Женени от пръв поглед - 6

• 66 129
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
И аз мисля, че се поизчерпа предаването малко в стил "Дързост и красота"  Flutter Трябваше по сбитичко, по кратки епизоди два пъти седмично примерно. Трябваше да има и нови двойки. Многооо взеха да влачат нещата, едва, едва.

# 646
  • София
Май Витомир беше казал някъде, че при една от двойките е последвал естествения ход на брака - да не би да са ГГ! Joy
Падам и умирам! Mr. Green

Може би Светлана да е бременна.

Да, обаче от Дон Вито  Whistling

# 647
Разсъждавам си аз (не по темата  Mr. Green), че Герито нито може да плува, нито да кара колело и въобще не я виждам като човек практикуващ спорт само защото е забавно. Да ме прощават феновете на фитнес залите обаче радостта от движението за мен е по-скъпа от мускулестия женски гръб. Та макар и да и симпатизирах в началото, сега я виждам и нея същата шушумига като Г. Има много начини човек да изрази своето ограничение и ниско самочувствие.

# 648
Аз не познавам човек, който да не е карал колело като дете - много е странно това наистина!? newsm78

# 649
Аз не познавам човек, който да не е карал колело като дете - много е странно това наистина!? newsm78

Аз като дете не съм карала, защото нямах. Години по-късно си взех и се научих криво-ляво да карам.

# 650

Аз познавам много, които не умеят да плуват или карат колело. Но никой от тях не се представя като активен спортист.

# 651
  • София
аз познавам Peace А да плувам и аз не мога и никога не съм искала да се науча. Страх от водни спортове нямам и редовно се занимавам с гребане.

# 652
  • Тра-ла-ла
Предаването по принцип леко се поизчерпи.Хубаво е във всеки епизод да имат мисия.
И нито дума за секс?! Бравооо  tooth

# 653
Ей сега видях Наско на "Ломско шосе"  Mr. Green
Ходи немил, недраг  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 654
Предаването по принцип леко се поизчерпи.Хубаво е във всеки епизод да имат мисия.
Маце , да не би секса да е дефицит при теб ,че така си алергична към него.
Може ли да има брак без легло .

# 655
Маце , да не би секса да е дефицит при теб ,че така си алергична към него.
Може ли да има брак без легло .

Чичо Гошо, не ти ли е трудно само да сменяш акаунтите? И още 20 да си направиш, все тая.

# 656
http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/05/11/110814/%D1%81%D0% … _campaign=editors
Хайде дамите пуританки ,събирайте пари за професионалисти и ...тки.

# 657
  • София
Хахаха, Гери и Жоро да не би да са правили секс. Трудно ми е да го повярвам.

# 658
Хахаха, Гери и Жоро да не би да са правили секс. Трудно ми е да го повярвам.
Може и да са правили първата вечер и затова сега така да се недолюбват  Mr. Green

# 659
  • София
Осмичка, май това ще да е, изобщо не се чатнах, че може да са свършили работата докато още не са проемели що за стока са в очите на другия.

Общи условия

Активация на акаунт