Женени от пръв поглед - 6

• 66 211
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Можеше да публикува рекламата за "Жоро е невинен". Хем и наистина е Жоро  Joy
Все пак сме от плът и кръв ,понякога такива експерименти водят до .....

# 571
Жената ,може да няма собствена снимка под ръка и да ползва с подходящо съдържание.Нека и пожелаем само здраве и тя да стане мама,след няколко месеца.

Ти вярно не си на себе си ooooh! Пий си лекарствата и не я мисли Гергана.....

# 572
  • ❌❌❌
Kristin-Lavransdater, а, честито! Mr. Green

Той във фб какви коментари ѝ пишеееее... smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505

# 573
Той е на всеки километър! ooooh!

Егати обсебващото същество!  Stop

# 574
Скрит текст:
В началото на предаването профилът на Гергана не беше отключен, след това обаче го отключи.. Според мен задържат зрителския интерес и търсят драма, интрига.. Изобщо не мисля, че бебето е на Гергана Simple Smile или ако е нейно, то не е от Георги  Mr. Green

Едит: Снимката е от нета  Laughing Изрязала е датата само. Гериии, другия път с авторска   Outta Joint

https://i.ytimg.com/vi/I3Hfv1MSfA4/hqdefault.jpg
Може и да е бременна.Какво по хубаво за една жена.Колко деца се правят "без да има любов "
До сега се въздържах да изказвам мнението си за умствения багаж на Гергана, но публикуването на тази снимка от нета без текст към нея е повече от показателно... Tired  newsm57
Какво злобееш.Човек не може да се похвали,майната му на хонорара.
Предлагам всички да си постнем по една такава снимка във фейса.  Mr. Green
Мъжът ,ти да ти направи ,не да те пази.
Ти си некъв болен тип... ooooh! ooooh! ooooh!

# 575
Подозирам как нЕкЪв младеж се еб..ва с нас  Joy Joy Вързах му се , признавам Peace Joy

# 576
Подозирам как нЕкЪв младеж се еб..ва с нас  Joy Joy Вързах му се , признавам Peace Joy
грешиш  Sick Joy

# 577

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 02:12 от sunman

# 578
Проблемът при двете Г-та според мен е в това, че те прекалено много са свикнали със свободата си (подобен проблем има и при СС) и са готови да е разделят с нея само ако им се предложи нещо изключително в замяна. Само че, явно не се виждат един друг като нещо толкова изключително и оттам са всичките им конфликти. Просто и на двамата им се струва, че не им се предлага достатъчно, за да жертват досегашния си начин на живот, който им е удобен и уютен. В интерес на истината Гергана положи доста повече усилия, докато Георги се размрънка от раз. Този проблем го няма при Антония, която с удоволствие напуска дядовата ръкавичка, за да гради самостоятелност и да управлява мъжа си

# 579
грешиш  Sick Joy

Стига деее, не може да не е трол Wink Даже мисля, че е на Вито човек Wink ей така, да разлайва "кучетата"  Joy Joy

# 580
  • София
В началото на предаването профилът на Гергана не беше отключен, след това обаче го отключи.. Според мен задържат зрителския интерес и търсят драма, интрига.. Изобщо не мисля, че бебето е на Гергана Simple Smile или ако е нейно, то не е от Георги  Mr. Green

Едит: Снимката е от нета  Laughing Изрязала е датата само. Гериии, другия път с авторска   Outta Joint

https://i.ytimg.com/vi/I3Hfv1MSfA4/hqdefault.jpg
Тъпо,плоско,после говорете колко голям умствен багаж има.

# 581
датата си личи ясно -2009 т.е снимката е стара и е на някой друг, с вече дете на 6 г.

# 582
Това е оригиналната снимка. На снимката на Гергана във фейсбук датата е отрязана.

# 583
датата си личи ясно -2009 т.е снимката е стара и е на някой друг, с вече дете на 6 г.
Peace

# 584
Тия от продукцията удариха дъното, няма такива смешници... Sick

Общи условия

Активация на акаунт