Не разбирам обаче защо тази гад се е нахвърлила само върху това дете ? Едва ли само то е плачело... Дали е възможно преди това да е имала някакво спречкване с майката и така си е „отмъстила“? Питам се не от любопитство, а защото, ако си с акъла си и просто така - между другото да претрепеш едно бебе, без никакъв повод, само защото плачело по-силно ми изглежда немислимо бе хора
Да се освети случая, вероятно се дължи на „гаф"-изпращането в Токуда - предполагали са, че майката е направила нещо, а когато са се усетили, че е „колежката“, вече е било късно да се покриват – затова и са я разкарали от болницата. Перверзия и чудовищен садизъм е това – всички в тази болница (и не само в нея) да бъдат разследвани до девето коляно, ако се налага и без повече обяснения колко им е натоварена работата - трябва да са по-ниски от тревата вече.
Бтв. Това с лишаването от право да упражнява професията не мисля, че изобщо подлежи на коментар – а за такъв човек не виждам и друга подходяща професия.. даже и свине да гледа не бих и се доверила. Доживотна присъда без право на помилване.
На същото мнение съм.

Моля се детенцето да се възстанови напълно и без последствия!
, всички са в услуга на болницата.