Женени от пръв поглед - 6

• 66 081
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Стефчо дали кара жена си да забърсва черната мивка след всяко миене на ръце  Thinking Че току виж останала капка  Mr. Green

# 721
Голяма кучка тази Гергана ,бат Жоро трябваше да и се насити ......Обаче той я възприе сериозно.Просто трябваше да се кефи ,не да мисли.

# 722
Леле тоя сексолог ме изнерви за отрицателно време. Той все едно нарочно провокира повече напрежение. Ужас

# 723
  • София
Изумена съм всеки път, когато някой каже, че не харесва ИКЕА.  И защо? Няма отговор. За мен отговора е,
че не може да мисли....
ТОва заключение също не беше плод на голяма мисъл ooooh! Аз не харесвам ИКЕА, защото повечето от мебелите там са грозни и с лошо качество. Но имам чудесни орхидеи от там.

# 724
Леле тоя сексолог ме изнерви за отрицателно време. Той все едно нарочно провокира повече напрежение. Ужас
Е нали трябва да напипа проблемите

# 725
Човекът просто се опита да провокира някаква смислена дума и мисъл от жената, да каже като възрастен к'во й е. Тя като пубер. боботене, това се чуваше през цялото време и май не знаеше, че не е в маалата на седянка или с дружките си..

# 726
Ами за мен Георги си е провокатор. Захапва Гергана,тя се изнервя ,започва едно изместване на проблемите на двамата изцяло върху нейния характер,а той стой и лукаво се подсмихва. Видите ли тя каква е агресивна,пък аз съм света вода ненапита

# 727
То вече няма какъв проблем да се напипва. Трябваше много много по рано да се намесят специалистите. Ситуацията вече е толкова изнервена че нищо не могат да направят от екипа. Освен това д-ра питаше само Гергана и я провокира и не беше професионално. Излезна все едно Гергана е виновна за всичко а Георги стои един такъв ни лук ял......

# 728
Ами за мен Георги си е провокатор. Захапва Гергана,тя се изнервя ,започва едно изместване на проблемите на двамата изцяло върху нейния характер,а той стой и лукаво се подсмихва. Видите ли тя каква е агресивна,пък аз съм света вода ненапита
[/quote
Георги е от вашата кръвна група.Може да е спал с нея,може да се разхожда по бельо пред нея...Ама това не му стига.

# 729

Много точно казано!

# 730
  • Sofia
...нищо не им разбирам на тези двамата СС,много фъфлят и изяждат букви,трябва да има субтитри Crossing Arms

# 731
  • София
Изумена съм всеки път, когато някой каже, че не харесва ИКЕА.  И защо? Няма отговор. За мен отговора е,
че не може да мисли....
Значи който не харесва ИКЕА, не може да мисли?  newsm78
Няма какво да им харесваш на ИКЕА, това са най-евтините мебели и домакински принадлежности в Европа. По-западната й част, де, тук надуват цените. Правено е не за харесване, а да е възможно най-просто, евтино и функционално.

Простото и функционалното е правено с мисъл.

Изумена съм всеки път, когато някой каже, че не харесва ИКЕА.  И защо? Няма отговор. За мен отговора е,
че не може да мисли....
ТОва заключение също не беше плод на голяма мисъл ooooh! Аз не харесвам ИКЕА, защото повечето от мебелите там са грозни и с лошо качество. Но имам чудесни орхидеи от там.

Е защо ходиш за орхидеи там? На всеки пазар може да си купиш? И да гениална съм....

# 732
То вече няма какъв проблем да се напипва. Трябваше много много по рано да се намесят специалистите. Ситуацията вече е толкова изнервена че нищо не могат да направят от екипа. Освен това д-ра питаше само Гергана и това много хора са го усетили и разбраха гневът и.
Гери се гневи ,че Георги я отблъсна.Тя не може да го понесе.Тя си мислеше ,че като го направи луд една нощ и после е неин.

# 733
За каква нощ говорите то между тях случило ли се е нещо изобщо.....

# 734
  • Sofia
много кофти вкус за дрехи и съчетание има Светлана

Общи условия

Активация на акаунт