Женени от пръв поглед - 6

• 66 745
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
За халката на снимката на Гергана  - явно само нея продуцентите задължават да пуска такива снимки за да поддържат поне малко идеята, че още имат шанс! Mr. Green
Идея за любителите на конспирации:
Ами ако наистина е женена, но не за Георги?
Скрит текст:
Макар,че за 3 месеца - едва ли...

# 316
# 317
  • София
Не ми харесва Гергана,все повече не ми харесва.Изглежда ми от онзи тип жени,които предпочитат да мълчат, за да не рухне имиджа им на интелектуалки. Много си вярва...и много се харесва...Тези чупки, физиономии,неискреността й  не допаднаха на Георги,според мен,но тъй като е много навътре в нещата някак не може да го отсее.
Психоложката ми се стори неспособна да им помогне по какъвто и да било начин. И не знам дали някой помни,но аз си спомням много добре,че именно за двете Г-та единствено тя беше За да ги събере. Твърдеше,че ще се получи интересно,как ще се развият отношенията между "два остри камъка".А всички други бяха против.Така,че това не беше неочаквано,а нарочно търсено и по нейна идея.Грубичък експеримент.

# 318
Според мен Георги или е гей,или е би.Супер драма прави от всичко. Sick
Госпожо ,вие сте много проницателна.Кога е казал Георги ,че не желае Гери  и че не я харесва.Проблемът ,е че Гецата усеща ,че не го харесва Гери.

# 319
  • Тра-ла-ла
Аз съм от типа жени, които предпочитат да мълчат в много случаи. Но не защото ще ми рухне имиджа, а защото отворя ли си устата ще стане страшно. За това са ме наричали и зла жена Laughing Понякога няма смисъл човек да си отваря устата след като вижда и усеща, че ще си остане само едното говорене и прецакани нервички, а отсрещната страна не чува, не вижда, не усеща и се смята за безгрешна.

Като цяло забелязвам, че 5 от 6 участника хич не са разговорливи. Предаването стана доста сухарско. Диалозите - някакви едва скалъпени, лишени от емоции....направо изсмукани от пръстите на сценаристите

# 320
Не ми харесва Гергана,все повече не ми харесва.Изглежда ми от онзи тип жени,които предпочитат да мълчат, за да не рухне имиджа им на интелектуалки. Много си вярва...и много се харесва...Тези чупки, физиономии,неискреността й  не допаднаха на Георги,според мен,но тъй като е много навътре в нещата някак не може да го отсее.
Психоложката ми се стори неспособна да им помогне по какъвто и да било начин. И не знам дали някой помни,но аз си спомням много добре,че именно за двете Г-та единствено тя беше За да ги събере. Твърдеше,че ще се получи интересно,как ще се развият отношенията между "два остри камъка".А всички други бяха против.Така,че това не беше неочаквано,а нарочно търсено и по нейна идея.Грубичък експеримент.

Ами  не е преценила правилно камъните явно. При тъповати камъни, сцеплението е още по-трудно.  Изобщо не намирам Георги за интелигентен! Може да е биващ в професията си, но  това не го прави нито умен, нито  интелигентен. Гергана не знам и на нея колко й е Хинтелегентността, но поне търпението й издава наличие на някаква такава. Ако беше Тонито например, до сега да му е разпердушинила  тихия мрънкащ фон, да  го е изложила пред познатите и да е потанцувала в сакралните пантофи систърски.  Светлето пък така бързо щеше да го постави на място с лекото си чувство за хумор, че щеше двойно повече да страда ! Та правилно са му избрали Гергана - поне някой да го изтърпи за няколко седмици  Wink

# 321
  • София
Тази младата брачна консултантка ми е толкова смешна. Поне да бяха избрали някого с повече опит, който да стои сериозно на екран. А тази мома, която сигурно няма и един ден брачен стаж, само ръси клише след клише от това, което е чела в учебниците.

# 322
Да, неуверена изглежда и може би заради това набляга на клишетата, но пък е  симпатична. На мен и отчето ми харесва /въпреки , че и той   почти едно и също каза на двете двойки/, а най-любим ми е д-р Бостанджиев. Само двойката семейни някакви, не ща  да ме събират никога с никого /ако случайно  ми  се наложи това/  Laughing

