба  Peace
Каква е тази тренировка Скини Рулс, че ми стана любопитно?  newsm78
Фея, страхотно изглежда тази салатка- толкова е цветна  Peace
Дрийми, колко си слабичка  Hug
Джули, добре дошла и браво за постигнатото! По-добре бавно и трайно сваляне, отколкото бързо и след това да ги върнеш Wink

# 50
Гугъл, забравих да те поздравя с представянето  newsm20
Скини Рулс е на Боб, кратки тренировки, но поне на мен ми вадят душичката  Laughing

# 51
  • София
Нищо му няма на бобеца - нали е протеин. Само да не беше така газообразуваш. Аз хапвам отвреме навреме. Даже, без да го споменавате, мислех утре да готвя.

# 52
Къв протеин, кви 5 лева с тоя боб...  ooooh!

Това вече стана като:

?!?!?!?!

Ядеш и усещаш вкус на телешко...  Grinning който е правил тая картинка, наистина не е бил в ред и с всичкия си.

Дил, ето я програмата на Боб - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4937054

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 16:01 от Merry.

# 53
Мери, загледах се в днешната ти тренировка на Руми и ми се вижда доста хард... И се чудя дали мога да се метна хей-така в дълбоките води с тренировка за напреднали (такова е, нали? Shocked)
Лиса нещо ми омръзна с еднообразните упражнения от предизвикателството иза днес се оглеждам за нещо различно

То било много готино да броиш калории бе  Peace  Rolling Eyes Възпираш се да доядеш нишестето с бисквити на детето, че "да не се хвърля" хаха Давам си сметка колко калории съм пиглъщала така в бързината, без да се усетя     #Crazy

Джери, сланинка, а? Ах, тая Румии  Naughty Виновна е и това е!  Crossing Arms
Чакам да мине 16ч и аз да се метам да поскачам...
Гледам се, паласките изчезнали, отстрани и мускули се показват, отпред лека загадка за плочки, обаче корема не ще и не ще да се прибере...  #Cussing out Щръкнал напред, твърд, с малко сланинка на усещане, ама стърчи, сякаш матката не ми се е прибрала още, а родих преди 1г и 2м  #Crazy newsm78

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 16:04 от Mari Lin

# 54
  • София
Абе сланинка, сланинка, ама я изкарайте три дни на само на сланинка и после ще викате от отде се взеха тия плочки  Mr. Green Въпроса е колко и с какво е била комбинирана сланинката  Heart Eyes Джери, сори че ти я споменаваме, пух, много я обичам и аз, ама не давам на мъж ми да прави, че после страдам без да я ям  Crazy

Мери Лин, хихих, дааа... много е ползотворно с това броене на калории ... сакън нещо да не ти се изпречи пред устата, падаш на лицева опора и то си отминава отгоре ... ми така де, по-добре после да има какво да вечеряш  Joy

Мери, отде излезе това нещо бе, това из нета ли обикаля??? Тия от  Пулс-а май са изтрещяли  ... Чавка им е изпила мозъка ...    smile3537

# 55
Да бе, Вив, у фейса обикаля  Joy ooooh!

Мари Лин, внимавай с Руми, че лепи килограми Grinning Шегувам се!  Laughing
Започвай я Simple Smile)) Може с 90ДП или със седмичните от началото. Знаеш ли какво дупе ще направиш!  smile3521
Мойта тренировка, която съм постнала ли гледаш? За Супер напреднали е! Не знам какво ниво си, ама си е трудничка Simple Smile ДП и седмичните са снимани в ниво 2 и ниво 3. Опитай 2 и ако ти е лесно, давай с 3  Peace

Джери, ще ти пиша на лично за някое бягане в НСА Simple Smile

# 56
Да ти призная, не ми се рови от тела за 90ДП, ще ползвам наготово това, дето днес постна  hahaha
Супер напреднали?   #Crazy Съвсем НЕ, ама ще се втурна... Решила съм го  Grinning пък ако не се справя, няма да се отчитам и засрамено ще си мълча  Joy

# 57
Добро Утро!

Да не се обиждате, но първо с отчета ми към Мис Дрийми   Mr. Green :
От 'четри денъ как съ гледам с 'таз мекицъ,
но НЕ, отказвам съ, шъ ставам хубавицъ.  Mr. Green

Мис Дрийми, и ти като Би с тези мерки ни заби в земята.  newsm20

За днес отчитам тренировка за крака , в трисетове, 45 мин.
Като ги гледам на клипчетата някои от тренировките, които правите колко са интензивни се шашкам. Аз сигурно на 5тата мин съм се отказала. Но важното е да тренираме, всеки това, което го държи мотивиран.

Джули, 8 кг не са никак малко.

Лейди Брин, браво на твоя син. Голяма гордост за теб.

Спорни тренировки!

# 58
Хелоу Simple Smile Съзрях, че има нова тема и реших, че моментът да се намъкна по терлици, все едно нищо не е било. Whistling
Имах дълбока спортна криза и затова изчезнах. Peace Случи ми се някакъв такъв момент, в който мотивацията ми спадаше главоломно, не бях отбелязвала никакви минуси и резултати с месеци и в един момент ми прищрака, теглих една майна и спрях тренировките вкъщи. Една седмица абсолютно нищо не правих, а после тичах навън - това правих един месец като спорт. Сега отново съм се върнала към обичайните домашни тренировки, тренирам с Руми, влизам в крачка с малко мускулна треска тук и там и за мое щастие нещата веднага се размърдаха в благоприятна посока с минуси и животът отново изглежда розов. Хубаво е малко почивка от време на време и задаване на въпроси "абе аз какво правя?" Laughing

# 59
Барбич, добре дошла с нови сили, липсваше и питахме за теб. Hug

Добре дошла и на Джули!

Днес ми е кардио ден по-късно. Или йога, май съм я доподкарала до ден 11 на Ейдриън.

Снощи се случи това, от което всички се опасяват тук. Laughing Пуснах Джилиан сравнително късно вечерта и таблетът не щя да ми зареди видеото, спря ми след загрявката. Бях на път да му тегля една и да се откажа, защото ставаше много късно вече за тренировка. НО се сетих за Би и проявих още 5 минути търпение. После си потръгна и си подскачах с ентусиазъм. Така е като имам визуален материал пред очите. Party

Общи условия

Активация на акаунт