Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 268 943
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 540
Извинявам се, нито ще гледам клипове, нито ще взимам отношение, единствено искам да разбера бебето как е?добре ли е какво казват за него? Също ме интересува родителите му- майка му как е, разбрах, че жеаната е в шок. Има ли новини за тях?

# 541
  • София
Аз не знам защо се мъчите и го гледате, според мен журналистите разчитат точно на мазохизма на хората да им създават интернет трафик.
Чак съжалявам, че влязох в темата.
Моля ви, говорете по-добре за причини, за мотиви, за следствието, но не и подробности за боя, защото аз и без това рисувам картини в съзнанието си. Представете си, че майката е била в отчетните за Април, сега е влязла за някаква разтуха от цялото напрежение и ги прочете тези неща. Съмнявам се да го гледа, но дано поне никой не и разкаже.
Естествено, че е знаела за камерите. Те не се слагат в скрит шкаф, отгоре са си и персоналът ги вижда.
Затова мисля, че нещо е била превъртяла, кой знае, може и преди да е имала кризи.
Защото ако правиш нещо целенасочено, с разсъдъка си, ще закриеш камерата или ще се преместиш извън обхвата и. Така правят пресметливите хора. Или е разчитала, че няма да гледат записи...което също е нелогично, защото като има инцидент се гледат.

# 542
Ядосана съм, тъжно ми е, ако сега ми е пред очите един такъв пердах ще й ударя, че няма да се освести 3 дни.
Грам не ми пука за психичното й здраве, недопустимо е това, което извърши, за семейството й още повече.
Цял живот да си носи кръста, тя и дъщерите й, защото и те да не са виновни, винаги ще бъдат дъщерите на урода пребил бебе.
Какво сърце има тази, ако изобщо има, каква майка е? Тези въпроси си задавам и не мога да открия отговор.

# 543
Може да го е пребила повече, отколкото е очаквала  Sick Мислела е, че може да мине за пошляпване ли, не знам, абе това е изрод. Не съм гледала клипа и не искам да го виждам.

# 544
Моля да проявите здрав разум и да премахнете линковете към клиповете и снимките, както и натуралистичните подробности свързани с тях!
Кой лешояд ги е пуснал изобщо в медииното пространство?!  Tired
А защо да трябва да се махне клипа? За да се покрие по-лесно всичко? Който мисли, че има слаби нерви - не гледа! Толкова е просто!
Или пак защото горката жена е в тежко психологическо състояние сигурно и трябва да запазим нейната и на семейството й психика!
Наистина ми е интересно да разбера отговора!
Жаки, Одри, не гледайте повече! Аз съжалявам, че гледах толкова много  Sad
А какво точно помага гледането на клипа? Родителите на бебето ли се чувстват супер, какво? или като гледате клипа, тази жена ще си получи наказанието? Този, който е изтеглил записа най-вероятно си е направил супер бизнес, докато сега сумати майчунгели няма да могат да заспят...
винаги съм се учудвала на масовата жажда за кръв и зрелища

# 545
А помните случая в Горна Оряховица с лекарите, които давеха новородено в кофа с ледена вода? Тук поне има видеозапис и нещата няма как да се потулят.

# 546
  • Overijse, Belgie
И аз изглетах до някъде.  Shocked Тази жена се държи така, сякаш иска да убие бебето.

Таи жена няма вид на откачила или моментно изпаднала в истерия. Съвсем хладнокръвно и целенасочено пребива бебето. Това и в най-страховитите филми го няма.

И на мен това ми направи впечатление - аз очаквах подивяла от ярост жена, а тя най-хладнокръвно го блъска и налага, докато обслужва другите. А след това дори го завива внимателно  Shocked дано се оправи душичката  Cry Cry

# 547
  • Варна/Лондон
Ако се намери някой да смачка главите от бой на нейните деца, и да и пуснат записа, дали ще продължи да се прави на изперкала? Да, децата и са невинни, но и четиридневното детенце също е такова.

# 548
Шушон, за какво точно говориш? никой в никаква кофа не е давил бебе в Горна Оряховица

Абе, спрете се...

# 549
Извинявам се, нито ще гледам клипове, нито ще взимам отношение, единствено искам да разбера бебето как е?добре ли е какво казват за него? Също ме интересува родителите му- майка му как е, разбрах, че жеаната е в шок. Има ли новини за тях?

За родителите не се знае все още нищо. Или поне не официално.
Бебето как е? Като след тежка мозъчна травма. С добри жизнени показатели, вън от опасност, но няма лекар, който да се наеме с прогноза, доколко ще се отрази на физическото и психическо здраве този побой. Борбата на това семейство тепърва започва. На детето- също.

# 550
Гледах само първите няколко секунди на клипа - докато започна да го млати с юмрук по главичката. Биеше го, защото плачеше. Не търсете лични мотиви - едва ли има такива. Явно е достатъчно да заплаче бебето, за да го набият.
Пак ще повторя, чувала съм за подобна случка години преди това, в друг град и в друго болнично заведение. Набито бебе, защото плачело! Е, там само го бяха шляпали по дупето - то недоносено бебе колко главичка да има...
Не вярвам, че това е единичен случай. Нито с тази акушерка, нито изобщо в нашите болници.
Не съм съгласна да се изтриват линковете. Това трябва да се види - кой докъдето издържи.
Това е практика у нас, бе хора! Не е единствен случай!
Тотална безнаказаност и безхаберие, престъпно нехайство на Закона. Какви 3 години??? Лишаване от права доживот! Отделно ефективната присъда.
10 катила в бели престилки да вкарат ефективно в затвора, на 100 да им отнемат завинаги правата и може би нещата ще помръднат малко напред.
Може би...

# 551
Така е, Сийке, само то плачеше, когато Емилия дойде и започна да го налага. Но от там насетне, повтарям го за стотен път в тази тема, падна й пердето. Вече го биеше заради самия бой, не заради рева му.

# 552
За мен вина има и работодателят - как допуска 36 часа смяна? Освен това тази жена е работила и в болницата в Самоков допълнително, плюс и в някаква туристическа агенция . Че то робот ще се озъби от толкова натоварване.

Поступвала ги е бебенцата и преди, ама като я дразни плачът на бебе, да върви да вади картофи в Самоковското поле.

10'ц - бебенцето се оправяло, нямало опасност за живота му, но не се знае какви ще са последиците в дългосрочен план. прави се всичко , което може.

# 553
Факт е, че скандалът добива гигантски размери! от въпроса дали това е "обичайна" практика, до защо болницата се е опитала да прикрие случващото се...
защо въпросната акушерка е била в две поредни дежурства - в тотално нарушение на Трудовия кодекс и т.н.

тотален разпад, ако си мислите, че живеем в някакво цивилизовано общество и нормална държава - надежда всяка оставете

# 554

За родителите не се знае все още нищо. Или поне не официално.
Бебето как е? Като след тежка мозъчна травма. С добри жизнени показатели, вън от опасност, но няма лекар, който да се наеме с прогноза, доколко ще се отрази на физическото и психическо здраве този побой. Борбата на това семейство тепърва започва. На детето- също.

Боже, Боже..... дано да се възстанови напълно милото бебе.., това е нечовешко. Пишете пак, ако/когато се разбере повече за него и за майка му. Аз такова нещо не знам дали  мога да преживея, горките родители-..

Общи условия

Активация на акаунт