Женени от пръв поглед - 6

• 66 095
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Вулгарен беше например постът,който модераторите изтриха,вече дори не помня какво точно пишеше в него. На мен малко в повече ми идват постоянните ти писания за секс. Ама това си е мой проблем. Ако ги намалиш ще е екстра. Но колкото ти,толкова и всеки друг има право да изрази мнение.
Говоря за секса като основа за една връзка.А говорим за семейни двойки все пак  и ако го няма какво семейство са.

# 706
Sunman,никой не отрича половите контакти ,нито ги смята за незначителни за една връзка,но не всичко опира до леглото. Твоите постове са сведени само до това.

# 707
  • София

Уж не гледаш задълбочено, а такъв хубав анализ на предаването, участниците в него и участниците в темата си направила. Поздравявам те за единствения смислен пост, който прочетох напоследък в темата. Останалото е заяжданици и сътворяване на клюки, но такова е нивото.
Някой надолу те иронизира, но наистина това, което си написала е по-възвишено и аз напълно го споделям.

Peace

Съжалявам за всички, които са се подразнили от "възвишените" и "аристократските" ми мисли. Но  щом под слънцето има място за злобни и заядливи, защо да не се намеся пък аз аристократично  Flutter?
За мен важното в живота е правото на всички да мечтаят и живеят собствения си живот, защото честно казано ми е писнало от намусени люде навсякъде в тая държава, които гледат как да те измамят, а ако не могат поне да те оплюят.

Харесвам иронията. Признак е на интелигентност, когато е самоирония.

Винаги има повече от една гледна точка не е нужно да харесвате другите, но все пак приемете, че ги има.

# 708
Пазаруването на СС беше доста показателно за връзката им. Мисля си че Стефан изобщо не харесва стилът на Светлана, единствено му харесва тялото и. Нямат бъдеще за мен но да видим.

# 709
  • Тра-ла-ла
Аз бих вампирясала в къщата на Стефан и същевременно ще ослепея от осветлението. Чак и черен сушилник.

# 710
Не е фатално ако двама души не харесват един и същи стил в обзавеждането или дрехите.  Wink

# 711
  • София
Изумена съм всеки път, когато някой каже, че не харесва ИКЕА.  И защо? Няма отговор. За мен отговора е,
че не може да мисли....

# 712
Изумена съм всеки път, когато някой каже, че не харесва ИКЕА.  И защо? Няма отговор. За мен отговора е,
че не може да мисли....
Значи който не харесва ИКЕА, не може да мисли?  newsm78
Няма какво да им харесваш на ИКЕА, това са най-евтините мебели и домакински принадлежности в Европа. По-западната й част, де, тук надуват цените. Правено е не за харесване, а да е възможно най-просто, евтино и функционално.

# 713
че не може да мисли....
защото не са свикнали със скандинавския, изчистен стил. А домът на Стефан клони към кича, но той си мисли, че му е много модерен в лила, черно, окачените тавани и светлини.

# 714
Ааааа, Антония на шопинг! Не издържаааммм

# 715
Сексологът е пълен дебил!

# 716
Леле, Гергана е ужасен човек. Едно позитивно нещо не видях от нея, то физиономии, то приказки. .. ooooh!

# 717
Някакъв конфликт е възникнал между Гергана и Георги в самото начало, но не са ни го показали.
Една Гергана, която беше изключително обрана и сдържана, сега е на ръба на избухване...
Много тъпо ни се представят нещата  Simple Smile

# 718
Гергана се тръшка като малко дете ooooh! !

# 719
  • Тра-ла-ла
Щото пък Георги е много словоохотлив...Явно е свикнал да води монотонен живот и всякакви по-бурни емоции го напрягат. 10 пъти повтори, че това го напрягало, онова го напрягало.

Общи условия

Активация на акаунт