Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 268 927
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 525
Дано майката не гледа клипа  Praynig

# 526
Два часа.  ooooh!
Така ли е гледала децата си?
Ако държавата не предприеме мерки срещу това подобие на човек, родителите да осъдят държавата в Страсбург. Няма да получат удоволетворение, ако можем да говорим за такова, нито пари, нито нищо може да се измери с това безчинство.
Никоя майка и никой човек не може да понесе да гледа тези ужаси.
Дано не го гледа.

# 527
Не знам как имате сили да гледате клипа, сигурно сте много силни хора. Аз знам, че няма да спя нощи наред, няма да го погледна, не мога. Дори само като ви чета, ми прилошава. Господ да я накаже дано!!! И дано стане чудо и детенцето се възстанови без последствия!

# 528
  • София
Много страшно и тъжно.
Дано бебето се възстанови и да няма последици от ударите.
Ако съм  на мястото на родителите тая щях да я одера жива. Моето дете е било дълго време в неонатологията. Преди 25 год. нямаше камери. Но и подобни гадости едва ли е имало.
Мисля си, че може би по този начин изрода отмъщава нещо на родителите. Бие мъничето, а в същото време оправя завивката на друго бебе. За мене това е някакво лично отмъщение.
За камерите - може и да не е знаелаза тях. В работата ми има камери навсякъде. Не съм информирана и не съм подписвала нищо при назначение. То и няма какво да крия, освен да видят колко време чета тук.

# 529
От стара акушерка съм чувала потресаващи неща. Е, не колкото това, де. Същото и от сестра в ясла. Обаче! все не съм вярвала.

# 530
Обаче движенията й са напълно обиграни. Подобно на биячите, които знаят как да пребият длъжник без да му оставят една следа, то и тази бие бебето по начин, за който е сигурна, че няма да се забележи.

# 531
Преди 25 год. нямаше камери. Но и подобни гадости едва ли е имало.

Имаше. Просто нямаше камери и медии, които да раздухват случаите.
Лично съм чувала медицинска сестра да се хвали, че е набила недоносено бебе, защото много плачело и не я оставило цяла нощ да поспи. Преди 21-22 години.

# 532
  • Варненска клюкарка
Аз съм раждала в специализираната АГ болница във Варна със секцио по спешност! Преди близо12 години практиката беше бебетата да стоят при майките в стаите- и при родилите нормално и при оперираните, още щом ги качат родилките в стая, бебето се носеше веднага!
Тоалета на бебето сутрин се извършваше в банята към стаята в която е настанена майката! Бяха нещо като апартаменти- две стаи с по две легла, общо малко коридорче, от едната страна тоалетна, а от другата баня!Никой никъде не е разнасял бебетата, болна, здрава, недоспала, гледаш си го!

# 533
Обаче движенията й са напълно обиграни. Подобно на биячите, които знаят как да пребият длъжник без да му оставят една следа, то и тази бие бебето по начин, за който е сигурна, че няма да се забележи.
Абсолютно, не и за пръв път на тази мръсна гад.

# 534
  • София
Мисля си, че може би по този начин изрода отмъщава нещо на родителите. Бие мъничето, а в същото време оправя завивката на друго бебе. За мене това е някакво лично отмъщение.

Oправя завивката и на пребитото бебе...
Никакво лично отмъщение не е и няма никакво отношение към родителите.
Горкото е имало малшанса да го нарочи за боксова круша тази нощ.

# 535
Абсолютно, не и за пръв път на тази мръсна гад.
Това може лесно да се докаже, ако прегледат записите назад във времето, когато е била на смяна.

# 536
Точно това трябва да направят.

# 537
  • София
Моля да проявите здрав разум и да премахнете линковете към клиповете и снимките, както и натуралистичните подробности свързани с тях!
Кой лешояд ги е пуснал изобщо в медииното пространство?!  Tired
А защо да трябва да се махне клипа? За да се покрие по-лесно всичко? Който мисли, че има слаби нерви - не гледа! Толкова е просто!
Или пак защото горката жена е в тежко психологическо състояние сигурно и трябва да запазим нейната и на семейството й психика!
Наистина ми е интересно да разбера отговора!
Жаки, Одри, не гледайте повече! Аз съжалявам, че гледах толкова много  Sad

# 538
Според мен в Софиямед са знаели, че тази гад бие бебенцата  Confused

# 539
Представяте ли си какъв кошмар е това освен за мъничето и неговите родители, и за всички други родители, чиито бебета са раждани там и са мяркали тази жена да се грижи за тях  Sick Дори за тези, чиито бебета са от "незасегнатите пряко" праз кошмарната нощ. Кой знае кога и колко е била ощем тази изродка.

Общи условия

Активация на акаунт