# 323
На мен  в предишния епизод ми направиха впечатление две неща при Георги, но тук в темата никой не ги коментира, та си мисля,  че не съм чула добре. Първият момент беше, когато двете ГГ бяха в Несебър и някакво момче от танцовия състав подари на Георги чадър, защото се е включил в танците и Георги каза: "Сигурно ме сваля" или "Сигурно ме харесва" Rolling Eyes. Извинете, но на кой нормален мъж би му хрумнала подобна мисъл. Вторият път беше когато караха колелото и Георги каза: "Върти, ма"! След това в ресторанта пак нещо каза на Гергана и завърши с обръщението "ма" Rolling Eyes. А знаете, че на гейовете това им е любимото обръщение към жените  Mr. Green

# 324
  • София
На мен  в предишния епизод ми направиха впечатление две неща при Георги, но тук в темата никой не ги коментира, та си oмисля,  че не съм чула добре. Първият момент беше, когато двете ГГ бяха в Несебър и някакво момче от танцовия състав подари на Георги чадър, защото се е включил в танците и Георги каза: "Сигурно ме сваля" или "Сигурно ме харесва" Rolling Eyes. Извинете, но на кой нормален мъж би му хрумнала подобна мисъл. Вторият път беше когато караха колелото и Георги каза: "Върти, ма"! След това в ресторанта пак нещо каза на Гергана и завърши с обръщението "ма" Rolling Eyes. А знаете, че на гейовете това им е любимото обръщение към жените  Mr. Green

Бррррр!! ooooh!

# 325
  • където мечтите се сбъдват
На мен  в предишния епизод ми направиха впечатление две неща при Георги, но тук в темата никой не ги коментира, та си мисля,  че не съм чула добре. Първият момент беше, когато двете ГГ бяха в Несебър и някакво момче от танцовия състав подари на Георги чадър, защото се е включил в танците и Георги каза: "Сигурно ме сваля" или "Сигурно ме харесва" Rolling Eyes. Извинете, но на кой нормален мъж би му хрумнала подобна мисъл. Вторият път беше когато караха колелото и Георги каза: "Върти, ма"! След това в ресторанта пак нещо каза на Гергана и завърши с обръщението "ма" Rolling Eyes. А знаете, че на гейовете това им е любимото обръщение към жените  Mr. Green
Аз съм на 99 % сигурна,че Георги е гей или поне бисексуален.Ще ме прощават фенките,обаче в този човек няма нищо мъжкарско  Laughing

# 326
  • София
Аз съм от типа жени, които предпочитат да мълчат в много случаи. Но не защото ще ми рухне имиджа, а защото отворя ли си устата ще стане страшно. За това са ме наричали и зла жена Laughing Понякога няма смисъл човек да си отваря устата след като вижда и усеща, че ще си остане само едното говорене и прецакани нервички, а отсрещната страна не чува, не вижда, не усеща и се смята за безгрешна.

За пред Георги е разбираемо,но мисля си,че вчера пред младата консултантка беше момента,в който би могла малко повече да се обоснове.Поне заради самия факт,че участва в предаване.А и за да се защити...А тя само пуфти и въздиша или пък иронично се смее  в стил: "Вие нищо не разбирате". Ами ако имаш какво да казваш,пък кажи го,да  видим.

Георги не ми се струва гей."Този да не ме сваля" съм го чувала и от нормални мъже,не ми е показател.А това "ма" е отвратително,предполагам е проява на някакво странно чувство за хумор,нелепо и грубо.

Да, неуверена изглежда и може би заради това набляга на клишетата, но пък е  симпатична. На мен и отчето ми харесва /въпреки , че и той   почти едно и също каза на двете двойки/, а най-любим ми е д-р Бостанджиев. Само двойката семейни някакви, не ща  да ме събират никога с никого /ако случайно  ми  се наложи това/  Laughing
Колкото ми е симпатичен отчето,толкова и напълно излишен. Вчера се смях с глас като посъветва Насето: "Антония е човека,който Щ`И помогне"  Laughing Laughing Laughing!!!

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 20:34 от Л_Дани

# 327
Аз не мога да прегледам епизода още веднъж - от сайта на Нова видеото е забранено извън БГ, а от vbox много прекъсва и трудно зарежда. Ако някой има желание да прегледа тези моменти, за които говоря, че май само аз съм ги чула, а не искам  да клеветя Георги ако не вярно.

# 328
  • София
Тази младата брачна консултантка ми е толкова смешна. Поне да бяха избрали някого с повече опит, който да стои сериозно на екран. А тази мома, която сигурно няма и един ден брачен стаж, само ръси клише след клише от това, което е чела в учебниците.
И на мен ми е много посредствена като психолог. След години може и да научи нещо, но сега само цитира клишета.

# 329
Обаче Гери е със сигурност бисексуална.Мускули ,3 години без  гадже.

Общи условия

Активация на акаунт