Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 006
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 420
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Скрит текст:
Сигурна бях, че  нервен срив  е отключил агресията и случилото се е  в резултат на някакво моментно умопомрачение,  а то си било систематичен побой, и го е направила без въобще да се притеснява от камерите. Опраданието със срив, напрежение, бърнаут и пр. дивотии вече не е състоятелно  –  не може да преповиваш едното, а другото да удряш с бутилка по главата – не се връзва, нали? Там  явно са нямали практика да преглеждат записите - тя е знаела и точно на това вероятно е  разчитала.
Не разбирам обаче защо тази гад се е нахвърлила само върху това дете ?  Едва ли само то е плачело... Дали е възможно преди това да е имала някакво спречкване с майката и така си е „отмъстила“?  Питам се не от любопитство, а защото, ако си с акъла си и просто така  - между другото  да  претрепеш едно бебе,  без никакъв повод, само защото плачело по-силно ми  изглежда немислимо бе хора
Да се освети случая, вероятно се дължи на „гаф"-изпращането в Токуда -   предполагали са,  че майката е направила нещо, а  когато са се усетили, че е „колежката“,   вече е било късно да се покриват – затова и са я разкарали от болницата. Перверзия и чудовищен садизъм е това – всички в тази болница (и не само в нея)  да бъдат разследвани до девето коляно, ако се налага  и  без повече обяснения  колко им е натоварена работата -  трябва да са по-ниски от тревата вече.
Бтв. Това с лишаването от право да упражнява професията не мисля, че изобщо подлежи на коментар –  а за такъв човек не виждам и друга подходяща професия.. даже и свине да гледа не бих и се доверила. Доживотна присъда без право на помилване.

На същото мнение съм.  Peace
Моля се детенцето да се възстанови напълно и без последствия!

# 421
В момента няма стройна система за водене на отчет. И за "луда" може да мине със съдебна експертиза, дори и да не се води на отчет.

# 422
На мен ми остава само да се надявам, че тази акушерка, след всичкия шум, току виж, станала първата осъдено ефективно мед. лице.
Много се надявам.
Ако и делото е някакъв фарс и се опитват да я оправдават с глупости за натоварена работа и подобни и това се прием от съда, съвсем ще загубя доверие в съдебното система.
За луда не може мисля да претендира, защото се приема единствено ако вече се води на отчет, а ако това беше така досега да са го оповестили. Мисля, че не може да се заведе на отчет след случая и да го приемат като доказателство към момента на събитието.

http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/akusherkata-udriala-bebet … -plachelo-6035111

Тук пише: "...прокуратурата няма никакви съмнения, че акушерката е вменяема."

# 423
А тази жена не е ли била наясно, че има камери   newsm78

# 424

Някой пък даже искате и да гледате снимки видео и прочие, че чак и фейсбук профила на тази убийца. Хора осъзнайте се!!!

Определено искам да я видя, та като и изтече лишаването от права и наказанието - вярвам в правосъдието, но и в най-добрия случай - в смисъл най-тежката предвидена присъда - пак не е безкрайно, та както казах, когато след години пак работи в някоя болница да я знам коя е и да внимавам да не попадне някой мой близък на нея. Затова и името и ще запомня.

Гърмящата змия също искам да я знам как изглежда, та да се пазя, ако я срещна случайно.

От какво точно трябваше даа се осъзнаем? Около нас бродят престъпници, се оказва, на най- непредвидими места по най-непредвидими начини. Кой би очаквал, че акушерка системно удря и е в състояние да пребие бебе? Май никой. А то можело...

# 425
  • София
В "цивилизованите" държави случаите на умишлени серийни убийства на пациенти от медицински персонал са много по-чести. Сещам се за няколко случая на убийства на новородени. Убийците обикновено са разкривани случайно, и не при първото, а при поредното убийство. Нашата акушерка дори не е целяла да убие детето за разлика от "цивилизованите" си посестрими.

Това оневинява ли я?

Не, само повтарям, че държавата и международното положение нямат нищо общо със случая.

# 426
е, то това й е работата на прокуратурата -да обвини, но за вменяемост трябва да се произнесе експерт. Да, много е вероятно да се счете, че може да носи отговорност за действията си

# 427
  • София
Няма начин да не е била наясно.

# 428
В "цивилизованите" държави случаите на умишлени серийни убийства на пациенти от медицински персонал са много по-чести. Сещам се за няколко случая на убийства на новородени. Убийците обикновено са разкривани случайно, и не при първото, а при поредното убийство. Нашата акушерка дори не е целяла да убие детето за разлика от "цивилизованите" си посестрими.

Това оневинява ли я?

Не, само повтарям, че държавата и международното положение нямат нищо общо със случая.

Да, съгласна съм с това. Явно не съм те разбрала правилно  Peace

# 429
  • Лондон
Какво ли е щяла да направи ако нямаше камери ?

Не съм прочела нищо за родителите на бебенцето.Дали е имала лично отношение към тях?

# 430
Няма начин да не е била наясно.

Доколкото ми е известно по закон работодателите нямат право да слагат камерите и да заснемат  тайно без да са уведомени работещите.  
Те просто не са контролирали - сега вече са проверили всичко и ако е имало още такива записи може би вече ги няма

# 431
Опраданието със срив, напрежение, бърнаут и пр. дивотии вече не е състоятелно  –  не може да преповиваш едното, а другото да удряш с бутилка по главата – не се връзва, нали? Там  явно са нямали практика да преглеждат записите - тя е знаела и точно на това вероятно е  разчитала.
Не разбирам обаче защо тази гад се е нахвърлила само върху това дете ?  Едва ли само то е плачело... Дали е възможно преди това да е имала някакво спречкване с майката и така си е „отмъстила“?  

И аз все натам клоня, че може да е искала да си "отмъсти" на майката. Ако нещо и е казала на "криво" или погледнала по - лошо и тая ненормалница веднага е превъртяла.

# 432
  • В две мънички очи...
А http://www.gli.government.bg/page.php?c=5  няма ли да се включат с проверка. Или чакат някой да ги покани?
Дано бебето да се оправи без проблем и скоро да се прибере у дома с майката.

# 433
  • София
Не ми е ясно как се удря бебе с юмруци, души се и няма видими следи от насилие. От Софиямед не сигнализират веднага в полицията, но и от Токуда го правят 2 дни по-късно, защото 48 часа се грижили за бебето...Много стриктно успяват да не оповестят имената на родителите на бебето, не зная  Thinking, всички са в услуга на болницата.

# 434
На кого е тази болница, та така стриктно се пази реномето й.

Общи условия

Активация на акаунт