Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 138
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 270
Не може да не се е знаело, че тази жена има проблеми!

А, не може. Като нищо може. Кой знае колко способни ей сега да превъртят ходят из болниците, или където и да е другаде.
 Само че на някои места човек не очаква да ги намери, а на други са опасни за по-голям брой хора.

# 271
Абе какво секцио. Ще се научите само нормално да раждате. Секцио-глезотии с глезотии. Глезли с глезли такива.
Акушерката-това е враг на майката. Само чака да гепи бебето, за да почне да издевателства над него... Mr. Green
Раждаш и почваш да кърмиш веднагически и бебето не слиза от цицита.  Така всичко ще е наред и нищичко не може да ти се случи!
Ами да, да започнеш да кърмиш веднагически е голяма изродщина, по-ненормално от това няма накъде. Секциото пък е голямо престъпление, особено ако евентуално си родила секцио и си мислиш, че всички са заети да осъждат твоето секцио.

Нещо не схванах тънката ти ирония между другото. Някои жени НЕ желаят да кърмят. А на родилите секцио понякога кърмата слиза по-късно. И някои жени желаят да си починат сами в стаята. И акушерките са там и им се плаща за да ги гледат тези деца.
 И дете може да бъде бито и осакатено от персонал не само в родилния дом, но и в яслата, и в детската градина и в училището...
Интересно майката какво би могла да направи по този въпрос.

# 272
Само това че се разписвате в темата, обсъждате случилото се, ви прави не по-различни от тези, които искат да видят клипа. И не всеки е жаден да го погледне, за да задоволи садистичното в себе си.

Бе, на кой му дреме за Вежди по принцип? Добре че, разбраха за некъв хор Йоан Кукузел, иначе им дреме на масите народонаселение за ежбите им. Можеше рейс да катастрофират, а dnevalna?  ooooh!

Ами не е рейс. Второ, никой не е умрял. Трето, пак казвам - майката не се е оплакала.
И е само запис, който може да е "сценичен бой".
Пак ви казвам, не вярвам.
Не е възможно. Това човек не може да го направи.
А нашите управници мисля, че станаха отворковци и започнаха да правят същото, каквото и Щатите в тежките си политически моменти.
Дъщеря ми ми разказа, че в колежа са учили за "MR. Fix it".
Много безскрупулен тип.
Пак ви повтарям, не се водете по общата психоза. Обхванете общата картинка.

# 273
  • София
Според мене, отрудената вдовица не за пръв път си изкарва злобата и неудовлетворението върху беззащитни новородени. Ако прегледат записите от охранителните камери от други нейни дежурства, вероятно ще открият, че това ѝ е практика.

# 274
Аха, конспираторите налазиха темата. Бравос!

# 275
Убеждавам се, че в момента на деянието, акушерката е била "обладана от дявола". Повечето хора, дори и само заради собствените си деца и семейството си, не биха направили подобно нещо.

Или пък и се е привидяло, че детето е дяволско изчадие, което трябва да ликвидира... Интересно, че и на мен ми се въртяха сутринта мисли в едната или другата посока...

# 276

Даааа, и то заради едни Мигли.  Tired

# 277
Това, как медиите се правят на дълбоко изненадани и канят други насилници - професионалисти от РО- да коментират въпросната насилница, ме съсипва допълнително.
Както Огнян Минчев беше репликирал въмущението на Ани Цолова за купуването на гласове, искам да попитам медиите те след стогодишен сън ли се събуждат? Те сега ли разбират, че насилието в РО е повод за национална гордост?! Някой помни ли колко гинеколога и акушерки излязоха да кажат, че те не давят бебета в кофи и замразяват във фризери? Журналист отишъл ли е в онкология да попита колко жени страдат от рак, заради травми от родилно от мануална дилатация и предозиран окситоцин? Журналисти разгледали ли са картоните на децата в домовете за увреждания, за да видят колко са там заради немърливо проследена бременност и лошо проведено раждане? Кога гинеколозите и акушерките, които са убеждавали родителите да изоставят/абортират децата си, ще платят за греховете си? Кога ще осъдят замесените в измамите с осиновяванията и припознаванията?
Повръща ми се от предстоящата опашка от "професионалисти", които ще се изредят да говорят сега, замитайки собствените си грехове си под маската на благороството на професията си...

# 278

Стига глупости бе - не може да го направи. За пръв път ли чуваш за пребито бебе? И до смърт пребити   бебета им, че и от родители. Човек не можел да го направи...  Сигурно идват зверовете от гората.

Човек може да направи - и прави - всичко, буквално всичко. И то не рядко.

# 279
Моля ви не слагайте снимки... Praynig

Защо изобщо се коментира, че майката и бебето са били разделени?
Че то в повечето болници е така.
Което не е повод да се пребиват бебета!

Но, че акушерката не е била адекватна, спор няма.
Особено като знае, че има камери.

А случаят Даниела, която удуши собственото си дете? Не помните ли?
Нищо невъзможно няма, случаи всякакви.
Психиката е страшно нещо! ooooh!

# 280

Да, ти си духовита. Но признай, и ти си го мислила в други случаи, нали?
Истерия за птичи грип? Ебола? Я прегледай вестниците и търси и други новини успоредно с това.
Също и чужди.
Еболата беше повод американските войски да влязат тук и там.
И ние се учим, но на селско ниво.

# 281
  • при късмета
Ами не е рейс. Второ, никой не е умрял. Трето, пак казвам - майката не се е оплакала.
И е само запис, който може да е "сценичен бой".
Пак ви казвам, не вярвам.
Какво те кара да мислиш, че майката не се е оплакала? Това, че не се е оплакала лично на теб или това, че не е писала в БГмама? Що за генерален извод?
Това, че по разследването и от болницата крият имената на родителите, не значи категорично, че тези които трябва, а именно полиция и прокуратура, не са наясно кои са родителите и при тях не е подадена нужната жалба от родителите

# 282

Да, ти си духовита. Но признай, и ти си го мислила в други случаи, нали?
Истерия за птичи грип? Ебола? Я прегледай вестниците и търси и други новини успоредно с това.
Също и чужди.
Еболата беше повод американските войски да влязат тук и там.
И ние се учим, но на селско ниво.

ooooh!

# 283
  • София
Убеждавам се, че в момента на деянието, акушерката е била "обладана от дявола". Повечето хора, дори и само заради собствените си деца и семейството си, не биха направили подобно нещо.

Искрено ми е жал за дъщерите и роднините на Емилия.

И на мен ми е жал. Моята жалост рядко е избирателна. Поне аз не бих била на себе си ако майка ми направи такова нещо.
Според мен жената е "изкрейзила", както се казва. Дори да е имала някакви проблеми, те са били в поносими дози, може сама да не е осъзнавал. В крайна сметка е отгледала две дъщери, обичала ги е. Със сигурност знае за камерите.Пресметлив човек, който го прави осъзнато, ще се скрие някак.
А и като цяло мисля, че трябва наистина нещо да ти стане, по принцип да ти има, за да посегнеш на бебе.Ако майка му те е изнервила-ще и направиш нещо на нея директно. Само болен ще си изкара яда на бебето, а не че по природа е зла и бие бебета под път и над път.
След това се  е осъзнала, хванало я е страх и се е опитала да се измъкне някак.

# 284

Стига глупости бе - не може да го направи. За пръв път ли чуваш за пребито бебе? И до смърт пребити   бебета им, че и от родители. Човек не можел да го направи...  Сигурно идват зверовете от гората.

Човек може да направи - и прави - всичко, буквално всичко. И то не рядко.

Абсурд.  Не.

Общи условия

Активация на акаунт