Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 163
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Ужасяващо и нечовешко...
Не може да ми излезе от главата ужасяващата мисъл, че това е практика и то не само в тази болница. Подозирала съм подобна безчовечност, но сега съм сигурна, че се случва често. Представям си какво е в държавните болници където камери няма.
Идва ми да я удуша на момента.

# 556
Учудвам се как бебето е живо, дано да не е увредено. Това не е човешко, и тази жена има деца.

# 557
А, да, не го бяха удавили, а само обсъждаха вариантите дали да го удавят или да го метнат при биологичните отпадъци.

# 558
Трябва задължително и щателно да се направи проверка на всички места, където е работила за подобни "инциденти" - така престоят и в затвора и може да стане чувствително по-дълъг

# 559
Как ги гледате тези неща, бе хора?! Shocked
Настръхвам само като чета!
Не мога да гледам насилие над животни, нито пък над това бебе! ooooh!

Дано има късмет, милото! Praynig Praynig Praynig Ще се моля за възстановяването на Никол! Praynig

# 560
И аз ще се моля за бебчето, щом си е родено здраво, може и да се възстанови, като след тежко падане например  Praynig

# 561
А, да, не го бяха удавили, а само обсъждаха вариантите дали да го удавят или да го метнат при биологичните отпадъци.

Шушон, моля те - прегледай развитието на случая... тогавашният министър на вътрешните работи без да чака следствие и т.н. прочете запис на неформален разговор... впоследствие лекарите бяха напълно оправдани и се оказа, че целта била да се гепят няколкото декара двор на болницата и т.н.

Но понеже всичко у нас си е тотална кочина, те разбирам... пълен ужас!

# 562
Прегледах кадрите, където го бие. В рамките на един час се появява около четири пъти и всеки път го налага с юмруци, с шише, задушава го, вдига го за едната ръка, тресе го, носи го като малко дете куклата си. В края на този един час, докато тресеше бебето, се вижда, че му говори с истинска ярост, след това му заби жесток шамар. Три пъти се връщах да го видя- образа на Дявола. Не се шегувам.
Докато го бие, забележете, го храни, подпира му внимателно шишето, завива му гръбчето.
Разбирате ли в шок съм. Не толкова от побоя, гледах го без особени емоции, а от това, че тя съчетава брутално насилие с внимателна грижа.

Как си могла да го изгледаш не знам, нямам такива нерви, видях само началото. Горкото малко човече!  Cry
Дано се оправи!  Praynig

# 563
Господи какъв е този бой. Изгледах клипа. Тя го биеше като голям човек. То за възрастен би имало последствия, какво остава за новородено. И как го подмята. Имах чувството че е кукла. Дано родителите никога не изгледат този клип. Дано детето се оправи и остане само лошият спомен на родителите. А тази жена ........... Смятам, че е крайно време бебчетата да са си при майките. #2gunfire

# 564
  • София
Моля да проявите здрав разум и да премахнете линковете към клиповете и снимките, както и натуралистичните подробности свързани с тях!
Кой лешояд ги е пуснал изобщо в медииното пространство?!  Tired
А защо да трябва да се махне клипа? За да се покрие по-лесно всичко? Който мисли, че има слаби нерви - не гледа! Толкова е просто!
Или пак защото горката жена е в тежко психологическо състояние сигурно и трябва да запазим нейната и на семейството й психика!
Наистина ми е интересно да разбера отговора!
Жаки, Одри, не гледайте повече! Аз съжалявам, че гледах толкова много  Sad
А какво точно помага гледането на клипа? Родителите на бебето ли се чувстват супер, какво? или като гледате клипа, тази жена ще си получи наказанието? Този, който е изтеглил записа най-вероятно си е направил супер бизнес, докато сега сумати майчунгели няма да могат да заспят...
винаги съм се учудвала на масовата жажда за кръв и зрелища
Майчунгели  Shocked
А при гледането на клипа определено не остават съмненията, които се опитваше да се насадят за горката преуморена нещастна жена, която по грешка е направила всичко това.
Гледането/негледането на клипа по никакъв начин няма да накарат родителите да се почувстват "супер"  ooooh! А вероятността да получи адекватно наказание под обществения натиск е значително по-голям. И съм категорично на това мнение. Иначе видно, има опит да се потули случая, нали!
И заинтересоваността по тази тема е "жажда за кръв и зрелища" ?!? Все ми се струваше, че е нормално човешко поведение, ама явно...

# 565
Според инфото в утрешните вестници бебето се храни, диша само и се е разминало с операция.

# 566
А ако нямаше камери? А ако е наранила и други бебета.

# 567
  • София
А ако нямаше камери? А ако е наранила и други бебета.
Еми попитай Л и С. Тя има отговор на тези въпроси.

# 568
Според инфото в утрешните вестници бебето се храни, диша само и се е разминало с операция.
Дано, дано се възстанови без последици.  Praynig

# 569
Гледах само първите няколко секунди на клипа - докато започна да го млати с юмрук по главичката. Биеше го, защото плачеше. Не търсете лични мотиви - едва ли има такива. Явно е достатъчно да заплаче бебето, за да го набият.
Пак ще повторя, чувала съм за подобна случка години преди това, в друг град и в друго болнично заведение. Набито бебе, защото плачело! Е, там само го бяха шляпали по дупето - то недоносено бебе колко главичка да има...
Не вярвам, че това е единичен случай. Нито с тази акушерка, нито изобщо в нашите болници.
Не съм съгласна да се изтриват линковете. Това трябва да се види - кой докъдето издържи.
Това е практика у нас, бе хора! Не е единствен случай!
Тотална безнаказаност и безхаберие, престъпно нехайство на Закона. Какви 3 години??? Лишаване от права доживот! Отделно ефективната присъда.
10 катила в бели престилки да вкарат ефективно в затвора, на 100 да им отнемат завинаги правата и може би нещата ще помръднат малко напред.
Може би...
Подкрепям!
Чудя се как да се изразя. Гледах. Личния ми потрес е в усещането ми от видяното, че това е рутина в действията към плачещо бебе...Наистина насилие съчетано с грижа...нямам думи. И на мен ми се загнезди страха, че е практика. И съответно някак е изкаран случая за други цели.....

Общи условия

Активация на акаунт