Женени от пръв поглед - 6

• 66 081
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Антония май е объркала Георги с Атанас. Crazy Ще хвърчат искри в следващия епизод. Дано поне го провокира да се разкрие малко повече. Peace

# 751
  • Тра-ла-ла
Антония веднага го набара що за чудо е Георги и онзи скочи като ужилен. Жалко, че не може да я обиди на кифла Laughing

# 752
Те даже толкова се ентусиазираха от разговора за деца с роднините му ,че излезли набързо да работят по въпроса  ooooh!

# 753
Антония веднага го набара що за чудо е Георги и онзи скочи като ужилен. Жалко, че не може да я обиди на кифла Laughing
Светлана май и тя каза, че е дървен философ и ще си остане сам, интересно ми е дали Наско и Стефан ще го защитят, ей така от мъжка солидарност  Mr. Green

Осмичка, майка му не беше в ресторанта

# 754
# 755
  • Тра-ла-ла
Светлана май и тя каза, че е дървен философ и ще си остане сам, интересно ми е дали Наско и Стефан ще го защитят, ей така от мъжка солидарност  Mr. Green
Според мен по-скоро ще замънкат и ще си мълчат, предвид какви са пухчета Laughing

# 756
Адски много подкрепям мнението на Светлана,че Георги е дървен философ и дълго ще си е сам.
А-тата изобщо няма какво да го коментирам. Толкова пък да не могат да се контролират нагона  ooooh!. Трябва да си напълно неадекватен,че на 20тия ден от познанството с някой,да почнеш да правиш деца. Пълен потрес са и двата. Тъкмо си мисля как са ударили вече дъното и още в следващия епизод слизат по-надолу

# 757
Ами за мен Георги си е провокатор. Захапва Гергана,тя се изнервя ,започва едно изместване на проблемите на двамата изцяло върху нейния характер,а той стой и лукаво се подсмихва. Видите ли тя каква е агресивна,пък аз съм света вода ненапита
Георги е от вашата кръвна група.Може да е спал с нея,може да се разхожда по бельо пред нея...Ама това не му стига.

Той да се разхожда по бельо ... пред нея?   newsm78  И  това от къв зор? Thinking  Че той и облечен не изглежда кой знае колко добре - представям си по долни гащи каква смехория е  Laughing  
"Може да е спал, а може и да не е, но не му стигало.."  #Crazy   - човек може да се удави в дълбоката ти мисъл. Wink
пп. Спал е със сигурност и то с гръб към стената - по навик.   Mr. Green

# 758
Водещата днес чупеше от стойките и чалъмите на НиЛо...Че и до тоалет се беше помъчила да го докара! hahaha

Забелязахте ли в списъка на А - "черпак и тем подобни". Mr. Green

А по отношение на сексолога, той е доста изявен и търсен, гледала съм го неведнъж по ТВ и в сериозни предавания, професионалист! Peace

# 759
На мен в списъка ми направи впечатление "подарък за мама". В началото си помислих,че е за майката на Антония,но явно е била за Насковата

# 760
  • Тра-ла-ла
Тя и Кобилкина е много търсена...

# 761

А по отношение на сексолога, той е доста изявен и търсен, гледала съм го неведнъж по ТВ и в сериозни предавания, професионалист! Peace

Не знам колко е професионалист но определено днес провокира Гергана и  дори си позволи да я обсъжда зад гърбът и. ГГ нямат нужда от сексолог ами от психолог но нали всичко трябва да върви по плана на предаването и тея посещения са планирани за всички по едно и също време нищо че връзките са с различна динамика. Както казах отдавна трябваше да са се намесили професионалистите при тази двойка, вече е закъсняло и безмислено. Тези от екипът наистина ли очакват двамата още да проявяват желание да си оправят отношенията.....на това му викам оптимизъм

# 762
хахах, момичетата са го уредили Гогата.

от днешното предаване съвсем не ми харесват и двамата ГГ, повече мис Георги, дето някой му създава все вътрешен дискомфорт и той само върти очета и послъгва /щото си й каза кифла на Гергана/. Е нали бил алфа мъжкар, уф, не е наясно със себе си и още от началото се оплете. Гери и тя стойки. Тониту не ми е по вкуса, но поне поставя ребром /даже доста/ въпроса, а тия двамата сигурно се чудят как успяха да стигнат до това положение за 20 дни.

По-скоро Тони е алфа мъжкар, отколкото Георги  Mr. Green

# 763
Не знам колко е професионалист но определено днес провокира Гергана и  дори си позволи да я обсъжда зад гърбът и.

За какво обсъждане зад гърба става въпрос, след като всичко се записва от камерата ?

Коментара му бече изключително точен.

# 764
Зад гърба означава че я обсъжда в присъствието на Георги без тя да е там. Трябва да излезне епизодът да видя точно какво каза но беше нещо за власт и контрол.

Общи условия

Активация на акаунт