Женени от пръв поглед - 6

• 66 111
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Аз започнах да го гледам с интерес, но вече не откривам нищо за себе си в него. Добра идея, но с доста слабо развитие в хода на епизодите.

# 676
  • SF
Може би дори двойките не са подбрани така, че всички да останат заедно, а по-скоро така, че зрителите да видят различно поведение, различни личности и всеки да може да познае себе си в някой от тях. Да направи сравнение със себе си, а защо не и да се види отстрани, да разбере къде греши и един вид това да му помогне................
Оставете ги тях, вгледайте се в себе си. Помислете си били ли сте някога като някой от тях, с какво сте променили от тогава, като кого сте сега. Усмихнете се на напредъка си и сложете един хубав пост, да му стане на човек приятно като го прочете, ама не ехидно приятно............
В крайна сметка това са едни млади обикновени хора с мечти и характери, дръзнали да ги покажат по телевизията. Нещо, което никой тук, дори зад анонимността си не е посмял да направи.

Уж не гледаш задълбочено, а такъв хубав анализ на предаването, участниците в него и участниците в темата си направила. Поздравявам те за единствения смислен пост, който прочетох напоследък в темата. Останалото е заяжданици и сътворяване на клюки, но такова е нивото.
Някой надолу те иронизира, но наистина това, което си написала е по-възвишено и аз напълно го споделям.

Ако аз учавствам в някое поредно тв риалити, каквото и да е то - женени, биг брадъри, имитатори, певци и танцьори, нарочно, ама съвсем нарочно ще си направя профил във ФБ, в който ще ви пускам такива въдички, че свят ще ви се завие. Включително и снимка от Луната заслужавате. И с каква цел ли? С не особено важна - просто за да се чудите и маете и да разсъждавате надълго и обзорно на кого за  колко съм се продала или как съм се минала да си показвам снимките безплатно.
Кой знае какви неща ще се изровят от вашите Фейсбуци и тези на "приятелите" ви. Снимка на видеозон ви побърква и търсите каква цел, какво се крие, кой го е скрил.... Уф!
Много се радвам, че Гергана и приятелки са решили да направя тази проба с вас и с всички, сканиращи фейсбук профилите им, за да покажете реакции - странни, нелогични и нетактични.
Следващата снимка ще бъде с мъж. Подгответе разсъждения и размишления

# 677
Някой гледал ли е Вито при Гала, каза ли нещо интересно?

# 678
Гледах го нищо ново не каза.

# 679
Как ли пък няма да се ровя във фейсбука на Гергана. Досега не съм коментирала находки от лични профили и жълти сайтове, защото не ме вълнуват грам.

И не въпросното шоу би ме накарало да се вгледам в себе си и връзката си. Оказа се, че то може да ме накара само да изключа телевизора.

# 680
  • SF
Аз започнах да го гледам с интерес, но вече не откривам нищо за себе си в него. Добра идея, но с доста слабо развитие в хода на епизодите.

Кое развитие за тебе би било интересно и силно развитие в хода на епизодите? Какво очакваше да се случи с двойките? Какво се случва на двойките, които ти познаваш през първите 5 седмици след сватбата, които се женят, познавайки се предварително от месеци или години? Ходят на сватбени пътешествия и после?

# 681
Гледах го нищо ново не каза.

Наско и Антония ще ни "скандализират" със секс на паркинг. ooooh!

# 682
Най-общо, не ми допада начинът, по който са режисирани епизодите. Незначителни неща се разтягат до безкрайност, акцентира се върху дреболии. Отклонява се зрителското внимание в посоки, които не го заслужават. Вярно е, това са нещата от живота, но показани през риалити калейдоскоп, недостоверно разположени във времето и пространството. След като е така, не мога да приема предаването и съдбите на героите сериозно. Те са просто кукли на конци.
Не ми допада инфантилната рамка, в която са поставени А+А.
Нито мелодраматичната рамка на Г+Г.
Не мога да сравнявам с моя живот и с този на моите познати, защото показаното в шоуто е твърде далече от реалния живот. Само при С+С не е така, поне на пръв поглед.

А може би най-важната причина да не намирам нищо за себе си в шоуто е, че не съм представена в него. Няма ме там.  Simple Smile Освен това не съм риалити фен, ако бях, сигурно щях да гледам другояче на нещата и дори да дам идеи за подобрение. Сега не мога и от позицията на зрител си казвам: "Стига!".

Допълнение: мислех, че темата за брачния секс е изчерпана, но не! Предстои цял епизод, посветен ексклузивно на него. За това говоря, в живота различните аспекти на връзката са споени в едно.

# 683
Esmee, успокой топката. Следя темата от началото и негативизмът ти към участниците във форума расте в геометрична прогресия.
Ми не чети, не влизай тук, като толкова те дразни ниското качество и интелектуално ниво на коментиращите.
Мисля, че следващата снимка на Гериту ще е с теб. Ако има  некой и друг мъж, ще е просто за разкош.
Иначе, мрази си на воля. Щом го можеш. В края на краищата всеки прави точно толкова, колкото може.

# 684
Иначе, относно формата.  Като свърши, ще го изгледам на веднъж, само че отзад напред. За сега ме загубиха като зрител.
Съвсем ми заприлича на криминален роман, в който авторът умишлено заблуждава читателя с факти и улики, за да го изненада на края с убиеца.
Та и тук така.
Само се надявам на участниците животът им да е тръгнал в правилната и положителна посока с правилния човек. Другото са празни приказки.

# 685
  • SF
Esmee, успокой топката. Следя темата от началото и негативизмът ти към участниците във форума расте в геометрична прогресия.
Ми не чети, не влизай тук, като толкова те дразни ниското качество и интелектуално ниво на коментиращите.
Мисля, че следващата снимка на Гериту ще е с теб. Ако има  некой и друг мъж, ще е просто за разкош.
Иначе, мрази си на воля. Щом го можеш. В края на краищата всеки прави точно толкова, колкото може.

Не към всички участници, seti. Но към голяма част от тях, да. И не е точно негативизъм или чак пък омраза. Чувства като обич и омраза не изпитвам към никого в този форум. Може би се ограничавам само до допадане, харесване или нехаресване.

Защо я наричате ГеритУ? (съответно ТонитУ, Гогата, Гецата... - мразите ли ги? Подигравате ли им се? Ами подигравайте им се и ги мразете, щом това ви кефи. Да върна и аз жеста със сериозните обвинения. И се съгласявам с тебе, че да, нещо не се радвам на всеки коментар в темата, но така е и в други теми, не се притеснявай. Успокой топката, каквото и да значи това!)

# 686
  • Варна
Темата удари дъното... Драматично я напускам. 

# 687
Хоп...завърнах сееее.... Време е за нова тема и нова анкета!!!

Например:

В лицето на кой от участници припознавате себе си, независимо мъж или жена?

или

Кой от участниците харесвате най-много?

# 688
  • Перник
А задължително ли е да има анкета?  Tired

# 689
Естествено, че не е задължително. Аз няма да правя нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт